סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (127)

ארכיונים
- נובמבר 2024
מתכון לפסטה עם חמאת לימון
   ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
מתכון לפסטה ברוטב בטטה
   ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
   ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
   ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
   ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
   ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מתכון לאורז עם עדשים וקבב
   ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
מתכון למקלובה
   ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
מתכון לפיצה עם זיתים
   ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מדריך לבחירת חנוכיה
   ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
   ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm

+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים



קישור קבועפורסם: ד' ספטמבר 04, 2024 4:52 pm 
מרכיבים:

4 ביצים
1/4 כוס חלב
1 בצל קטן, קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף (אופציונלי), קצוץ דק
2-3 כפות שמן זית
1/2 כפית כמון טחון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2-3 פרוסות לחם תימני (לחם שטוח וקריספי)
גבינה צהובה או פטה (אופציונלי)


אופן ההכנה:

הכנת הבצלים והפלפל החריף:

מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או כלי בית אחר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אותו עד שהוא נהיה שקוף , במשך כ-5 דקות.
ניתן להוסיף את הפלפל החריף ומטגנים עוד מספר דקות.


בקערה בינונית, שוברים את הביצים ומוסיפים את החלב . מערבבים היטב.
מוסיפים את הכמון, הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים שוב.

לאחר מכן מוסיפים את תערובת הבצלים והפלפל למחבת עם הבצל המטוגן ומערבבים.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים על חום נמוך עד שהחביתה מקבלת צורה אחידה.

הכנת הלחם התימני:
בזמן שהחביתה מתייצבת, חותכים את הלחם התימני לנתחים קטנים או רצועות.
אפשר להניח את הלחם על תבנית אפייה ולחמם אותו בתנור חם (180 מעלות צלזיוס) למשך 5-7 דקות עד שהוא מתייבש ונהיה פריך.
אפשרות נוספת היא לטגן את רצועות הלחם במחבת עם מעט שמן זית עד שהן מזהיבות וקריספיות.
כשהחביתה מתייצבת אבל עדיין רכה במרכז, מסיימים את הבישול עם כמה דקות נוספות על חום נמוך.
מגישים את החביתה החמה יחד עם הלחם התימני הקריספי.
בתיאבון!


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction