ארכיונים |
נובמבר 2024
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
|
מצרכים: 4 חתיכות של דג סלמון (כ-150 גרם כל חתיכה) 2 כפות שמן זית 3 שיני שום, קצוצות דק רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק שתי כפות סויה 1 כף מיץ לימון טרי 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ מלח ופלפל לפי הטעם רבע כוס פטרוזיליה קצוצה (לקישוט) אופן ההכנה: להכנת הדג: שטפו את חתיכות דג הסלמון במים קרים ויבשו אותם בעזרת מגבת נייר. תהליך זה חשוב על מנת שעור הדג יהיה חשוף כמה שיותר בעת הבישול ויהיה קריספי. תבלו את הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים. מחממים שמן זית במחבת גדולה ששמנו במטבח לצד מגש חלות על חום בינוני. כשהשמן חם, מניחים את חתיכות הסלמון עם העור כלפי מטה. מטגנים במשך מספר דקות, עד שהדג מתחיל להתרכך והעור מקבל צבע זהבהב. בזמן שהדג מתבשל, מכינים את הרוטב. בסיר קטן, מחממים את השום הקצוץ והשמן על חום נמוך עד בינוני, עד שהשום מתחיל להזהיב מעט. מוסיפים את רוטב הסויה, מיץ הלימון ורוטב הצ'ילי,ומבשלים על חום נמוך עוד 3 דקות,עד שהרוטב מתגבש לכדי עיסה אחת. לאחר שטיגנו את הדג במשך מספר דקות נוספות, הופכים אותו בעדינות בעזרת מרית ויוצקים את הרוטב על הדג בהדרגה. מבשלים את הדג עוד 3-4 דקות, עד שהדג מבושל לחלוטין והטעמים מתמזגים. מומלץ להגיש עם אורז לבן או ירקות מאודים בצד. בתיאבון!
|
|
|
|