ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
|
מרכיבים: להמבורגר: 500 גרם בשר טחון 1 בצל קטן, קצוץ דק 2 שיני שום, קצוצות 1 ביצה 2 כפות פירורי לחם 1 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל לפי הטעם 1 כף חרדל (אופציונלי) לרוטב מיונז ובלסמי: 4 כפות מיונז 2 כפות רוטב בלסמי 1 כף מיץ לימון מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם רוטב הבלסמי ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הרוטב יהיה סמיך ומלא בטעמים, מומלץ לטעום מידי פעם את התיבול לפי ההעדפה האישית. לוקחים קערה גדולה,ומניחים את הבשר הטחון ומוסיפים את הבצל והשום הקצוצים ששמנו ליד מגש חלה. מערבבים היטב עד שהתערובת הופכת להיות בעלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם, פפריקה, מלח והפלפל. מערבבים שוב עד שהתערובת חלקה ואחידה. לוקחים כמות מהתערובת ומעגלים לכדור. משטחים אותו ליצירת לקציצה עבה, בעובי של כ-2 ס"מ. חוזרים על כך עם שאר התערובת. מחממים מחבת עם שמן על חום בינוני. שמים את קציצות ההמבורגר במחבת. מבשלים כל צד כ-5 דקות, עד שההמבורגר משחים והבשר מבושל לחלוטין. הרכבת המבורגר: לוקחים לחמנייה , ומניחים עליה עלי חסה. מעליהם מניחים את המבורגר המוכן, ולאחר מכן פרוסות עגבנייה ומלפפון חמוץ. מזלפים מעל את רוטב המיונז בלסמי. מגישים את ההמבורגרים המוכנים על צלחת לצד צ'יפס או סלט ירקות טרי. אפשר להוסיף עוד רוטב בלסמי אם רוצים לשדרג את הטעמים. טיפים: אל תשכחו לאפשר להמבורגר להתקרר כמספר דקות לאחר הבישול לפני ההגשה, כדי שכל הטעמים יורגשו היטב. בתיאבון!
|
|
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: אין משתמשים רשומים |
|