מתכון ל-20 עוגיות
250 גרם מרציפן חתוך לקוביות
כף קמח
50 גרם מחית נוגט
ביצה אחת גדולה
כפית תמצית וניל
חצי כף אבקת קקאו
50 גרם חמאה ממוסת
רבע כוס אגוזי לוז
אופן ההכנה
ממממים תנור מראש ל-160 מעלות ומערבבים את היצים,תמצית הוניל והמרציפן יחיד עד לקבלת תערובת ולאחר מכן מוסיפים חמאה שהומסה
וממשיכים לערבב.
לאחר מכן מעבירים לקערת נירוסטה ומנפים קמח עם קקאו בקערה נפרקדת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף ששמנו על
מייבש כלים ועם צנתר בקוטר ס"מ מזלפים עד לגובה שלושת רבע.
מעבירים את המחית של הנוגט לתוך השקית עם צנטר אחר בקוטר חצי ס"מ ומזלים כמות של חצי כםית ולאחר מכן מפזרים את אגוזי הלוז.
מסדרים את המנג'טים ואופים למשך 12 דקות עד שהעוגיות מתעצבות.
מצצנים ומאחסנים מוף למקרר עד 5 ימים.
למוצרים מסדרת בלאק פריידי 2018 ומתכונים נוספים הכנסו לאתר