סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 4:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELIA321e
מנותק
Freshman

הצטרף: ד' פברואר 09, 2022 6:47 pm
הודעות: 2
בלוג: הצג בלוג (55)

ארכיונים
- ספטמבר 2022
מתכון דג אמנון
   ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am
מתכון דג סלמון
   ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am
בחירת תרמוס
   א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
איך לבחור תרמוס
   ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm

+ אוגוסט 2022
+ יולי 2022
+ יוני 2022
+ מאי 2022
+ אפריל 2022
+ מרץ 2022

חיפוש בלוגים



 נושא ההודעה: פסטה בולונז
קישור קבועפורסם: ד' יוני 15, 2022 11:59 am 
מרכיבים


2 קילו בשר טחון בקר
6 גבעולי סלרי קצוצים
4 שיני שום - מעוכות קלות
קורט פלפל גרוס
2 צרור בזיליקום קטן
4 פחיות שימורי עגבניות
כוסיין אדום יבש
4 כפות רכז עגבניות
2בצל - קצוץ דק
5 גזרים - חתוכים לקוביות קטנטנות או מגוררים גס על פומפייה

10 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

אופן ההכנה

בסיר רחב שהנחנו על מתאם אינדוקציה שמים שמן,שום ופלפל,מחממים ומטגנים מספר דקות.

מוסיפים את כל הירקות הקצוצים וממליחים ומערבבים היטב.
מבשלים רבע שעה עד להתרככות הירקות.
מפוררים את הבשר הטחון בפנים וממשיכים למהמליח ומערבבים על להבה בינונית
עד להשחמת הבשר במשך 15 דקות.
מוסיפים את רכז העגבניות וממשיכים לערבב מספר דקות.
יוצקים את היין האדטם ומגרדים היטב,מבשלים מספר דקות עד להתאדות היין.


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], sheky


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction