var title = 'סל ניוז בלוגים הזנה'; var url = 'http://salnews.com/forum/blog.php?page=&mode=random_blogs&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; var site_url = 'http://salnews.com/forum'; var site_desc = 'פורום הכדורסל המוביל של ישראל'; var time = 'Mon, 25 Nov 2024 18:03:14 +0400'; var data = new Array(); data[0] = new Array(); data[0]['title'] = 'מדריך לבחירת חנוכיה'; data[0]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=206&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[0]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=206&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[0]['username'] = 'ELADG2'; data[0]['blog_id'] = '206'; data[0]['blog_message'] = 'בחג החנוכה, החנוכיה מהווה סימן היכר חשוב ומשמעותי. היא לא רק כלי להדלקת הנרות, אלא גם פריט עיצובי שמוסיף לאווירה בבית. כאשר בוחרים חנוכיה, כדאי לקחת בחשבון מספר גורמים מרכזיים.

החומר שמהם עשויה החנוכיה משפיע על המראה, העמידות והמחיר שלה. הנה החומרים הנפוצים:
חנוכיות ממתכת, כגון אלומיניום או נחושת, מציעות עמידות רבה ומראה מודרני. הן מתאימות לעיצובים מינימליסטיים ומודרניים.
חנוכיות מזכוכית מגיעות במגוון עיצובים, לעיתים בשילוב צבעים ואיורים. חשוב להיזהר לא לשבור אותן, שכן הן עשויות להיות עדינות.
חנוכיות מעץ מעניקות תחושה חמה ומסורתית. ישנן חנוכיות בעבודת יד, המוסיפות נופך אישי.
חנוכיות קרמיקה מציעות עיצובים צבעוניים ומגוונים, המתאימים לסגנונות שונים.
בעת בחירת החנוכיה, חשוב לשקול את העיצוב. האם אתם מחפשים סגנון מודרני, קלאסי או אולי משהו ייחודי? יש חנוכיות פשוטות ויש חנוכיות עם פרטים מורכבים. בחר בעיצוב שמתחבר לסגנון הבית שלכם.
גודל החנוכיה הוא גורם חשוב. חנוכיות קטנות מתאימות לדירות קטנות או...

[ התקדם ]'; data[0]['blog_time'] = 'Sat, 02 Nov 2024 00:56:30 +0400'; data[1] = new Array(); data[1]['title'] = 'מתכון למרק חומוס'; data[1]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=192&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[1]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=192&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[1]['username'] = 'ELADG2'; data[1]['blog_id'] = '192'; data[1]['blog_message'] = 'מרכיבי המתכון:
1 כוס חומוס יבש (או 2 קופסאות חומוס מבושל)
1 בצל גדול קצוץ דק
3 שיני שוםכתושות
3 גזר בינונייםחתוכים לקוביות
1 תפוח אדמה בינוני, מקולף וחתוך לקוביות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס טחינה גולמית
2 ליטר מים
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד סחוט
שמן זית להגשה


אופן ההכנה של המתכון:

להכנת החומוס:
אם אתם משתמשים בחומוס יבש, יש להשרות אותו במים קרים למשך לילה שלם.למחרת, מסננים ומעבירים לסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך במשך שעה וחצי עד שעתיים, ועד שהחומוס רך מאוד. אם אתם משתמשים בחומוס מקופסה, פשוט מסננים ומניחים בצד.

לטיגון הירקות:
לוקחים סיר גדול ששמנו לצד מגש לחלה, מחממים מעט שמן זית על חום בינוני ומוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף. זה לוקח כמספר דקות.
לאחר מכן מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים למשך דקה נוספת, עד שכל ריח השום משתלב במחבת.
מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה לסיר. מטגנים עוד 5-7 דקות, עד שהירקות מתח...

[ התקדם ]'; data[1]['blog_time'] = 'Sat, 05 Oct 2024 10:28:18 +0400'; data[2] = new Array(); data[2]['title'] = 'הטבלה האלטרנטיבית - מחזור שביעי'; data[2]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=94&b=9&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[2]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=94&b=9&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[2]['username'] = 'ראובן'; data[2]['blog_id'] = '9'; data[2]['blog_message'] = 'שום שינוי, אז למען הפרוטוקול:

1. מכבי - 39
2. אשקלון - 34 (2+)
3. גליל - 33 (1+)
4-5. הביקעה, הפועל - 32 (0)
6-8. חולון, ראשון, חיפה - 31 (1-)
9-10. אשדוד, הרצליה - 23
11. נתניה - 21'; data[2]['blog_time'] = 'Tue, 29 Nov 2011 01:54:33 +0400'; data[3] = new Array(); data[3]['title'] = 'מתכון לפשטידת בצל'; data[3]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=158&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[3]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17535&b=158&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[3]['username'] = 'ELADG2'; data[3]['blog_id'] = '158'; data[3]['blog_message'] = 'מרכיבים

5 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
4 ביצים
2 שקית אבקת אפייה
חצי כוס פירורי לחם
2 כפית גדושה מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית כמון
1 כפית כורכום

חצי כוס שמן זית
חצי כוס מים
3 כוסות קמח

אופן ההכנה


מחממים מראש תנור ל-180 מעלות,לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בתוכה את הבצל,שמן זית,אבקת אפיה,
התבלינים והמים.
לאחר מכן,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית פיירקס או כלי בית אחר מזכוכית ויוצקים לתוכה את כל הבלילה שהכנו.
מפזרים את פירורי הלחם מעל הפשטידה ואופים במשך 70 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.'; data[3]['blog_time'] = 'Fri, 29 Sep 2023 14:36:34 +0400'; data[4] = new Array(); data[4]['title'] = 'מאפה בצק עם קינמון'; data[4]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=36&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[4]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=36&sid=4e430cd3d4ca0aaacc0cc890004b868a'; data[4]['username'] = 'ELIA321e'; data[4]['blog_id'] = '36'; data[4]['blog_message'] = 'מרכיבים

50 גרם סוכר לבן
50 גרם סוכר חום
חצי קילו בצק עלים מופשר
50 גרם חמאה מומסת
חצי כפית קינמון
1 ביצה טרופה
אבקת סוכר


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה שהנחנו על מייבש כלים עם נייר.
פותחים את בצק העלים על משטח עם מעט קמח שזהו כלי בית הנמצא בכל מטבח בישראל ומברישים בחמאה שהמסנו קודם לכן.
מערבבים את הסוכר והקינמון ומפזרים על הבצק ואז מעבירים מערוך על הבצק ומטפטפים את החמאה המומסת.
חותכים ל-15 פסי אורך ומגלגלים כל אחד מהם לספירלה.
מקפלים את הקצה מתחת לבסיס ומניחים בתבנית ומברישים בביצה.
אופים במשך 20 דקות עד להזהבת המאפים.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.'; data[4]['blog_time'] = 'Fri, 18 Mar 2022 11:30:20 +0400';