var title = 'סל ניוז ELIA321e\'s בלוגים הזנה';
var url = 'http://salnews.com/forum/blog.php?page=&mode=&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
var site_url = 'http://salnews.com/forum';
var site_desc = 'פורום הכדורסל המוביל של ישראל';
var time = 'Tue, 26 Nov 2024 09:22:49 +0400';
var data = new Array();
data[0] = new Array();
data[0]['title'] = 'מתכון דג אמנון';
data[0]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=88&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[0]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=88&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[0]['username'] = 'ELIA321e';
data[0]['blog_id'] = '88';
data[0]['blog_message'] = 'מרכיבים
12 פילה דג אמנון טריים
מיץ מלימון שלם גדול
מלח גרוס גס
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
2 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
4 כפות מים
חצי כפית פפריקה אדומה
אופן ההכנה
משרים את נתחי הדג במיץ לימון בתוך קערה שהונחה ליד תרמוס אוכל במשך 40 דקות.
לאחר ההשריה שוטפים את הפילטים ומניחים בתוך תבנית לתנור.
לוקחים קערה ומערבבים את כל מצרכי התיבול ובאמצעות מברשת סיליקון מורחים אותם
על הנתחים.
אופים במשך חצי שעה על 150 מעלות עד שהדג מקבל צבע זהבהב.';
data[0]['blog_time'] = 'Fri, 16 Sep 2022 10:58:47 +0400';
data[1] = new Array();
data[1]['title'] = 'מתכון דג סלמון';
data[1]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=87&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[1]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=87&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[1]['username'] = 'ELIA321e';
data[1]['blog_id'] = '87';
data[1]['blog_message'] = 'מרכיבים
8 חתיכות פילה סלמון שהופשר
להכנת הרוטב:
6 כפות שמן
2 בצל קצוץ דק
2 פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים
2 כף פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
כוס מים
4 שיני שום כתושות
8 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
להכנת המרינדה:
6 כפות שמן זית
6 כפות מיץ לימון
2 כף בזיליקום טרי
2 כף פטרוזיליה טרייה
2 כף כוסברה טרייה
2 כפית מלח גס
2 שן שום כתושה
אופן ההכנה
שמים את מרכיבי הקערה במרינדה ומערבבים או אחרי שציננו עם תרמוס סולתם,שמים את הדג במרינדה ומברישים ואז
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לעת עתה למקרר.
להכנת הרוטב
מחממים בסוטז נמוך שמן זית ומטגנים בצל,לאחר הזהבת הבצל מוסיפים עגבניות,שום,פפריקה,פלפל,מלח ופלפל ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים מים ומבשילים על אש נמוכה במשך 25 דקות עד להתרככות העגבניות.';
data[1]['blog_time'] = 'Wed, 14 Sep 2022 11:28:52 +0400';
data[2] = new Array();
data[2]['title'] = 'בחירת תרמוס';
data[2]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=86&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[2]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=86&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[2]['username'] = 'ELIA321e';
data[2]['blog_id'] = '86';
data[2]['blog_message'] = 'בבחירת תרמוס יש לשקול מספר נקודות
1.כמה זמן אני רוצה שהחום של המשקאות יישמר
2.היכן אשתמש בתרמוס
3.איך אשא את התרמוס
4.איזו קיבולת אני צריך
נסיעה או שימוש ברכב
האם אתם נוסעים באוטובוס,רכבת או בתחבורה ציבורית?
ישנן אפשרויות רבות של
תרמוס אוכל שעשוי להתאים עבורכם המגיע עם דפנות נירוסטה או זכוכית.
ככלל,רוב התרמוסים העשויים נירוסטה בעלי יתרון קל כנגד שבר לעומת פנימית מזכוכית.
בידקו היטב האם התרמוס אותו אתם רוכשים אכן עונה על צרכיכם ככל שניתן.';
data[2]['blog_time'] = 'Sun, 11 Sep 2022 10:47:28 +0400';
data[3] = new Array();
data[3]['title'] = 'איך לבחור תרמוס';
data[3]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=85&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[3]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=85&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[3]['username'] = 'ELIA321e';
data[3]['blog_id'] = '85';
data[3]['blog_message'] = 'בחירת תרמוס איכותי לבית או לעבודה לא אמורה להיות משימה קשה,בעת בחירת תרמוס יש לבדוק
האם הוא מתאים למדיח הכלים,את אטימותו ונוחות הנשיאה והשימוש בו.
חלק מהתרמוסים מגיעים עם פנימית מזכוכית וחלק מהם עם פנימית מנירוסטה לכן יש יתרון קל בבחירת
תרמוס אוכל שהפנימית שלו עשויה מנירוסטה,בנוסף,מומלץ לרכוש תרמוס ממותג מוכר המגובה באחריות יצרן
והמאפשר שימוש נוח,נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון במידה ומדובר בתרמוס עם מעטפת פלסטיק היא שהפלסטיק
לא מכיל BPA.
ישנם תרמוסים ששומרים חום על 6 שעות ויש כאלו ל-12 שעות.';
data[3]['blog_time'] = 'Fri, 09 Sep 2022 13:12:15 +0400';
data[4] = new Array();
data[4]['title'] = 'פסטה ברוטב שמנת';
data[4]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=84&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[4]['url'] = 'http://salnews.com/forum/blog.php?u=17519&b=84&sid=381429a373c44c404740a3c61c1a070b';
data[4]['username'] = 'ELIA321e';
data[4]['blog_id'] = '84';
data[4]['blog_message'] = 'מרכיבים
1 חבילה של פסטה
לרוטב השמנת:
1 בצל קטן
3 קוביות שום קפוא
3 קוביות בזיליקום קפוא
כפית מלח
פלפל שחור
3 כפות פרמזן מגורדת
2 מיכלים של שמנת מתוקה לבישול 10% שומן
30 גרם חמאה
להגשה:
פרמזן מגורר
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר של חברת סולתם ומבשלים את הפסטה
מעבירים את הפסטה למסננת ושוטפים תחת הברז.
קוצצים את הבצל לקוביות
בסיר מניחים את הבצל עם החמאה ומטגנים על להבה למשך 7 דקות עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את השום, הבזיליקום והמלח ומערבבים.
מוסיפים את השמנת ובוחשים היטב, מבשלים למשך 7 דקות כשהסיר מכוסה.
מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים את הפרמזן, מבשלים ללא מכסה למשך 7 דקות כדי שהרוטב יסמיך.
לאחר שהרוטב מסמיך,טועמים
מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב השמנת.
מבשלים עם המכסה סגור למשך עוד כ-3 דקות רק כדי שהרוטב יספג בפסטה.
מעבירים לצלחת הגשה ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.';
data[4]['blog_time'] = 'Thu, 04 Aug 2022 11:57:56 +0400';