סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
רכיבים:

למלית:

4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וקצוצים לקוביות
1/2 כוס תרד קצוץ טרי
1/2 כוס זיתים שחורים קצוצים
1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
1 פלפל חריף, קצוץ דק
רבע כוס נענע קצוצה טרי
רבע כפית כמון
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל

להכנת הבצק:

500 גרם בצק עלים
ביצה אחת גדולה



אופן ההכנה:

להכנת תפוחי האדמה:

מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לסיר עם מים ומלח. מבשלים עד להתרככות במשך רבע שעה. מסננים ומועכים עם מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שמתקבלת תערובת חלקה.


אופן הכנת החצילים:

לוקחים מחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה, מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים בהדרגה את קוביות החציל. מטגנים על חום בינוני עד להתרככות החציל והזהבתו. מוסיפים מעט מלח, ומעבירים לקערה.
בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה המועכים עם החציל המטוגן, התרד הקצוץ, הזיתים הקצוצים, הפלפל החריף והנענע. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים מראש התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משטחים את בצק העלים על משטח מקומח, וחו...

[ התקדם ]

מתכון לפשטידת גבינה עם תירס ולימון על ידי ELADG2 ב ב' ספטמבר 30, 2024 2:21 pm
מרכיבים:

250 גרם גבינת פטה
200 גרם גבינת שמנת
1 קופסה של תירס מתוק מסוננים ללא הנוזלים
2 ביצים
1/2 כוס קמח (או קמח רגיל)
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת שגירדנו באמצעות מגרדת
מיץ סחוט מלימון אחד
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אופציונלי)
שמן זית לשימון התבנית


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ולאחר מכן משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ שהונחה ליד מגש חלה עם שמן זית או חמאה.
לוקחים קערה גדולה ובוכה מועכים את גבינת הפטה עם כף עד לקבלת תערובת אחידה של העיסה.
לאחר מכן,מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד לקיפול מלא.
מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה,ומערבבים היטב לאחר כל הוספה של הביצה עד שהן נטמעות בצורה מלאה בעיסה שנוצרה.
מעבירים את התערובת שיצרנו לתוך תבנית משומנת מראש ומשטחים אותה בצורה אחידה.
מכניסים לתנור ואופים במשך 35 דקות או עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב בחלק העליון.
לאחר מכן,מוציאים מהתנור את הפשטידה ונותני...

[ התקדם ]

פרגיות ממולאות באורז על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:46 am
מרכיבים


2 כוס אורז
6 כפות חמוציות
2 כפית בהרט
מלח
פלפל
1 קילו פרגיות
2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק


להכנת הרוטב

2 כוסות מים
6 כפות סילאן
4 שיני שום כתושות
8 כפות שמן זית
2 כף פפריקה


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי ההוראות ומחממים תנור מראש ל190 מעלות.
לוקחים 2 כוסות אורז ומוסיפים לתוך קערת סולתם את הפטרוזיליה,התבלינים והחמוציות.
מניחים את הפרגית על לוח חיתוך ומניחים את האורז ומגלגלים אותו עד לקבלת כדור.
מערבבים עם מטרפה את חומרי הרוטב ויוצקים אותם על הפרגיות.
אופים במשל 50 דקות עד להזהבה של הפרגיות

מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו על ידי ELADG2 ב ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
מרכיבים להכנת הקציצות:

500 גרם בשר עגל טחון
בצל גדול, קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
ביצה אחת גדולה
חצי כוס פנקו או קמח לחם
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שמן זית מזוכך


מרכיבים להכנת רוטב העגבניות:

400 גרם עגבניות מרוסקות מקופסא
בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
כפית סוכר
חצי כפית אורגנו
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כף שמן זית
בזיליקום קצוץ


מרכיבים להכנת ממרח האבוקדו:
2 אבוקדו בשלים
1 לימון סחוט
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שן שום אחת כתושה
רבע כוס כוסברה קצוצה



אופן ההכנה:
הכנת הקציצות:

בקערה גדולה מנירוסטה או זכוכית שהושארה ליד מגש חלות, הניחו את הבשר הטחון, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה,, הפטרוזיליה, הכמון, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד לקבלת התערובת אחידה.לאחר מכן צרו קציצות בגודל כף היד,ועשו מהן כדורים שטוחים.

מחממים במחבת שמן על חום בינוני,מטגנים את הקציצות במשך 5 דקות מכל צד עד שהן מוזהבות ומבושלות .
באותה מחבת, הוסיפו כף שמן זית וחממו על ח...

[ התקדם ]

קובה אורז עם בשר על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:13 am
מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

להכנת המלית

10 כפות שמן
4 בצלים קצוצים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית הל טחון
1 קילו בשר בקר


אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בתוך סיר סולתם ולאחר מכן שוטפים היטב את האורז ומוסיפים אותו למים שמרתיחיחם.
מבשלים במשך 20 דקות ואז מסננים ושוטפים.
לאחר מכן מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים את שאר החומרים להכנת המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בנייר ניילון נצמד מאחסנים במקרר ל3 וחצי שעות.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוסיפים את התבלינים ומממשיכים לבשל עוד
20 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין.

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction