סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 10:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
209סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 208 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
פרגיות ואורז על ידי ELIA321e ב ג' מאי 17, 2022 9:35 am
מרכיבים

10 כפות שמן זית
2 בצל קצוץ
2 כפית פפריקה חריפה
2 כפית כמון
2 כף גדושה רסק עגבניות
4 כוסות אורז בסמטי
6 כוסות מים רותחים
קורט מלח
4 גזרים מגוררים בפומפייה
1000 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
2 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

מחממים עם סיר סולתם רחב ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להזהבה,מוסיפים את הפרגיות
ומטגנים כ-10 דקות ומערבבים מידי פעם עד להזהבה.
לאחר מכן מוסיפים את הכמון והפפריקה,האורז ורסק העגבניות ומטגנים 2 דקות תוך כדי ערבוב.
שופכים לסיר את המים ומוסיפים את המלח ומערבבים,מכסים ומנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך רבע שעה.

מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
מרכיבים:

למלית השוקולד:

200 גרם שוקולד מריר100 גרם חמאה

לתערובת העוגה:

חצי כוס סוכר
1 כוס קמח
חצי כוס קקאו טהור
כפית סודה לשתייה
רבע כפית מלח
3 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל

להוספה מעל:
חצי כוס פיצפוצים (שוקולד חלב, פיצפוצים או שוקולד חלב קצוץ)

אופן הכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות צלזיוס,לוקחים תבנית עוגה בקוטר 20 ס"מ או 22 ס"מ ולאחר מכן משמנים עם חמאה או מרסס שמן,מניחים בתוכה
את נייר האפייה,בכדי שנוכל להוציאה בקלות לאחר סיום אפייתה.

המסת השוקולד והחמאה:

בקערה נירוסטה או זכוכית מחוסמת ששמנו לצד מגש חלה, מכניסים את השוקולד והחמאה. ממיסים בקלחת או סיר על גז ומערבבים היטב עד שהתערובת נוזלית ולא מצקת.
בקערה נפרדת, מקציפים את הסוכר עם הביצים בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה.מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב עד שתמקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב בעזרת לקקן או כף עד שהשוקולד משתלב לחלוטין בתערובת.
בקערה א...

[ התקדם ]

מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש על ידי ELADG2 ב ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
חומרים להכנת הקציצות:

500 גרם בשר עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
מעט מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים לרוטב עגבניות:
5 עגבניות גדולות קצוצות
4 שיני שום קצוצות
רבע כוס שמן זית
1 כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס קמח
2 ביצים
1 כפית כמון
חצי כפית פפריקה

חומרים להכנת לימון כבוש:
שלושה לימונים כבושים פרוסים

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מנירוסטה ששמנו במטבח לצד קרש חלה, מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, פטרוזיליה, קמח, ביצים, כמון, מלח, כורכום, קינמון ופלפל.רצוי ללוש את התערובת בידיים עד שהיא מגיעה לכדי אחידות.
יוצרים כדורים קטנים בגודל של כדור עם הידיים ומניחים בצד.
לוקחים סיר גדול, ומחממים את שמן הזית בתוכו על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להיות זהוב.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל ופפריקה. מבשלים על חום נמוך במשך רבע שעה, עד שהעגבניות מתרככות והרוטב מסמיך.
לאחר שהרוטב מוכן, מניחים...

[ התקדם ]

מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
מרכיבים:

500 גרם בשר טחון
בצל גדול קצוץ דק
שני שיני שום קצוצות
1 גזר בינוני מגורד
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
חצי כוס יין אדום ( מרלו או קברנה)
רבע כוס רוטב טריאקי
1 כף סויה
1 כפית ג’ינג’ר קצוץ
1 כף שמן זית
קורט מלח ופלפל שחור
בצל ירוק קצוץ
שומשום קלוי



אופן ההכנה:

לוקחים מחבת גדולה ומחממים אותה בחום בינוני, מחממים את שמן הזית ולאחר מכן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומקפיצים במשך 5 דקות עד להתרככות מלאה של הבצל.
לאחר מכן כאשר הבצל מוכן, מוסיפים את השום הקצוץ והגזר המגורר. מערבבים ומבשלים במשך מספר דקות עד שהשום מתחיל לבעבע וריחו מתפשט במטבח.
בישול הבשר: מוסיפים את הבשר הטחון למחבת, ממליחים ומפלפלים. מקפיצים היטב עד שהבשר מתבשל לחלוטין ומשנה את צבעו. זה יכול לקחת כ-5-7 דקות.
לאחר שהבשר התבשל, מוסיפים את היין האדום למחבת שהונחה ליד מגש לחלה. מערבבים ומבשלים על חום גבוה במשך 4 דקות, עד שהיין מתחיל לספוג את טעמי הבשר והירקות.
לאחר שהיין התערבב במרכיבי המנה, מוסיפים את רוטב הטריאקי ורוטב הסו...

[ התקדם ]

כנפיים עם אפונה וגזר על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
מרכיבים

2 קילו כנפיים חצויות
3 כוס מים
2 כף רסק
מעט סוכר
2 כף פפריקה
2 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס דק
מלח2
2 בצל גדול קצוץ
20 פרחי כרובית קטנים מבושלים
3 כוס אפונה וגזר


אופן ההכנה


לוקחים סיר שיובש קודם לכן מייבש כלים עם שמן חם ומטגנים את הבצל,מעליו שמים את הכנפיים ולאחר מכן את שאר המרכיבים.
מבשלים על אש בינונית במשך 45 דקות.
מוסיפים את האפונה הגזר והכרובית וכוס מים וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.

 [ 208 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], נורטון, עופר האדום, רלפי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction