סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון לסמבוסק פטריות על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
מרכיבים להכנת הבצק:

100 מ"ל שמן זית
1 כף סוכר
1 כף מלח
חצי כף שמרים יבשים
500 גרם קמח
200 מ"ל מים


מרכיבים להכנת מילוי פטריות:

400 גרם פטריות (שמפיניון או פורצ'יני), קצוצות דק
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית


אופן ההכנה:

הכנת הבצק

בקערה גדולה ששמנו ליד חנוכיה מקריסטל, שימם את הקמח והמלח ואז מערבבים היטב.
באותה קערה, מוסיפים את השמרים והסוכר, מערבבים שוב.
מוסיפים את השמן והמים הפושרים בהדרגה, תוך כדי ערבוב עם כף עץ או עם הידיים.
לשים את הבצק במשך 10 דקות עד שהוא חלק וגמיש. אם הבצק דביק, הוסיפו מעט קמח.
עטפו את הבצק בניילון נצמד או במגבת, והנח להתפחה במקום חם במשך כשעה, עד שהוא מכפיל את נפחו.

הכנת המילוי

בזמן שהבצק מתפיח, נכין את המילוי. בשים את שמן הזית בסיר על חום בינוני.
הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגן אותו עד שהוא שקוף (כ-5 דקות).
שימו את השום וטגן עוד דקה.
הוסיפו א...

[ התקדם ]

עוגיות סופלה מרציפן על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:31 am
מתכון ל-20 עוגיות

250 גרם מרציפן חתוך לקוביות
כף קמח
50 גרם מחית נוגט
ביצה אחת גדולה
כפית תמצית וניל
חצי כף אבקת קקאו
50 גרם חמאה ממוסת
רבע כוס אגוזי לוז

אופן ההכנה


ממממים תנור מראש ל-160 מעלות ומערבבים את היצים,תמצית הוניל והמרציפן יחיד עד לקבלת תערובת ולאחר מכן מוסיפים חמאה שהומסה
וממשיכים לערבב.
לאחר מכן מעבירים לקערת נירוסטה ומנפים קמח עם קקאו בקערה נפרקדת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף ששמנו על מייבש כלים ועם צנתר בקוטר ס"מ מזלפים עד לגובה שלושת רבע.
מעבירים את המחית של הנוגט לתוך השקית עם צנטר אחר בקוטר חצי ס"מ ומזלים כמות של חצי כםית ולאחר מכן מפזרים את אגוזי הלוז.
מסדרים את המנג'טים ואופים למשך 12 דקות עד שהעוגיות מתעצבות.
מצצנים ומאחסנים מוף למקרר עד 5 ימים.

למוצרים מסדרת בלאק פריידי 2018 ומתכונים נוספים הכנסו לאתר

מתכון לעוף בנענע עם צנוברים על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:40 am
מרכיבים

5-6 כרעי עוף
4 בצלים
שמן
4 כוסות מרק עוף
2 כפות דבש
4 כפות נענע קצוצה
100 גרם צימוקים
100 גרם צנוברים


אופן ההכנה

פורסים את הבצלים ומטגנים עם מחבת שהושמה על מייבש כלים עד שהם מזהיבים. לוקחים תבנית צלייה חסינת אש ומפזרים את הבצל המטוגן ומניחים עליו את העוף. בסיר קטן מרתיחים ביחד עם מרק,דבש ונענע. מוסיפים את הצימוקים ויוצקים על העוף. אופים בתנור כשעה וחצי,עד שהעוף משחים. מפזרים למעלה את הצנוברים. מכבים את התנור ומשאירים בתנור כבוי, עד שהבצל משחים.

סלק ממולא על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 4:10 pm
מרכיבים
12 סלקים

לרוטב:
3 כוסות מי בישול הסלקים
4 כפות סילאן
4 כפות רכז רימונים
4 כפות מיץ לימון טרי

למלית:
2כוס בורגול
כוס עדשים אדומות
4 שיני שום קצוצות
כוס עשבי תיבול קצוצים
כפית כורכום
כפית כמון
כפית פפריקה
מלח, פלפל שחור גרוס
6 כפות שמן זית
4 בצלים קצוצים

אופן ההכנה:

שמים את הבורגול שהנחנו ליד תבנית לקוביות קרח בתוך קערה וממלאים במים ומשרים לשעה,מסננים.
מניחים את הסלקים בתוך סיר וממלאים עד לגובה שני שליש ומרתיחים במשך 20 דקות עד להתרככות הסלקים.
שוטפיים את העדשים ומעבירים לסיר,מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים רבע שעה עד להתרככות העדשים.
מוסיפים למים את הרכז רימונים,סילאן ולימון ומערבבים.
מחממים סיר רחב עם שמן זית ומטענים את השום והבצל ומוסיפים את העדשים והבורגול ומערבבים.
מתבלים וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות.

מגישים

פשטידת תירס על ידי ELIA321e ב ו' יוני 17, 2022 9:53 am
מרכיבים


2 בצל קטן קצוץ
4 ביצים
4 כוסות תירס מקופסת שימורים
4 כפות גדושות גבינה צהובה
4 כפות גדושות גבינה בולגרית
2כף גדושה גבינת קשקבל
2 קופסת גבינת קוטג’
6 כפות גדושות קמח תופח
מלח
פלפל שחור


אופן ההכנה

לוקחים גבינה שהקפאנו עם תבנית לקוביות קרח,לאחר מכן מטגנים בצל בסיר רחב נמוך עד להזהבה,מורידים מהאש
ומעבירים לקערה,מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית את התערובת ואופים בתנור ב-180 מעלות במשך 50 דקות.

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction