סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 7:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
פסטה אדומה על ידי ELIA321e ב ב' מאי 16, 2022 11:08 am
מרכיבים

1 קילו פסטה ספגטי
1 קילו עגבניות
2 כפית מלח דק
2 כפית אורגנו יבש
קורט פלפל שחור דק
2 כף שמן זית
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
2 שן שום

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה עם סיר סולתם לפי ההוראות הרשומות.
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהאורגנו ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות ולאחר מכן מוסיפים
את האורגנו ומערבבים ומכבים את האש.
אחרי שהפסטה מוכנה מוסיפים את הרוטב ומערבבים
מפזרים אורגנו מעל ומגישים לשולחן.

בורקס פיצה על ידי ELIA321e ב ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך תבנית פיירקס או מכונת פסטה

מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

כיצד לבחור סולם על ידי ELIA321e ב ד' יולי 27, 2022 10:59 am
סולם הוא כלי שנועד לתמוך במשקל המשתמש ובכל פריט שנמצא עליו.
בדרך כלל יש לו בסיס רחב עם רגליים שניתנות מעט להזהה.
במידה וקיימות בעיות כלשהן בסולם הקיים,מומלץ לחפש סולם חדש במקום לנסות לבצע תיקונים בסולם הקיים.

גובה

כשבוחרים סולם,יש לקחת בחשבון את הגובה בו עובדים איתו ואשר ניתן להשתמש בו באופן הבטוח ביותר.
אנו ממליצים לבחור תמיד בסולם שהוא מעט יותר גבוה ממה שצריך על מנת להגיע למקומות בהם שימוש ביד לא יאפשר
הגעה מקסימלית.

סוג שימוש

אם אתם מתכוונים להשתמש עם סולם למטרה מסחרית,יש לבדוק האם הסולם מיועד לשימוש מסוג זה.

חומר

אלומיניום - אינו מחליד או נרקב
פיברגלס - אינו מוליך חשמל

מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח על ידי ELADG2 ב ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
סלט כרוב הוא אחד הסלטים הפשוטים והטעימים ביותר, שמגישים אותו כמעט בכל ארוחה. כאשר מוסיפים לו גרעיני אבטיח, הסלט מקבל טוויסט מעניין של טעמים ומרקמים.

מרכיבים:
חצי ראש כרוב בינוני (כ-500 גרם)
1 גזר קלוף וגרר דק
חצי בצל סגול קטן, פרוס דק
חצי כוס קולורבי קלוף וחתוך דק
רבע כוס חומץ תפוחים
שני כפות סוכר חום
שני כפות שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
חצי לימון סחוט
כמה עלי נענע קצוצים דק
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס גרעיני אבטיח קלויים (ניתן לקנות גרעינים קלויים או לקלות בבית)


אופן ההכנה:

חותכים את ראש הכרוב לחצאים ומוציאים ממנו את הליבה הקשה במרכז. לאחר מכן,חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות. מומלץ לשים אותו בקערה עם מעט מלח וללוש אותו בידיים למשך כמה דקות,כך זה יעזור לו להתרכך.
מקלפים את הגזר ומגרדים אותו בפומפיה. אפשר להוסיף גם קולורבי להעשרת הטעם, לאחר מכן,חותכים אותו לרצועות דקות כמו הכרוב. קוצצים את הבצל הסגול לפרוסות דקות כך שתהיה נוכחות בצל בסלט.
בקערה נפרדת,ששמנו ליד חנוכיות[/url:2q8...

[ התקדם ]

פשטידת ברוקולי על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:55 am
מרכיבים

4 ביצים
6 כפות קמח
2 גביעים של גבינה רכה
300 גרם גבינה קשה מגוררת
2 חבילות פרחי ברוקולי


אופן ההכנה

משמנים תבנית ומחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
את הביצים שהונחו בתוך תבנית לקוביות קרח,לוקחים ומערבבים את מלח,פלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו ואופים למשך 40 דקות עד להזהבה.
מוציאים ומצננים.

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], גמליאל


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction