סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
209סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 208 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון לסמבוסק פטריות על ידי ELADG2 ב ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
מרכיבים להכנת הבצק:

100 מ"ל שמן זית
1 כף סוכר
1 כף מלח
חצי כף שמרים יבשים
500 גרם קמח
200 מ"ל מים


מרכיבים להכנת מילוי פטריות:

400 גרם פטריות (שמפיניון או פורצ'יני), קצוצות דק
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית


אופן ההכנה:

הכנת הבצק

בקערה גדולה ששמנו ליד חנוכיה מקריסטל, שימם את הקמח והמלח ואז מערבבים היטב.
באותה קערה, מוסיפים את השמרים והסוכר, מערבבים שוב.
מוסיפים את השמן והמים הפושרים בהדרגה, תוך כדי ערבוב עם כף עץ או עם הידיים.
לשים את הבצק במשך 10 דקות עד שהוא חלק וגמיש. אם הבצק דביק, הוסיפו מעט קמח.
עטפו את הבצק בניילון נצמד או במגבת, והנח להתפחה במקום חם במשך כשעה, עד שהוא מכפיל את נפחו.

הכנת המילוי

בזמן שהבצק מתפיח, נכין את המילוי. בשים את שמן הזית בסיר על חום בינוני.
הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגן אותו עד שהוא שקוף (כ-5 דקות).
שימו את השום וטגן עוד דקה.
הוסיפו א...

[ התקדם ]

לזניית בשר על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 12:22 pm
מצרכים:
10 כפות שמן זית
4 בצלים לבנים מקולפים
2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
16 שיני שום, קלופות
7 ענפי סלרי, כולל העלים
4 גזרים, קלופים
2 שורש פטרוזיליה – לא חובה
800 גרם בשר טחון

7 כפות רסק עגבניות
2 כוס מים רותחים
2 כפית שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור

2 חבילה דפי לזניה

לרוטב

4 כפות גדושות קמח לבן
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית
מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות
מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות.

מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש.
– ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה.
– מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו.


– סוגרי...

[ התקדם ]

דג מרוקאי חריף על ידי ELIA321e ב ו' מאי 20, 2022 12:30 pm
מרכיבים

10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות
להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם
2 גמבה אדומה – רצועות
10 עגבניות טריות – פרוסות
14 שיני שום שלמות
2 צרור כוסברה, קצוץ גס
4 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כפית כורכום
2 כפית מלח
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים –
כוס שמן – מחולקת


אופן ההכנה

משרים את פרוסות הדגם בקערת נרירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי.
לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה
בינונית.
מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות
עם מכסה.
מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר.
מכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם...

[ התקדם ]

איך לבחור מתקן כביסה ? על ידי ELIA321e ב ו' יוני 10, 2022 10:30 am
מתקן כביסה לייבוש בגדים הוא המוצר הנוח והפרקטי ביותר לשימוש.

מה לבדוק בעת רכישת מתקן ייבוש כביסה

ישנם מספר דברים שכדאים לשקול טרם הקנייה והם:
כושר העמסה של בגדים על המתקן וגודלו,ישנם מתקנים לייבוש כביסה קלאסיים עם שטח תלייה של 18 או 20 מטר.
כמו כן קיימים מתקנים המגיעים עם מיתרי תליה עבים יותר או מתקן כביסה בצורת מגדל הנקראים גם מתקן כביסה 3 קומות אשר
להם גלגלים לניוד קל.


קיבולת שטח התלייה

משקי בית קטנים משתמשים במתלי כביסה בין 18 ל-20 מטר אך קיימים גם שטחי תלייה של 34 ו-45 מטר.
כפי שציינו קודם מתקני המגדל בעלי 3 קומות מעולים גם למשפחות מרובות ילדים.
יש לכם חצר או גינה ? ניתן להשיג אצלנו מתקן כביסה לגינה או מתקן כביסה לגינה המספיקים לתכולת כביסה של עד 6 מכ...

[ התקדם ]

מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים על ידי ELADG2 ב ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
מרכיבים:


4 נתחים של דג סלמון
2 כפות שמן זית
4 שיניים שום קצוצות דק
2 פלפלים צהובים קלויים וקצוצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית פפריקה מתוקה
עשבי תיבול קצוצים כמו שמיר או פטרוזיליה לקישוט
חצי כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול
רבע כוס מיץ לימון טרי


אופן ההכנה:

אם משתמשים בפלפלים טריים, קלפו אותם בעזרת מייבש או מעל כירה פתוחה עד שהם רכים ומעט שרופים. לאחר מכן, הניחו להם להתקרר וחתכו לקוביות קטנות. אם יש לכם פלפלים קלויים מוכנים, פשוט חתכו אותם לקוביות.

לוקחים סיר קטן, מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים למשך דקה עד שהוא מתחיל להתבשם. לאחר מכן, מוסיפים את הפלפלים הקלויים וטגנו יחד למשך כ-2-3 דקות נוספות.

הנמיכו את החום והוסיפו את השמנת המתוקה ומיץ הלימון. ערבבו היטב והביאו לרתיחה קלה. הוסיפו מלח, פלפל ופפריקה מתוקה. בשלו את הרוטב על חום נמוך למשך 5-7 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

לוקחים מחבת נפרדת שהונחה ליד חנוכיה מקריסטל, מחממים מעט שמן זית על חום...

[ התקדם ]

 [ 208 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], itai


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction