סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
מתכון לפנקייק עם נענע על ידי ELADG2 ב ו' אוגוסט 30, 2024 10:08 am
רכיבים:
1 כוס קמח לבן
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת
רבע כוס נענע קצוצה דק
שמן זית לטיגון
1 כפית אבקת סודה לשתייה



הוראות הכנה:

הכנת היבשים: בקערה גדולה, נערבב את הקמח, הסוכר, אבקת הסודה לשתייה ומלח. חשוב להקפיד לערבב היטב כדי לוודא שהמרכיבים יתערבבו באופן אחיד.

הכנת הרטובים: בקערה נפרדת, נבצע קצף לביצה ונתפוס את החלב ואת החמאה המומסת. נוודא שהתערובת מתמזגת בצורה טובה.

שילוב היבשים והרטובים: נוסיף את התערובת הרטובה לקערת היבשים. נערבב בעדינות עד שהתערובת כמעט אחידה. לא לערבב יתר על המידה; גושי קמח קטנים הם בסדר.

הוספת נענע: נוסיף את הנענע הקצוצה לתערובת. נערבב בעדינות כדי שהנענע תתפזר באופן אחיד בתערובת הבצק.

הכנת המחבת: נחמם מחבת של יבואן כלי בית עם 7 שקעים על חום בינוני. נמרח מעט חמאה או שמן על כל שקע כדי למנוע הידבקות.

טיגון הפנקייקים: נשפוך כף מהתערובת לכל שקע במחבת. נבשל כל פנקייק למשך כ-2-3 דקות, או עד שהפנקייק מתחיל להופיע בועות בחלקו העליון. הפנקייק צריך להיות זהוב ופריך בצד התחתון. נ...

[ התקדם ]

מתכון לנגיסי עוף על ידי ELADG2 ב ב' מאי 06, 2024 12:55 pm
מרכיבים

2 כפית תימין יבש או טרי
8 עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לרבעים
2 כפית שמן זית
1200 גרם נתחי פרגית משופדים
חצי כפית צ'ילי
2 כפית חרדל
פלפל אדום חתוך לריבועים
2 כפית אורגנו יבש
4 שיני שום פרוסות




אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת או באמצעות ריסוס שמן על אש גבוהה.
מניחים את נתחי הפרגית המשופדים על השיפודים
מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת.
צולים מכל צד את נתחי הפרגית,ניתן להוסיף מעט מים שסוננו עם פילטר של בריטה לפני תחילת הבישול.
צולים אותם 3-4 דקות מכל צד.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים.
מבשלים במשך 10 דקות נוספות על אש בינונית.
מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.

מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת על ידי ELADG2 ב ה' מאי 09, 2024 9:12 am
מרכיבים

2 חבילת פסטה (250 גרם)
4 שיני שום
2 מיכל שמנת לבישול 15%
חצי כוס גבינת פרמזן מפוררת
כפית מלח
קורט פלפל שחור
4 בטטות קטנות קלופות חתוכות לחצי
2 בצל קטן קצוץ דק


אופן ההכנה

מרתיחים את הפסטה לפי הוראות השימוש של היצרן ולאחר מכן מסננים היטב.
יוצקים על הפסטה מעט שמן זית או חמניות ובוחשים.
לאחר מכן יש להכניס את הבטטות למים לתוך סיר עשוי ברזל או כל סיר אחר עד לרתיחה,ממשיכים
לבשל עד להתרככות הבטטות ואז מסניים את המי מהבטטות וטוחנים עם מערבל חשמלי עד לקבלת
מרקם עדין.
קוצצים את השום והבצל ומחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית,תוך כדי בחישה,מוסיפים את השום והבצל
עד לטיגון שהופך אותך למוזהבים.
מוסיפים את השמנת והבטטות ומערבבים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הרוטב לתוך סיר הפסטה,
ונותנין עוד 15-20 דקות לבישול באש נמוכה.

בתאבון

מתכון עוגת תפוזים על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 26, 2024 3:16 pm
מרכיבים:


4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפית קליפת תפוז מגוררת דק
כוס קמח תופח
כוס קוקוס
2 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
מערבבים את הסוכר,הוניל והביצים עם מטרפה ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ושמן
וממשיכים במלאכת הערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לבסוף,מוסיפים קמח תופח ומערבבים עד ליציקה אחת של העיסה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו מראש במשך 35 דקות.
מגישים לחברים עם סל שוק פלסטיק כשיוצאים לעשות פיקניק בחיק הטבע.

עמדה 3 הפועל חולון סווינגמן על ידי P.B.15 ב א' אוגוסט 30, 2015 1:12 pm
היי אחי.
אתה יודע מי השחקן בעמדה 3 שאמור לחתום?
ומתי יחתום? תודה

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], shmueliki, נביא בעירו


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction