סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
210סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
היסטוריית החומוס על ידי ELADG2 ב ב' פברואר 06, 2023 12:56 pm
כשחושבים על משהו בריא,לא פעם קופץ לנו חומוס,ולמה? החומוס הוא נגיש כמעט בכל מסעדה
טעים ברובו (במיוחד כשהוא חם) וניתן לשלב אותו עם לחמים,פוקצ'ות או בשווארמה.
בקיצור,אפשר להכין איתו הרבה מתכונים שונים ויש לנו כל מיני וריאציות שונות שאפשר להוסיף לו
כמו למשל: פלפל שיפקה ,סלק,עגבניות ועוד רבים וטובים.

מקורו של החומוס הוא במזרח התיכון והוא מאכל אהוב על מיליונים של אנשים ברחבי העולם במשך מאות שנים.
אפשר לקנות את החומוס גם בסופרמרקטים,מעדניות ומכולות אך בדרך הכלל החומוס שנמכר שם מכיל רכיבים כמו חומרים
משמרים שנועדו להבטיח משך זמן חיי מדף ארוכים יותר וזה לא טבעי ולא בריא.

לחומוס יש מספר וריאציות שונות:

טבילה - פשוטה כמשמעותו,לקחת פיתה או לחם ו"לנגב" בצלחת או מתוך קטלוג סולתם שהכנו איתו.
מומלץ במיוחד עם כאשר אוכלים פלאפל או שווארמה,דגים,חצילים או עוף על הגריל וזה ממש משדרג את הארוחה
ומוסיף לה פיקנטיות מדהימה.

ציפוי על הפיצה - מוזר יהיה לשמוע,אבל יש כאלו ששמים חומוס על הפיצה אחרי האפייה כתחליף לרוטב עגבניות.

מילוי בסנד...

[ התקדם ]

מתכון קוסקוס על ידי ELADG2 ב ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
מרכיבים

3 כוסות מים
1 ק"ג סולתם
1 כף שמן חמניות
כף מלח גרוס דק


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה גדולה ומכניסים לתוכה את הסולת והמלח,מערבבים.
לאחר מכן מסויפים שמן וממשיכים לערבב.
בהדרגה,מוסיפים כוס מים ולשים את הסולת במקביל וממשיכים לערבב.
מעבירים את כל התערובת שהכנו לתוך סיר קוסקוס סולתם,אחר כך יש לפזר על הרשת ולהשאיר חור
במרכז על מנת לאדות בקלות.
מכסים את הסיר ומאדים במשך כשעה,לאחר מכן מעבירים את התערובת חזרה לקערת הנירוסטה.
שופכים 2 כוסות מים על התרובת תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת ל-35 דקות.
מעבירים את הצערובת בחזרה לתוך סיר הקוסקס ומאדים למשך 35 דקות.
מעבירים את התערובת למסננת קוסקוס מעל קערה ומסננים באמצעותה את התערובת.
מגישים עם מרק ירקות לשדרוג הארוחה.

מתכון לתפוחי אדמה על ידי ELADG2 ב ד' מרץ 08, 2023 10:58 am
מרכיבים


תפוחי אדמה בינוניים
שמן זית
3 שיני שום כתושות
טימין יבש
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
רוזמרין טרי

אופן ההכנה

מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים וחוצים אותם לשני חלקים.
לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את שמן הזית ומערבבים את תפוחי האדמה איתם,לאחר מכן
מוסיפים את שאר מרכיבי התיבול.
מניחים בתוך תבנית אפיה פוד אפיל ושמים בתנור שחומים מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 35 דקות
עד להתרככות תפוחי הרדמה

איך לנקות חלונות ? על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
18/12/17
התחילו בקשירת הוילונות שעל גבי החלונות או הסרתם בכדי להתחיל בניקוי התריסים עם מברשת לניקוי תריסים.

שטיפת נוזלים עם מי סבון חמים יוכל לעזור.היזהרו בעת ניקוי מאסיבי של החלונות בכדי לא לפגוע במסגרות החלונות.

עם מגב נקי,מתחילים בחלק העליון של החלון וממשיכים לאורך החלון בתנועות של למעלה ומטה.
יש לנגב אופן קבוע את להב המגב באמצעות סמרטוט Leifheit כדי למנוע העברת אבק מסביב.
השתמשו במטלית לחה או יבשה או מטלית מיקרופייבר בכדי להסיר את המים שנותרו על החלון.
לבסוף,ייבשו את אדן החלון במקומות שאליהם נטפו המים.
הקפידו לבחור יום מעונן לניקוי החלון,ביום שמשי החלון נוטה להתייבש מהר ובכך לחבל במלאכת הניקוי.
אביזר מומלץ לניקוי הוא מנקה חלונות חשמלי המבצע שאיבה של המים ללא סימנים.
שיטה נוספת שחלק מהאנשים משתמשים בה היא הוספת 2 כפות חומץ לדלי קטן של מים חמים.

מתכון לכדורי שוקולד לפסח על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרכיבים

24 כפות קקאו
18 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים
5 כוסות קמח מצה
4 כפות יין
6 כוסות סוכר

להכנת הציפוי:
קוקוס


אופן ההכנה לכדורי שוקולד מוצלחים וכשרים לפסח:
בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב,ניתן למעוך את חלק מהמרכיבים עם מועך פירה,עד לאיחוד מכניסים למקרר להתגבשות ( העיסה צריכה לצאת מעט דביקה, אם נראה לכם שהיא מידי נוזלית מוסיפים עוד מעט קמח מצה או אגוזים קצוצים)
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס או בקקאו או בכל מה שאוהבים.
ניתן גם לצפות אותם בשוקולד מומס.
מכניסים לקירור ומגישים קר.
בהצלחה רבה ובתאבון

 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction