סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
210סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 42  הבא
הזנה רשימות הבלוג הפופלריות
איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ? על ידי ELADG2 ב ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
מחפשים אביזרים למסיבות? הגעתם לאתר הנכון,כאן תוכלו לרכוש מבחר אביזרים במחירים נמוכים ובמבצעים המתחדשים באופן תדיר.
אצלנו תוכלו למצוא מבחר אביזרים למסיבות המתאימים למגוון אירועים כגון:
מסיבות רווקות – כל רווקה רוצה שהמסיבה שלה תהיה הכי שווה שיש,לנו יש את האבזור המושלם במיוחד בשבילכם,שישדרג
לכם את האווירה ויצטלם מושלם.
מארחים מסיבת בריכה ? תוכלו למצוא מגוון אביזרים למסיבות בריכה,החל מדברים קטנים שיעטרו את האירוע ועד
למתנפחים שיאפשרו לכם להנות במסיבה.
אנו חובבי מסיבות ובעלי ניסיון רב בעבודה מול חברות הפקה ומנהלי רווחה,באתר תוכלו למצוא מספר לא קטן של מוצריםשיאפשרו לכם לתכנן את המסיבה הכי יפה שיש תחת קורת גג אחת.
בחנות שלנו,הנמצאת בעיר תל אביב ברחוב נחלת בנימין 113,תוכלו לרכוש ישירות את המוצרים מבלי להמתין למשלוח,אספקה מהירה ביותר.

מתכון עוגת שוקולד על ידי ELADG2 ב ה' אוקטובר 05, 2023 2:19 pm
מרכיבים

8 ביצים
2 כוס שמן
2 שקית סוכר וניל
2 שקית אבקת אפייה
2 חפיסת שוקולד מריר
2 כוס סוכר
8 כפות קקאו
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כוס קמח


אופן ההכנה

לוקחים קערת נירוסטה ובתוכה מערבבים את השמן,סוכר והביצים,מוסיפים לאחר מכן את הקקאו ומערבבים
היטב,לאחר מכן מוסיפים את אבקת האפייה,סוכר הוניל והמקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים כחצי מכמות השמנת ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את הבלילה לתבנית עוגה 28 ס"מ,ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 40 דקות,עד
שהעוגה מזהיבה,מגישים לצד כוסות של רידל ולאחר מכן,לקראת סוף האפייה,ממיסים את חפיסת השוקולד עד
לקבלת רוטב אחיד.

מתכון לקובה על ידי ELADG2 ב א' מאי 07, 2023 2:07 pm
מרכיבים

100 גרם רסק עגבניות
150 גרם אריסה מתוקה
100 גרם פלפל שאטה גרוס דק
100 מ"ל שמן זית
1 כפות פפריקה אדומה
חצי כף פלפל אנגלי טחון
רבע כפית היל
רבע כפית קמון
1.5 כפות מלח
חצי קילו בורגול דק
250 גרם בשר עיזים טחון
חצי פלפל אדום
חצי פלפל חריף
1 צרור נענע
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל קטן


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים מלבד התבלינים,מניחים בתוך תבנית פיירקס ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שמן הזית,מניחים את הקובה במקרר במשך שעתיים עד לקבלת התקררות מלאה.

איך לבחור כותש שום על ידי ELADG2 ב ו' מאי 19, 2023 10:52 am
האם מאסתם בכותש שום שכל הזמן נשבר לכם? כאן תוכלו לקבל טיפים בבחירת כותש השום המתאים עבורכם.


הוא מכונה "האנטיביוטיקה הטבעית" ואין עוררין על יתרונותיו ותרומתו של השום לבריאות. מחקרים של השנים האחרונות מצאו כי השום מוריד את הסתברות למחלות לב, הפרעות ושבץ לב: הוא נמצא כמוריד את רמת הכולסטרול הרע בדם (LDL), מונע הסתיידות עורקים ויעיל להורדת לחץ הדם.

כותש שום
השום מזין מאוד למרות שיש בו מעט קלוריות

שום יכול להילחם במחלות כולל הצטננות.
תרכובות אקטיביות של שום יכולות להפחית את לחץ הדם.
שום מפחית כולסטרול ועשוי להוריד את הסיכון למחלות לב.
שום מכיל חומרים נוגדי חמצון שיכולים לסייע במניעת מחלות.
בהתחשב בהשפעות חיוביות על גורמי סיכון כמו לחץ דם,הגיוני ששום יכול להאריך חיים.
ביצועים אתלטיים גם יכולים להיות משופרים עם תוספת שום-בתרבות העתיקה שימש השום כחומר המפחית עייפות ומשפר את יכולת התפוקה של העובדים.
שום עשוי לשפר את בריאות העצם.

כותש שום איכותי לא חייב להראות מפואר מדי,אבל הוא יכול לכם זמן כבשלנים.
בנוסף,כותש שום בחלקים מושלמים משחרר את הטעם והארומה החזקים.
אם אתם מתכננים לקנות אחד ...

[ התקדם ]

מה זה סלסלה להתפחת לחם ? על ידי ELADG2 ב ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
זוהי סלסלה המשמשת ככלי עזר במטבח ומגיעה בצורה עגולה או אובלית לרוב,ומשמשת לשמירה
על אופן תהליך התפחת הלחם בחלקו הראשוני של ההכנה.
הסלסלה עשויה מקש או בד,כאשר מכינים בצק ללחם,יש צורך להפעיל לחץ על הבצק על מנת שיתפח
ויגבש צורה ורכות לקראת התוצר הסופי,בעת תפיחתו של הבצק,הוא עשוי לאבד את הרכות אם יתפח בצורה
חזקה,במקום לתפוח במקום לח.

חלק מססוגי סלסלות להתפחת לחם

סלסלת התפחה פנים משולשת - שיש לה עיצובים מקומרים הנועדו ליצור חלקים אחידים בבצק שהותפח.

סלסלה לריבה - זוהי הסלסלה העגולה להכנת בצקים ולחמים עגולים או חלות עגולות.

לסיכום,
הסלסלה להתפחת הלחם עוזרת לו לתפוח בצורה מסודרת.
מעניקה לו מראה אחיד ומושלם ומגנה עליו מפני נזקי חוץ.

 [ 209 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], סאבוניס


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction