סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 11, 2024 1:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון עוגיות טחינה על ידי ELADG2 ב א' ספטמבר 17, 2023 9:12 am
מרכיבים

4 כוסות קמח
2 שקית אבקת אפייה
2 כוס טחינה גולמית
1 כפית מחית וניל
1 כפית מלח
400 גר חמאה
כוס וחצי סוכר

לזילוף שוקולד:
1 כף שמן
1 חב' שוקולד מריר



אופן ההכנה

לתוך קערת נירוסטה או זכוכית מכניסים את הסוכר והחמאה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה,
אחר כך יש להוסיף את הוניל והטחינה וממשיכים לערבב בתנועות אחידות עד שכל המרכיבים מתגבשים
לעיסה אחת.
לאחר מכן,מוסיפים את המלח,אבקת אפייה והקמח עד שהתערובת יוצאת אחידה.
יוצרים עיגולי עוגיות ומניחים על תבנית שריפדנו מראש באמצעות נייר אפייה.
מחממים מראש תנור על 170 מעלות ואופים במשך רבע שעה עד שהעוגיות מגיעות למצב של הזהבה.
מוציאים מהתנור ומצננים,ממיסים את השוקולד עם קלחת שהיא כלי בית שימושי ומזלפים על גבי העוגיות.
מכניסים לקירור להתייצבות ושומרים בקופסת אחסון הרמטית.

בתאבון

פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 9:53 am
מרכיבים:


2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפית חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
2 כפית חרדל
3 כפות גדושות דבש
20 סטייק פרגיות
2 כפות קטשופ


אופן ההכנה

מערבבים את כל מצרכי הרוטב וחותכים את הפרגיות ומשרים בקערת שהונחה על מתקן כביסה.
יוצקים למחבת 8 כפות שמן חמניות או זית ומטגנים עד להזהבה ומוציאים ומניחים על נייר סופג.

מתכון לחריימה על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
מרכיבים :

5 חתיכות דג אמנון/סלמון
מים
מלח
חומץ
צרור כוסברה
כף כורכום
כף פפריקה אדומה חריפה
רבע כוס שמן
3 פלפלים חריפים אדומים
1 תפוח אדמה
2 עגבניות
עלי נענע

אופן ההכנה

מניחים את הדגים במים עם חומץ ומלח למשך שעה.
אחרי שהשרנו,שוטפים את הדגים ומקלפים את תפוחי האדמה וחותכים את העגבניות.
שמים בתוך סיר נמוך ורחב את תפוחי האדמה ומוסיפים את העגבניות.
לאחר מכן מוסיפים את הפלפלים והדגים ששטפנו.
מערבבים רבע כוס שמן עם שאר התבלינים בתוך הסיר,ומניחים מעל הדגים,מבשלים מספר דקות על אש גבוהה
ואז מנמיכים עד להתאדות המים במשך 40 דקות.
לאחר שסיימנו ושטפנו,מניחים בתוך מייבש כלים עד לבישול הבא.

הטבלה האלטרנטיבית - מחזור 16 על ידי ראובן ב ב' פברואר 20, 2012 10:39 pm
הטבלה לא היתה רחוקה להיות 0 מ-5, אבל בסוף שמרה על 60% סביר. בגיזרת חיפה שקט, כי היא מפסידה משחק שגם כקבוצת תחתית היא היתה אמורה לנצח.

1. מכבי - 38
2. גליל - 34 (+2)
3. אשקלון - 33 (1+)
4-5. חולון, ראשון - 32 (0)
6. הפועל - 30 (2-)
7. הביקעה - 28 (4-)
8. אשדוד - 27
9. נתניה - 26
10-11. חיפה, הרצליה - 25

בורקס פיצה על ידי ELIA321e ב ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך תבנית פיירקס או מכונת פסטה

מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: אין משתמשים רשומים


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction