סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 05, 2024 2:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
170סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 169 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פשטידת ברוקולי על ידי ELIA321e ב ו' יולי 15, 2022 10:54 am
מרכיבים

4 ביצים
6 כפות קמח
2 גביעים של גבינה רכה
300 גרם גבינה קשה מגוררת
2 חבילות פרחי ברוקולי


אופן ההכנה

משמנים תבנית ומחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
את הביצים שהונחו בתוך תבנית לקוביות קרח,לוקחים ומערבבים את מלח,פלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו ואופים למשך 40 דקות עד להזהבה.
מוציאים ומצננים.

עוגיות סופלה מרציפן על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:31 am
מתכון ל-20 עוגיות

250 גרם מרציפן חתוך לקוביות
כף קמח
50 גרם מחית נוגט
ביצה אחת גדולה
כפית תמצית וניל
חצי כף אבקת קקאו
50 גרם חמאה ממוסת
רבע כוס אגוזי לוז

אופן ההכנה


ממממים תנור מראש ל-160 מעלות ומערבבים את היצים,תמצית הוניל והמרציפן יחיד עד לקבלת תערובת ולאחר מכן מוסיפים חמאה שהומסה
וממשיכים לערבב.
לאחר מכן מעבירים לקערת נירוסטה ומנפים קמח עם קקאו בקערה נפרקדת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף ששמנו על מייבש כלים ועם צנתר בקוטר ס"מ מזלפים עד לגובה שלושת רבע.
מעבירים את המחית של הנוגט לתוך השקית עם צנטר אחר בקוטר חצי ס"מ ומזלים כמות של חצי כםית ולאחר מכן מפזרים את אגוזי הלוז.
מסדרים את המנג'טים ואופים למשך 12 דקות עד שהעוגיות מתעצבות.
מצצנים ומאחסנים מוף למקרר עד 5 ימים.

למוצרים מסדרת בלאק פריידי 2018 ומתכונים נוספים הכנסו לאתר

קציצות אפויות על ידי ELIA321e ב ש' מרץ 19, 2022 4:05 pm
מרכיבים:

250 ג’ חזה עוף טחון או בקר
בצל
1 כף קמח
חצי כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית פלפל גרוס דק
קורט מלח
2.5 כפות שמן נוספות לטיגון
1 כפות שמן
1 כפית שום כתוש
רבע כפית סודה לשתייה
חצי תפוח אדמה
חצי גזר


אופן ההכנה

מחממים סירים סולתם עם שתי כפות שמן שאוחסנו עם קופסאות סיסטמה וקוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה ולאחר
מכן מעבירים לקערה.
מקלפים את הירקות ומגרדים ומוסיפים לבצל יחד עם הבשר,שום והתבלינים והקמח.
מברישים תבנית אפייה ב-2 כפות שמן ומניחים עליה את הקציצות.
אופים במשך 10 דקות על חום בדרגה גבוהה.

פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש על ידי ELIA321e ב ג' אפריל 26, 2022 9:53 am
מרכיבים:


2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפית חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
2 כפית חרדל
3 כפות גדושות דבש
20 סטייק פרגיות
2 כפות קטשופ


אופן ההכנה

מערבבים את כל מצרכי הרוטב וחותכים את הפרגיות ומשרים בקערת שהונחה על מתקן כביסה.
יוצקים למחבת 8 כפות שמן חמניות או זית ומטגנים עד להזהבה ומוציאים ומניחים על נייר סופג.

"חוק וסדר" מס' 1 - עבירה טכנית על ידי ראי שעל הקיר ב ש' פברואר 04, 2012 1:57 am
ברוכים הבאים ל"חוק וסדר", בלוג החוקה החדש שלי.
מדי פעם אזרוק לכאן מאמר בענייני חוקת הכדורסל, משהו שיאיר - אני מקווה - נקודות נסתרות בחוקת המשחק הנהדר הזה, ואולי ישבור כמה מיתוסים.
חלק מהמאמרים הופיעו בעבר במקומות אחרים (עם העדכונים המתבקשים), חלק יהיו מקוריים.

שני דברים חשובים לפני שנתחיל:
1. אנחנו עוד לא ב-NBA... המאמרים שלי יתייחסו לחוקת פיב"א ואליה בלבד, אלא אם כן אציין אחרת.
2. אני לא שופט, מעולם לא הייתי שופט, ואף פעם לא שפטתי אפילו משחק קט-סל רשמי. כך שחבל לכם על הזמן לחפש אותי... מצד שני, יכול להיות שיש מסמכים והנחיות ששופטים מקבלים לפעמים, ואני לא רואה. אני פועל רק לפי מסמכים רשמיים - החוקה הרשמית וקובץ הפירושים הרשמיים של פיב"א (כפי שהם מופיעים באתר פיב"א) והחוזרים הרשמיים של איגוד הכדורסל (כפי שמופיעים באתר איגוד הכדורסל).

כל תיקון, הערה, שאלה או קללה יתקבלו ובמידת האפשר ייענו - גם בפורום עצמו וגם בהודעה פרטית אלי.

ואחרי ההקדמה הארוכה הזו, אפשר להתחיל בפוסט הבכורה של "חוק וסדר".
-------------------------------------------------------------...

[ התקדם ]

 [ 169 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Lakic, RREEDDTT, יואב., ציפה דריפה אלמדלסי


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction