סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 15, 2024 3:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
חוק וסדר מס' 6 והפעם - אוקטובר 2014, הנה אנו באים! על ידי ראי שעל הקיר ב ב' אוקטובר 07, 2013 11:06 pm
שלום, מה שלומכם? הכל טוב?
אחרי הפסקה ארוכה אני שב עם עוד מאמר של "חוק וסדר". הפעם, על מנת לפרט שינוים חשובים שעומדים להתרגש עלינו, בהיבט החוקתי של המשחק הזה, באוקטובר 2014 – כלומר, אחרי גביע העולם בספרד ולקראת עונת 2014/15.
חלק מהשינויים אולי נראים לחלקכם מוכרים. אלה שינויים שיול"ב, שמארגנת את היורוליג והיורוקאפ,
ביקשה ליישם בחוקה, ופיב"א קיבלה את חלק מבקשותיה . לא את כולן, לצערי. אפשר גם לראות בהם עוד התקרבות בין חוקי פיב"א לחוקי ה-NBA.
אז מה הולך להיות לנו החל מעוד שנה בערך?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נתחיל עם שעון ה-24. את הכללים הנוכחיים אתם יודעים: אחרי החטאה שפגעה בטבעת, השעון מתאפס תמיד ל-24. אם המשחק נעצר כאשר הקבוצה המתקיפה כבר עברה את החצי בעצירה שמחייבת איפוס שעון, הרי שבמידה ונשארו יותר מ-14 שניות – השעון נשאר על עומדו. אם נשארו פחות מ-14 – הוא מתאפס ל-14.
איפה השינוי? בחלק הראשון. השינוי בחוק קובע שאחרי ריבאונד התקפה, ממה כמו בעצירת משחק אחרת, השעון ית...

[ התקדם ]

"חוק וסדר" מס' 2 והפעם - סל עצמי על ידי ראי שעל הקיר ב ה' מרץ 01, 2012 5:22 pm
ברוכים הבאים לפוסט השני בסדרת "חוק וסדר", הפעם מדובר בשחזור פוסט שפרסמתי בזמנו ב"ספסל" כ"אזרח שומר חוק".
מי שלא קרא את הפוסט המקורי, מעבר להחכמתו בחוקה, יהנה מאחד מסיפורי הכדורסל המדהימים בתולדות גביע אירופה לדעתי...
תהנו.
----------------------------------------------------
הנה מעשה שהיה באמת:
בעונת 1967/68 פגשה מכבי ת"א – עם ברודי, שטרקמן, תני-כהן מינץ ואמנון אבידן - את ראסינג מאלין מבלגיה, בבית חצי הגמר של גביע אירופה לאלופות. הסיבוב הזה התקיים במתכונת של בית בן 4 קבוצות, אולם לא כל נצחון נספר בנפרד – אלא סיכום המשחקים בשיטת בית-חוץ הידועה ומוכרת עד היום, נחשב כמשחק אחד באותו בית. כלומר, כדי לזכות בנצחון על קבוצה אחרת היית צריך להשיג נצחון בסיכום שני המשחקים נגדה.

גם דרך ניהול המשחקים הייתה אז שונה: לא התאפשר תיקו באחד המשחקים, כמו שמקובל בשיטת בית-חוץ בימינו – אלא כל משחק לחוד הלך להארכה במקרה של שוויון.

במשחק הראשון ביד אליהו (שהיה אז עדיין מגרש פתוח) ניצחה מכבי בהפרש של 16 נקודות. המשחק השני בבלגיה, אחרי קאמבק של מכבי מהפרש שנפתח לטובת הבלגים, הגיע לדקו...

[ התקדם ]

בחירת כלי בישול על ידי ELADG2 ב ה' נובמבר 03, 2022 3:17 pm
בעת בחירת כלי בישול בין אם מדובר במחבת או סיר,קיימות מגוון סדרות ואיכויות של כלים שעשויים לבלבל
אתכם מבחינת איכות הכלי בין אם מדובר בציפוי או במחבת שעשויה נירוסטה.

מחבתות העשויות נירוסטה,הן מחבתות ללא ציפוי ובהן ניתן להשתמש ללא חשש בכלי מתכת,לרוב מחבתות אלו
מחזיקות לאורך זמן,חלק ממחבתות אלו בעלות ידיות נירוסטה אשר מאפשרות לחמם את כל המחבת בתוך התנור.
קיימות גם מחבתות נירוסטה פוד אפיל עם ידית בקליט אשר אינן מתחממות,מחבתות אלו מאפשרות שימוש.
איכות הנירוסטה היא מרכיב חשוב בבחירת מחבתות מסוג זה,נירוסטה אשר עשויה 18/10 היא נירוסטה בעלת האיכות
הגבוהה ביותר.

מחבתות עם ציפוי

מחבתות אלו הן מחבתות עם ציפויים שונים כגון: טפלון,שיש,קרמי,טיטניום.
לא משנה באיזה ציפוי מדובר,בשימוש בכלים אלו מומלץ מאוד ורצוי להשתמש בכלי ששת שעשויים עץ,מלמין,פלסטיק
וסיליקון.לחברת פוד אפיל קיימות מחבתות עם ציפויים שונים כאשר הטובים שבהם בעלי תחתית אינדוקציה מלאה ומגיעים עם
צ...

[ התקדם ]

בחירת מרסס שמן על ידי ELADG2 ב ג' יוני 20, 2023 11:22 am
מהו מרסס שמן

למרסס שמן ישנם שימושים רבים במטבח,השימוש בהם מתאים למגוון סוגי בישול שבהם מדובר בסוגי מאכלים
שהם נדבקים למחבת או לסיר.
בעולם ישנם מגוון זנים של שמן כמו: שמן קנולה,שמן קוקוס,שמן זית,שמן אבוקדו ושמנים בטעם חמאה.
בשוק ניתן למצוא מגוון תרסיסי שמן מוכנים של חברות שונות ממותגים שונים.

איך לבשל עם מרסס שמן לשימוש בכלי נונסטיק

כדי להשתמש בספריי שמן,רססו עם המרסס את המאכל שבתוך המחבת,ישנם סוגי מזון שמומלץ טרם הנחת המאכל
עליו,לרסס את הכלי על מנת למנוע מצב של הידבקות המזון ושליפתו באמצעות תרבד בסיום הבישול או הטיגון.
חסרון אחד של מרסס שמן הוא הצטברות שאריות,מסיבה זו מומלץ מדי פעם לנקות את המרסס.

איך מרגיש הטעם של שמן שרוסס באמצעות ספריי?

הטעם הוא עדין למדי,יש כאלו שטוענים שיש לו טעם שונה.
בכל ריסוס המטרה העיקרית היא למנוע מהאוכל להידבק,חשוב מאוד שלטעם השמן לא תהיה השפעה ממשית על המזון
לאחר שסיימנו עם הבישול.

אחסון מרסס השמן

תרסיסים להתזת שמן יש לשמור במקום קריר וחשוך.אין להשאיר אותם ליד כיריים או ליד מקור חום.

ההבדל בין שמן בישול מבקבוק לבין ...

[ התקדם ]

למה משמש מתאם אינדוקציה על ידי ELADG2 ב ב' אוקטובר 24, 2022 11:05 am
טכנולוגיית כירי האינדוקציה הוכנסה לשימוש בשלהי המאה ה-19.
יחד עם זאת רק בתקופה האחרונה זכו הכיריים מסוג זה לשימוש בקרב הציבור הרחב.
כיום,היצרנים פועלים לייצר דגמים חסכוניים יותר בעלות ובאנרגיה של מוצרים אלו.

כיריים מסוג אינדוקציה ניתנים לשימוש לחימום סירים ומחבתות באופן ישיר.

איך עובדים כיריים מסוג אינדוקציה?

הבישול באינדוקציה פועל באמצעות זרמים חשמליים על מנת לחמם ישרות סירים ומחבתות באמצעות התמגנטות
במקום הולכה תרמית.אינדוקציה מחממת את כלי הבישול באופן כמעט מיידי.
במידה וקיימים ברשותכם כלי בישול אשר אינם מותאמים לאינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה
על מנת להשמישם,מוצר זה הוא פלטת ברזל המאפשר הולכה של חום הכיריים אל כלי הבישול.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: B.Grant44, Bing [Bot], Google [Bot], Lakic, stavs, uriel17, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction