סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 22, 2024 7:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
איך לבחור סל קניות מפלסטיק על ידי ELADG2 ב ג' מאי 09, 2023 10:49 am
סלסלת קניות מפלסטיק או סל שוק כפי שהוא נקרא בשפה העממית,הוא מוצר שמיועד
לנשיאת מצרכים מהסופר,בדרך כלל הסל עשוי מפלסטיק גמיש המאפשר חסכון במקום באחסון
המוצר הוא חידוש של סל הוינטג' שהיה לפני עשרות שנים,שבו השתמשו לא מעט אנשים בכדי
לארגן את קניותיהם,בין אם הם הלכו לשוק,או למרכז קניות שבו יכלו לרכוש מוצרים מסוגים שונים.
סל קניות פלסטיק מיוצר היום מחומרים עמידים ואיכותיים ומשמש גם את הדור הצעיר ברכישה
ונחשב למוצר שמיש ביותר.
לפני שאתם רוכשים סל שוק כזה ודאו שהוא מיוצר ללא פגמים.

מתכון לעוף בנענע עם צנוברים על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:40 am
מרכיבים

5-6 כרעי עוף
4 בצלים
שמן
4 כוסות מרק עוף
2 כפות דבש
4 כפות נענע קצוצה
100 גרם צימוקים
100 גרם צנוברים


אופן ההכנה

פורסים את הבצלים ומטגנים עם מחבת שהושמה על מייבש כלים עד שהם מזהיבים. לוקחים תבנית צלייה חסינת אש ומפזרים את הבצל המטוגן ומניחים עליו את העוף. בסיר קטן מרתיחים ביחד עם מרק,דבש ונענע. מוסיפים את הצימוקים ויוצקים על העוף. אופים בתנור כשעה וחצי,עד שהעוף משחים. מפזרים למעלה את הצנוברים. מכבים את התנור ומשאירים בתנור כבוי, עד שהבצל משחים.

דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry על ידי ELADG2 ב ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
מרכיבים

2 פלפלים אדומים יבשים
3 פילטים של דג אמנון/דניס חתוך לחתיכות קטנות
1/4 כפית כורכום
צרור כוסברה טרייה מקוצצת
2 עגבניות אדומות רכות
כוס שמן חמניות
חצי גמבה אדומה
4 שיני שום
150 גרם גרגירי חומוס
קורט מלח
1 כף פפריקה

אופן ההכנה

חותכים את העגבניות והגמבה לרצועות ארוכות ומניחים בתוך סיר FOOD APPEAL.
במידה ויש לכם סיר אינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה סולתם.
מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים.
בקערה אחרת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום ולאחר מכן מערבבים היטב ויוצקים מעל הדגים.
מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-25 דקות על אש בינונית.

לזניית בשר על ידי ELIA321e ב ד' יוני 15, 2022 12:22 pm
מצרכים:
10 כפות שמן זית
4 בצלים לבנים מקולפים
2 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
16 שיני שום, קלופות
7 ענפי סלרי, כולל העלים
4 גזרים, קלופים
2 שורש פטרוזיליה – לא חובה
800 גרם בשר טחון

7 כפות רסק עגבניות
2 כוס מים רותחים
2 כפית שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור

2 חבילה דפי לזניה

לרוטב

4 כפות גדושות קמח לבן
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה


קוצצים בצלים, שום, סלרי, גזרים ושורש פטרוזיליה לקוביות ומטגנים את כולם ב סיר סולתם רחב עם שמן זית
מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 15 דקות
מוסיפים תבלינים ועגבניות,מים ורסק ומבשלים במשך 35 דקות.

מוסיפים חלב,מלח ופלפל,אגוז מוסקט ומטריפים עם מטרפה , עד שהרוטב מסמיך ומגיע למרקם של טחינה. מסירים מהאש.
– ועכשיו מרכיבים: מניחים בתחתית התבנית 2-3 כפות מהבשר ומעל מניחים שכבה של דפי לזניה.
– מניחים חצי מכמות הבשר ומעל חצי מכמות הבשמל ושוב שמים דפי לזניה וחוזרים על הפעולה.יוצקים את הרוטב שהכנו.


– סוגרי...

[ התקדם ]

בחירת מרסס שמן על ידי ELADG2 ב ג' יוני 20, 2023 11:22 am
מהו מרסס שמן

למרסס שמן ישנם שימושים רבים במטבח,השימוש בהם מתאים למגוון סוגי בישול שבהם מדובר בסוגי מאכלים
שהם נדבקים למחבת או לסיר.
בעולם ישנם מגוון זנים של שמן כמו: שמן קנולה,שמן קוקוס,שמן זית,שמן אבוקדו ושמנים בטעם חמאה.
בשוק ניתן למצוא מגוון תרסיסי שמן מוכנים של חברות שונות ממותגים שונים.

איך לבשל עם מרסס שמן לשימוש בכלי נונסטיק

כדי להשתמש בספריי שמן,רססו עם המרסס את המאכל שבתוך המחבת,ישנם סוגי מזון שמומלץ טרם הנחת המאכל
עליו,לרסס את הכלי על מנת למנוע מצב של הידבקות המזון ושליפתו באמצעות תרבד בסיום הבישול או הטיגון.
חסרון אחד של מרסס שמן הוא הצטברות שאריות,מסיבה זו מומלץ מדי פעם לנקות את המרסס.

איך מרגיש הטעם של שמן שרוסס באמצעות ספריי?

הטעם הוא עדין למדי,יש כאלו שטוענים שיש לו טעם שונה.
בכל ריסוס המטרה העיקרית היא למנוע מהאוכל להידבק,חשוב מאוד שלטעם השמן לא תהיה השפעה ממשית על המזון
לאחר שסיימנו עם הבישול.

אחסון מרסס השמן

תרסיסים להתזת שמן יש לשמור במקום קריר וחשוך.אין להשאיר אותם ליד כיריים או ליד מקור חום.

ההבדל בין שמן בישול מבקבוק לבין ...

[ התקדם ]

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: ראי שעל הקיר


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction