סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 12, 2024 2:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
172סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
פשטידת חצילים על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:43 am
חומרים

2 חצילים בגודל בינוני
3 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
קופסת רסק עגבניות
כוס מים
1 ביצה
500 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 שיני שום
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל
חצי כוס קמח

אופן ההכנה

מקלפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מפזרים עליהן כפית מלח,טובלים בקמח ובביצה ומטגנים באמצעות מחבת שלקחנו מתוך מייבש כלים משני הצדדים. מניחים את הפרוסות על נייר סופג. מטגנים את הבצל הקצוץ.
מערבבים את הרסק במים ומוסיפים לבצל. מבשלים על להבה קטנה במשך כחמש דקות. מתבלים בחצי כפית מלח, פלפל ושום כתוש.
מסדרים את פרוסות החצילים בתבנית משומנת, ומפזרים עליהן גבינה ורסק עגבניות לסירוגין. מפזרים למעלה מעט
גבינה. אופים בחום בינוני 20 דקות. מגישים חם.

קציצות דגים על ידי ELADG2 ב ה' מרץ 02, 2023 5:19 pm
מרכיבים

400 גרם פילה דג נסיכה
חצי בצל סגול
1 ביצה גדולה
כף פירורי לחם
קורט מלח
קורט פלפל
כפית שום מעוך
חצי כפית כמון
מעט שמן חמניות
חצי חופן עלי כוסברה
חצי חופן עלי פטרוזיליה
2 שיני שום מקולפות


להכנת הרוטב של המטבוחה

2 עגבניות
200 גרם עגבניות מרוסקות של מוטי
5 שיני שום קלופות
כף פפריקה מתוקה
חצי כף סוכר
חצי כף מלח
קורט פלפל שחור גרוס דק


אופן ההכנה

טוחנים עם מעבד מזון את הבצל,עשבי התיבול והשום ואז מערבבים אותם בקערה יחד עם הדג עד לקבלת תערובת אחידה.
עם ידיות רטובות מייצרים קציצות בגודל כדור קטן ומטגנים עם מחבת פוד אפיל עם שימוש מופחת בשמן עד להזהבה.
מחממים סיר פוד אפיל,סיר רחב ויוצקים לתוכו את השמן ומטגנים את שיני השום כמספר דקות ואז מערבבים.
מורידים את הלהבה של הסיר ומוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים כשעה עד שהרוטב מצטמצם.
מכניסים ל8 דקות אפייה בתנור ב-180 מעלות ומפזרים כוסברה מקוצצת ומגישים.

מתכון לרולדת שוקולד על ידי ELADG2 ב ו' דצמבר 01, 2023 1:26 pm
מרכיבים


חומרים לרולדת דבש ופקאן:

6 ביצים
קורט מלח
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
2 כפית תמצית וניל
150 גרם קמח
50 גרם אגוזי פקאן טחונים
כפית אבקת אפייה


חומרים לקרם שוקולד:

500 מ"ל שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה)


חומרים לקישוט העוגה:


אגוזי פקאן שלמים
מעט אבקת סוכר




אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל-170 מעלות,לאחר מכן מרפדים תבנית אפיה בנייר ששימנו אותו מעט.
בקערת נירוסטה שמים: מלח,ביצים,סוכר,דבש וניל ומלח ומקציפים במהירות חזקה במשך 5 דקות.
עד שמתקבלת בלילה בהירה.
מוסיפים קמח,פקאן שטחנו אותו מראש ומוסיפים גם אבקת אפייה עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים את התערובת לתוך תבנית ומיישרים את החלק העליון באמצעות לקקן.
אופים את הרולדה שהכנו במשך 9 דקות,או עד להזהבה שלה.
הופכים את הרולדה על גבי מגבת ומוציאים את נייר האפייה.
מגלגלים את הרולדה כשהיא עדיין חמה,ולאחר מכן מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר.
להכנת קרם השוקולד קוציים את השוקולד ושמים קערה.
מוסיפים 500 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים בסיר או קלחת שהונחו ליד [url=https://www.simhim.com/%D7%A6%D7%9C%D7...

[ התקדם ]

מרק אפונה על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
מרכיבים

4 כוסות אפונה יבשה
6 כפות שמן זית
2 בצל חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום כתושות
2 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
3 עלי דפנה
2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפיות כמון
2 כפית מלח
1 כפית קינמון
חצי כפיתאבקת צ'ילי
4 עגבניות טריות,חתוכות לקוביות
1 לימון סחוט
4 ליטרים מים רותחים


אופן ההכנה

שוטפים את האפונה ומשרים אותם למשך שעה וחצי אפשר גם לסנן עם מסננת קוסקוס
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להשחמתו,מערבבים קלות,מוסיפים את
השום וממשיכים לערבב עוד מספר דקות.
לאחר מכן יש להוסיף את הסלרי והגזר ולטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה ואת יתר המרכיבים וממשיכם לערבב.
מורידים מעט את הלהבה ומעבירים לאחר מכן לסיר ומבשלים את המרק במשך שעה עו או
להתרככות האפונה.

מתכון לעוגת גבינה וקוקוס על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 17, 2023 1:16 pm
מרכיבים

1000 גרם גבינה לבנה
כוס שמן
4 שקיות סוכר וניל
כוס קוקוס
2 כוס קמח
8 ביצים L שלמות
2 כוס סוכר


לציפוי הקצפת:
4 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר


אופן ההכנה עם תבנית סולתם בקוטר 28 ס"מ
מקציפים עם מיקסר ידני את הסוכר והביצים עד לקבלת קצף תפוח
מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף
לאחר מכן בהדרגה מוסיפים גם את הגביה,הוניל,הקוקוס והסוכר וממשיכים לערבב היטב.
לאחר שהתקבלה תערובת אחידה,מוסיפים את הקמח עד להטמעה מוחלטת שלו ומערבבים תוך כדי.
את הבלילה שהתקבלה יוצקים לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
ואופים במשך 35 דקות.
להכנת הקצפת יש להקציף את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצף אחיד ואז מעבירים לתוך שקית זילוף.
אחרי שהעוגה התאווררה,מצפים בקצפת.
מניחים בקירור וכעבור מספר שעות מגישים.

 [ 171 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction