סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
211סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 42  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון עוגת תפוזים על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 26, 2024 3:16 pm
מרכיבים:


4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפית קליפת תפוז מגוררת דק
כוס קמח תופח
כוס קוקוס
2 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
מערבבים את הסוכר,הוניל והביצים עם מטרפה ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ושמן
וממשיכים במלאכת הערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לבסוף,מוסיפים קמח תופח ומערבבים עד ליציקה אחת של העיסה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ששימנו מראש במשך 35 דקות.
מגישים לחברים עם סל שוק פלסטיק כשיוצאים לעשות פיקניק בחיק הטבע.

אבן שמוט על ידי ELADG2 ב ב' מאי 08, 2023 2:08 pm
מהי אבן שמוט?

אבן שמוט היא פיסה עבה ושטוחה של משטח אבן המשמש לאפיית לחמים,פוקצ'ות,פיצות ועוד.
אבן שמוט יכולה להיות עגולה או מלבנית ובמגוון צורות ובמספר עוביים.
איך זה עובד? פשוט מניחים את אבן השמוט על המדף האמצעי של התנור או בתחתית התנור ומחממים מראש במשך זמן מוגדר לפני האפייה.
כשאבן שמוט תתחמם היא תספוג את החום ותשמור אותו זמן רב ובכך החום יתפזר באופן אחיד ויועבר לבצק.באתר ניתן להשיג אבן פיצה של מספר חברות.


אבן שמוט סולתם לפיצה היא האלטרנטיבה המושלמת אם אין לכם תנור ייעודי לפיתה.
יחד עם זאת,אנשים רבין הרוכשין אבן זו ,אינם משתמשים בה באופן הנכון ועלולים להרוס את האבן כתוצאה מניסיונות חוזרים ונשנים כמו לתבל אותה או לנקותה באופן לא נכון.
כאן,באתר זה,ניתן לכם מספר טיפים לשימוש נכון יותר עם אבן שמוט לפיצה.

איך לנקות אבן שמוט לפיצה

השתמשו במברשת ומים חמים,אל תכניסו את כל האבן מתחת למים.
השתמשו בזרם מים קטן בכדי להרטיב את משטח האבן ולאחר מכן עברו עם מברשת לניקוי,אסור להשתמש בשום סבון !
לאחר מכן יבשו את האבן באויר ו...

[ התקדם ]

פשטידת חצילים על ידי ELIA321e ב ו' מרץ 18, 2022 10:43 am
חומרים

2 חצילים בגודל בינוני
3 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
קופסת רסק עגבניות
כוס מים
1 ביצה
500 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 שיני שום
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל
חצי כוס קמח

אופן ההכנה

מקלפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מפזרים עליהן כפית מלח,טובלים בקמח ובביצה ומטגנים באמצעות מחבת שלקחנו מתוך מייבש כלים משני הצדדים. מניחים את הפרוסות על נייר סופג. מטגנים את הבצל הקצוץ.
מערבבים את הרסק במים ומוסיפים לבצל. מבשלים על להבה קטנה במשך כחמש דקות. מתבלים בחצי כפית מלח, פלפל ושום כתוש.
מסדרים את פרוסות החצילים בתבנית משומנת, ומפזרים עליהן גבינה ורסק עגבניות לסירוגין. מפזרים למעלה מעט
גבינה. אופים בחום בינוני 20 דקות. מגישים חם.

מתכון לחצילים עם מיונז, טחינה ורוטב טריאקי. על ידי ELADG2 ב ד' ספטמבר 04, 2024 3:36 pm
המתכון מתאים לארוחה קלה או כנשנוש לצד המנות העיקריות.

מרכיבים:
2 חצילים בינוניים
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/4 כוס מיונז
1/4 כוס טחינה גולמית
2 כפות רוטב טריאקי
1 שן שום כתושה
1/2 כפית כמון (אופציונלי)
1/2 כפית פפריקה (אופציונלי)
פטרוזיליה קצוצה לקישוט



אופן הכנה:
הכנת החצילים:

קלפו היטב את החצילים ושטפו אותם,ניתן להשאיר את הקליפה לפי הטעם שלכם.
חתכו את החצילים לעיגולים בעובי של ס"מ או לחתיכות באורך של ס"מ.
הניחו את החצילים בקערה,לאחר מכן הסויפו מיט מלח,תנו לחצילים חצי שעה שהמרירות תצא מהן ולאחר מכן שטפו אותם במים קרים ואז ייבשו עם מגבת.
לצורך טיגון החצילים,קחו מחבת גדולה וחממו אותה על חום בינוני,הניחו את פרוסות החצילים במחבת וטגנו
לטיגון החצילים:
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מניחים את פרוסות החציל במחבת בשכבה אחת ומטגנים כל צד עד שהחצילים מזהיבים ורכים (כ-3-4 דקות לכל צד). אם החצילים סופגים הרבה שמן, ניתן להניחם על מגבת נייר לייבוש.
להכנת הרטבים:
בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם השום הכתוש והכמון (אם משתמשים). ניתן להוסיף גם מעט מלח ופלפל לפי ה...

[ התקדם ]

חצילים עם רוטב טריאקי על ידי ELADG2 ב ד' אוגוסט 14, 2024 3:08 pm
מרכיבים

2-3 חצילים בינוניים, פרוסים לחצאים או לרבעים

2-3 כפות שמן זית

3 שיני שום, כתושות

1/2 כוס רוטב טריאקי (אפשר לקנות מוכן או להכין בבית, ראו מתכון למעלה)

1 כף סוכר חום (אם אוהבים מתוק יותר, ניתן להוסיף יותר)

1 כף חומץ אורז או חומץ תפוחים

1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק (לא חובה, אבל מוסיף טעם)

1/4 כוס מים (לדלול את הרוטב אם הוא סמיך מדי)

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה

הכנת החצילים:

חתכו את החצילים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ או לחצאים, בהתאם לגודלם.

מניחים את פרוסות החצילים על מגבת ומפזרים מעט מלח. המתן כ-30 דקות כדי להסיר את הנוזלים מהחצילים. לאחר מכן שוטפים את החצילים היטב ומייבשים בעזרת מגבת נייר.

טיגון החצילים:

מחממים את שמן הזית במחבת גדולה שהונחה ליד חנוכיה מעוצבת על חום בינוני-גבוה.

מטגנים את פרוסות החצילים משני הצדדים עד שהן רכות ומעט חרוכות,במשך -5-7 דקות מכל צד. אם יש צורך, מטגנים את החצילים בכמה סבבים כדי לא להעמיס על המחבת.

הכנת רוטב הטריאקי:

במחב...

[ התקדם ]

 [ 210 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], כינוי2, נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction