מרכיבים
1 קילו בשר עגל חתוך לקוביות
3 כוס שעועית לבנה יבשה
חצי כוס שמן זית
5 עגבניות מגוררות
2 ליטר ורבע מים חמים
גבעול סלרי
גזר שלם
4 פלפלים מתוקים
4 בצלים, קצוצים דק
קורט מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפית פפריקה
2 כפית פפריקה חריפה
4 כפות גדושות רסק עגבניות
2 שן שום, כתושה
אופן ההכנה
משרים את השעועית ללילה ואת השאריות שנפלו על הרצפה מנקים עם
דלי הפלא,מחממים סיר גדול ומוסיפים את
קוביות הבשר עד להזהבה מלאה.
לאחר מכן מוסיפים את הבצל שקצצנו ומטגנים עד להתרככותו.
מתבלים את הבשר והבצל עם מלח ופלפל ושאר הפפריקות ומטגנים מספר דקות,מוסיפים את רסק
העגבניות וממשיכים לטגן,לאחר מכן מוסיפים את השום והעגבניות המגוררות ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את המים,השעועית,הסלרי,הגזר והפלפלים ומביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה ורבע
או עד שהבשר מתרכך.