מרכיבים
50 גרם סוכר לבן
50 גרם סוכר חום
חצי קילו בצק עלים מופשר
50 גרם חמאה מומסת
חצי כפית קינמון
1 ביצה טרופה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה שהנחנו על
מייבש כלים עם נייר.
פותחים את בצק העלים על משטח עם מעט קמח שזהו כלי בית הנמצא בכל מטבח בישראל ומברישים בחמאה שהמסנו קודם לכן.
מערבבים את הסוכר והקינמון ומפזרים על הבצק ואז מעבירים מערוך על הבצק ומטפטפים את החמאה המומסת.
חותכים ל-15 פסי אורך ומגלגלים כל אחד מהם לספירלה.
מקפלים את הקצה מתחת לבסיס ומניחים בתבנית ומברישים בביצה.
אופים במשך 20 דקות עד להזהבת המאפים.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.