ארכיונים |
ספטמבר 2022
אוגוסט 2022
יולי 2022
יוני 2022
מאי 2022
- עוגת תפוזים
- ג' מאי 31, 2022 11:08 am
- שעועית ובשר
- ב' מאי 23, 2022 10:59 am
- פשטידת קישואים
- ו' מאי 20, 2022 2:00 pm
- דג מרוקאי חריף
- ו' מאי 20, 2022 12:30 pm
- קציצות אורז ועוף
- ה' מאי 19, 2022 11:49 am
- פרגיות ממולאות באורז
- ה' מאי 19, 2022 10:46 am
- קובה אורז עם בשר
- ה' מאי 19, 2022 10:13 am
- פרגיות ואורז
- ג' מאי 17, 2022 9:35 am
- עוף בגריל
- ב' מאי 16, 2022 2:35 pm
- פסטה אדומה
- ב' מאי 16, 2022 11:08 am
- פסטה ברוטב עגבניות
- ב' מאי 16, 2022 10:39 am
- טוסט חביתה ועגבניה
- א' מאי 15, 2022 1:16 pm
- מתכון טבית
- ה' מאי 12, 2022 11:14 am
- קציצות עוף
- ג' מאי 10, 2022 9:31 am
אפריל 2022
מרץ 2022
- בורקס פיצה
- ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
- טאג'ין טלה עם משמש ותאנים
- ש' מרץ 19, 2022 5:12 pm
- עוף בלימון
- ש' מרץ 19, 2022 4:06 pm
- קציצות אפויות
- ש' מרץ 19, 2022 4:05 pm
- מתכון טבית
- ש' מרץ 19, 2022 4:04 pm
- עוף בדואי
- ו' מרץ 18, 2022 10:45 am
- פשטידת חצילים
- ו' מרץ 18, 2022 10:43 am
- מתכון לעוף בנענע עם צנוברים
- ו' מרץ 18, 2022 10:40 am
- עוגיות סופלה מרציפן
- ו' מרץ 18, 2022 10:31 am
- מאפה בצק עם קינמון
- ו' מרץ 18, 2022 10:30 am
- מאפה זעתר
- ו' מרץ 18, 2022 10:29 am
- כנפיים עם אפונה וגזר
- ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
|
|
פורסם: א' יולי 31, 2022 9:41 am
|
מרכיבים 8 כרעי עוף, מפורקות לשוקיים וירכיים 2 חבילות ספגטי 4 בצלים, פרוסים לרצועות שמן זית 20 עגבניות שרי לציפוי העוף 8 כפות שמן זית כפית מלח גס פלפל שחור 4 שיני שום חופן בזיליקום מעט צנוברים לרוטב 2 פחיות עגבניות מרוסקות 2 כפית מלח 4 כוסות מים רותחים 2 פחיות רסק עגבניות אופן ההכנה טוחנים את כל המרכיבים של ציפוי העוף ומצפים איתם את הכרעיים. לוקחים סיר רחב ומטגנים בו את הבצלים ומוסיפים לאחר מכן את העוף ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה. מוסיפים לסיר את העגבניות ולאחר מכן את כל מרכיבי הרוטב שנלקחו מהפחיות שהונחו ליד מתקן כביסהומבשלים במשך חצי שעה עד 40 דקות,טועמים את הרוטב וממליחים. שוברים את הספגטי לשתיים ומוסיפים לסיר ולאחר מכן מוסיפים עוד 2 וחצי כוס מים רותחים. מבשלים חצי שעה נוספת ומגישים.
|
|
נצפה 1712 פעמים
|
פורסם: ו' יולי 29, 2022 12:48 pm
|
מרכיבים 500 גרם פסטה 2 בצל קצוץ חצי כוס מים רותחים 4 כפות רוטב סויה פלפל שחור גרוס דק חצי כוס בצל ירוק קצוץ 6 שיני שום קצוצות 2 סלסלות פטריות שמפיניון קצוצות גס אופן ההכנה מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומעבירים למסננת,יוצקים מעט שמן ומערבבים . במקביל,מחממיןם מחבת שהונחה ליד מתקן לייבוש כביסה עם 4 כפות שמן ומטגנים עד להזהבה של הבצל. מוסיפים את הפטריות והשום וממליחים ומטגנים על אש בינוני במשך 11 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת ומוזגים חצי כוס מים,מתבלים ומוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים במשך 5 דקות.
|
|
נצפה 1700 פעמים
|
פורסם: ו' יולי 29, 2022 12:31 pm
|
מרכיבים 4 ביצים 4 כפות סוכר חצי כוס טחינה גולמית 2 שליש כוס מיץ תפוזים 2 כוס קמח לבן 2 כפיות אבקת אפיה חצי כוס שמן חצי כוס סילאן חצי כפית אבקת סודה לשתיה אופן ההכנה מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש שהונחה על מתקן כביסהמטריפים את הביצים עם 4 כפות סוכר במשך 3 דקות ומוסיפים שמן,סילאן,מיץ תפוזים וטחינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בקערה נפרדת את אבקת האפיה עם הקמח והסודה לשתיה ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית אינגליש ואופים במשך 45 דקות.
|
|
נצפה 1684 פעמים
|
פורסם: ד' יולי 27, 2022 10:59 am
|
סולם הוא כלי שנועד לתמוך במשקל המשתמש ובכל פריט שנמצא עליו. בדרך כלל יש לו בסיס רחב עם רגליים שניתנות מעט להזהה. במידה וקיימות בעיות כלשהן בסולם הקיים,מומלץ לחפש סולם חדש במקום לנסות לבצע תיקונים בסולם הקיים. גובה כשבוחרים סולם,יש לקחת בחשבון את הגובה בו עובדים איתו ואשר ניתן להשתמש בו באופן הבטוח ביותר. אנו ממליצים לבחור תמיד בסולם שהוא מעט יותר גבוה ממה שצריך על מנת להגיע למקומות בהם שימוש ביד לא יאפשר הגעה מקסימלית. סוג שימוש אם אתם מתכוונים להשתמש עם סולם למטרה מסחרית,יש לבדוק האם הסולם מיועד לשימוש מסוג זה. חומר אלומיניום - אינו מחליד או נרקב פיברגלס - אינו מוליך חשמל
|
|
נצפה 1706 פעמים
|
פורסם: ב' יולי 25, 2022 9:13 am
|
מרכיבים 6ביצים גדולות 3 כוסות קמח לבן 3 כפית אבקת אפיה 2 חבילת אינסטנט פודינג וניל כוס קוקוס 1.5 כוס סוכר 1.5 כוס שמן כוס (250 מ”ל) מיץ תפוזים טבעי אופן ההכנה מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ולוקחים שמן שיצקנו לתוך כוסות של רידל ומשמנים את התבנית. מטריפים יעם מטרפה את הביצים והסוכר במשך דקה ומוסיפים את השמן והמיץ ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לוקחים קערה ומערבבים בתוכה את הקמח אבקת אפיה,קוקוס ואינטסנט פודינג ומוסיפים לעיסה שהתקבלה עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור חם,אופים במשך 40 דקות.
|
|
נצפה 1715 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot] |
|