סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 10:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז כנראה שזה סופי, בהנחה שגארנט לא יעשה בעיות עם סעיף הנו-טרייד שלו, גארנט, פירס וטרי עוברים לנטס, רג'י אוונס, קריס האמפריס, ג'ראלד וואלאס (והחוזה הנוראי שלו, מה תעשה איתו קבוצה בבנייה מחדש?), קית' בוגאנס (ס&ט) ו-3 בחירות סיבוב ראשון, כנראה שכולן של הנטס ולא מוגנות לדראפטים ב-2014, 2016 ו-2018.

מבחינת הנטס, זה אומר שהם הולכים על אליפות בכל הכוח, חמישיה אמנם סופר כבדה, אבל גם סופר מוכשרת, פירס וגארנט יתנו להם שני וטרנים שיודעים מה צריך בשביל לקחת אליפות, אבל גם שניים שכבר לא נמצאים בסיטואציה שבה הם צריכים לקחת אל כל הפוקוס לשחקנים האחרים. למען האמת, לא נראה לי שהנטס הם קבוצה לאליפות ואני באמת חושב שכל הסיפור הזה לא יתרומם יותר מדי, אבל בשביל גארנט ופירס אני מקווה שהם יצליחו לתת עוד ריצה אחת או שתיים לפני שהם פורשים.

מבחינת בוסטון, קודם כל בתור אוהד זה יום מבאס לאללה, פירס מבחינתי היה אמור להיות סלטיק לכל החיים וגם גארנט קיוויתי מאוד שיפרוש אצלנו, גם אם זה אומר לדחות את הבנייה מחדש בעוד שנה-שנתיים, אבל לדני איינג' אין סנטימנטים. בכל מקרה, כרגע מה שיש לבוסטון ביד זה את רונדו שלמרות דיווחים שהוא אמור להיות כשיר לתחילת העונה, עדין צריך לראות את זה קורה, אבל זו חד משמעית הקבוצה שלו. חוץ ממנו זה חבר'ה כמו קראס, ג'ף גרין, קריס האמפריז, בראדלי והילדים סאלינג'ר ואוליניק. בקיצור, הולכים לטאנקינג ומקווים לבחירה גבוהה בדראפט הבא, כי אולי עכשיו שסטרן סוף סוף פרש יפסיקו לדפוק אותנו עם הלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:54 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גארנט הסכים.

הסלטיקס הולכים על מגה-טאנקינג ואנדרו וויגינס. נראה לי שלא יהיה להם אכפת אם רונדו יקח את הזמן עם הפציעה שלו.

בתכלס אני מעדיף את הטרייד המופרע שלי.

את וואלאס אולי אפשר לשלוח בדאמפ לבובקאטס או משהו (תמורת הזכות להחליף בחירות סיבוב שני, ענארף). הרי בילה שם את רוב הקריירה, אולי מייקל יעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:59 am 
Hall of Famer

למה שהם ישלחו את וואלאס, האיש היחיד שם שהוא שחקן כדורסל פרט לרונדו (ואולי קצת גרין. סאלינג'ר לעומתם הוא לא שחקן כדורסל אלא אל). רק בגלל טאנקינג? לא יודע, לא נראה לי. זאת הבוסטון סלטיקס, בכל זאת יש להם קצת כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 10:04 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שאפילו מייקל יסכים לקחת את קראש במצבו הנוכחי, בעיקר עם החוזה הזה. בכל מקרה, קראתי דיבורים על איזה מהלך דבילי של איינג' זה לקחת את קראש והחוזה הענקי שלו, הנקודה היא שהחוזה שלו נגמר עוד 3 עונות ובכל מקרה לסלטיקס לא יהיה מה לעשות עם מקום מתחת לתקרה בשנתיים הקרובות כי הם יתעסקו בעיקר בלהשיג בחירות דראפט והרבה פחות בלהחתים שמות גדולים בפרי-אייג'נסי, ובעוד שנתיים החוזה של קראש יהפוך לנכס במקום לנטל. בכל מקרה, גם אם הסלטיקס כן ירצו להיפטר ממנו, יש להם מספיק נכסים כדי לפתות קבוצות אחרות כי חוץ מהבחירות שלהם בדראפטים הבאים, יש להם כרגע עוד 4 בחירות סיבוב ראשון שלדעתי אף אחת מהן לא מוגנת, 3 של הנטס (ולכו תדעו, הבחירות של 2016 או של 2018 יכולות להתבשל למשהו באמת גדול) ועוד אחת של הקליפרס, יש להם מספיק שחקנים צעירים עם פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 10:11 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
למה שהם ישלחו את וואלאס, האיש היחיד שם שהוא שחקן כדורסל פרט לרונדו (ואולי קצת גרין. סאלינג'ר לעומתם הוא לא שחקן כדורסל אלא אל). רק בגלל טאנקינג? לא יודע, לא נראה לי. זאת הבוסטון סלטיקס, בכל זאת יש להם קצת כבוד.

אין שום קשר לכבוד, ולסלטיקס לא תהיה בעיה לעשות טנקינג שנתיים-שלוש כדי לחזור לטופ. אם כבר, החשש שלי הוא שהמהלך יביא אותנו למקום הכי בעייתי: קבוצת מקום שישי-עשירי, לא חלב ולא בשר. עם רונדו כשיר, גרין בכושר ו-וואלאס ביכולת סבירה, זה מה שעלול לקרות. לכן אני מקווה שלאיינג' יש שפנים שהוא עדיין מסתיר בכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 10:11 am 
Senior

כבוד ?! לאיינג' אין שום כבוד. להזכיר לך את הטאנקינג המופרע שהסלטיקס עשו על הדראפט של אודן/דוראנט ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:04 pm 
Sophomore

נטס נראים לי קצת כמו הלייקרס של מאלון ופייטון - לי נראה כאילו זה ילך לאותו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:16 pm 
מנהל פורום

בוא לא נשכח שאותו המקום היה ככל הנראה רחוק פציעה אחת של מאלון מאליפות.
אני בטוח שהנטס קונים בשתי ידיים סדרת גמר ומאבק על האליפות!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מאיפה מגיעה ההשוואה ללייקרס ההיא? אם פירס וגארנט היו מצטרפים למיאמי הנוכחית ההשוואה היתה הגיונית. לי זה מזכיר אם כבר את הלייקרס של השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:25 pm 
Sophomore

ניסיון לייצר אינסטנט-קונטנדר עם שחקנים עם היסטוריה מפוארת והווה בעייתי במקרה הטוב, תקווה שהכל יתגבש תוך זמן קצר כי זאת בעצם הזדמנות חד פעמית.

אני מניח שחלק מההבדל בתוצאות יהיה בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:32 pm 
Senior

זה בעיקר מזכיר את הטרייד שהביא את אנטואן ווקר למיאמי דאז ב-2006. לא שווקר ברמה של פירס וגארנט, אבל זה ניסיון לבנות אלופה אינסנט עם שחקנים שבעוד שנה או שנתיים הולכים הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:33 pm 
Junior

בעיני כשיש כשרון זה תמיד יכול לעבוד (וזו הקבוצה המוכשרת בליגה על הנייר), משנה רק השיטה. אני בהחלט רואה את פירס וגארנט זזים הצידה והופכים לרול פליירס הזקנים שדופקים את הזריקות החופשיות. הם הראו שאין להם אגו, ולא תהיה להם בעיה להפוך לשחקנים של 12-15 נק' למשחק.

זה יעבוד אם הקבוצה הזאת תיבנה על הגנה כמו הסלטיקס ומיאמי. אני לא מבין למה הם נתנו לכל ההארד וורקרס והריבאונדרים שלהם ללכת: אוואנס, וואלאס האמפריז ובוגנס. בוסטון באמת היו מסרבים אם הנטס היו משאירים אחד ושולחים את טלטוביץ'?

התקפית הקבוצה צריכה להישאר של דרון וברוק לופז. פירס, ג'ו ג'ו, וגארנט צריכים להפוך לרול פליירס שזורקים את הזריקות החופשיות וקולעים 12-15 למשחק כ"א. טרי בודאי יעשה את זה ויקלע 9-10. למיאמי יהיו בעיות רציניות מול לופז וגארנט בצבע, מול דרון הפיזי בפוינט, כשמסביבם קלעי שלשות מצוינים: ג'ו ג'ו פירס, וטרי יבוא מהספסל יחד עם ווטסון וטלטוביץ' (ובלאטץ'?).

לנטס תהיה בעיית ריבאונד, אבל מסתבר שאפשר לקחת אליפות בלי ריבאונד. הם בעיקר צריכים למצוא מגן לכנפיים הזקנות מאוד שלהם, לגריזליס יש שניים ואין להם קלעי אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:43 pm 
Hall of Famer

תוהה מה הקטע עם בוגאנס... למה בוסטון לקחה אותו?
לדעתי טריידנטוב של שתי הקבוצות. לנטס זה נותן עונה או שתיים ללכת על אליפות (לא יקרה אני חושב). הם היו צריכים את האדג' המנטלי שפירס וגארנט מביאים איתם. בוסטון הולכת לבנייה מחדש עם אוסף בחירות דראפט וטאנקינג לתפארת. איינג' לא בוחל בדבר וזה טוב. כך הוא הגיע לקבוצת האליפות שבנה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' יוני 28, 2013 12:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 12:43 pm 
Senior

אני מניח שריילי יביא סנטר בקיץ, או לחילופין ישלח את בוש הביתה. ובאופן כללי הבעיה של הנטס זה ווינגים מאוד מאוד איטיים. לברון\דוראנט\אנתוני יתעללו בפירס\ג'ונסון כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:06 pm 
Senior

תצאו מהסרט שההיט שולחים את בוש. לא רואה את זה קורה. אנשים ננעלים עליו כי התפקוד שלו במיאמי מאד מאד מוזר ולא מתאים לשום סכמה שאנחנו מכירים לפאוור או לסנטר, אבל את מה שהוא עושה הוא עושה טוב. הם לא לוקחים אליפות בלעדיו. לדעתי גם לא עוברים סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:07 pm 
Senior

אתה מדבר על האיש שהסריח את הפרקט כל הפלייאוף? הסיבה היחידה נראה לי שריילי לא יעיף אותו זה החברות בין השלישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:10 pm 
Junior

גארנט ולופז זה אחלה ציוות הגנתית והתקפית. חוץ מהריבאונד.
הבעיה שלהם היא שעם דרון ולופז, בקושי היה מספיק כדורים לג'ו ג'ו עד כה, אז כשמוסיפים את פירס? וגארנט?

רביעיה של דרון-פירס-גארנט-לופז, כשטרי מוביל את הספסל, זה די והותר, מסביבם הם צריכים צעירים שיעשו הגנה. ג'ו ג'ו ופירס פשוט דומים מדי, ובשביל אליפות ברור שהשני עדיף (ובכלל פירס עדיף בקצת כמעט בכל פרמטר). לא בעיה של אגו- זו לא בעיה כשגארנט הדבק בקבוצה עם רוח הקרב שלו. פשוט יש כדור אחד, וג'ו ג'ו על ה20-25 מיליון לשנה שלו מאוד מיותר ליד הרביעיה, אפילו בקלאץ' הכדורים כבר ילכו לפירס ולא אליו, התפקיד של ג'ו יסתכם בזריקת שלשות תמורת 20+ מיליון. צריך לחשוב מה לעשות איתו, יש איזה סיכוי לעשות טרייד על החוזה ההזוי שלו תמורת חוזה הזוי אחר+2 הגנתי?

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' יוני 28, 2013 1:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:12 pm 
Senior

אולי ג'ו ג'ו יעלה מהספסל והנטס יביאו איזה סמול\שוטינג שיכול לשמור. טוני אלן מאוד מאוד יכול להתאים להם, אם איכשהו יצליחו להביא אותו על חוזה נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:24 pm 
Junior

זה אידיאלי אבל יש להם סיכוי להחתים את טוני אלן, שמסתמא רוצה יותר מMLE (שלא יודע אם יש להם)? אולי איכשהו פירס וגארנט ישכנעו אותו.... אם שאמפרט לא היה נהדר בפלייאוף, והיה נשאר פוטנציאל צעיר שנוטה לפציעות וקולע 7 נק' ב40% מהעונה הרגילה, היה אפשרי לנטס לנסות להנחית את אמארי (שהפך לערך שלילי של 20+ מיליון לשנה) ושאמפרט תמורת ג'ונסון+מישהו (ומן הסתם הניקס מעדיפים ג'ונסון על ג'יי אר הפרי אג'נט). בעיני הנטס צריכים להנדס טרייד מהסוג הזה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' יוני 28, 2013 1:31 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:31 pm 
Senior

ומה אמארה, שנראה עוד פחות טוב מג'ונסון, יועיל להם? טרייד נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:33 pm 
Junior

התועלת מאמארה היא שהחוזה שלו מאפשר להעיף את ג'ונסון שלא יקבל כדורים ליד דרון לופז פירס וגארנט.
בקבוצה כזו, אני לוקח את שאמפרט המהיר והאתלטי לפני ג'ונסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:36 pm 
Senior

אולי אוק סיטי, שצריכה מישהו יותר דומיננטי בקו האחורי עכשיו. סיין אנד טרייד על קווין מרטין ופילרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 1:46 pm 
Junior

אפשרות שהייתי הולך עליה אם ספולושה מעורב. יכול להיות טרייד טוב לשתי הקבוצות (אם כי ג'ונסון חוזה הזוי, בדרך להפוך לחוזה הגבוה בליגה עם 24-25 מיליון כשקובי פורש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 3:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Amos Gueta כתב:
תצאו מהסרט שההיט שולחים את בוש. לא רואה את זה קורה. אנשים ננעלים עליו כי התפקוד שלו במיאמי מאד מאד מוזר ולא מתאים לשום סכמה שאנחנו מכירים לפאוור או לסנטר, אבל את מה שהוא עושה הוא עושה טוב. הם לא לוקחים אליפות בלעדיו. לדעתי גם לא עוברים סיבוב שני.

את מה שהוא עושה זה להפוך את הסנטר של הקבוצה היריבה לMVP שלה? אם בוש נשאר אז לא בתפקוד מוזר ולא בטיח אלא כסנטר במאה אחוז מישרה. כזה שנלחם על כדורים מתחת לסל כמו במשחק הרביעי מול הספרס וככזה ששומר בצורה נורמלית סנטרים יריבים (או שבאמת בפעם הבאה מיאמי לא יעברו סיבוב שני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 3:34 pm 
Senior

אני עדיין חושב שריילי יכול לגרד סנטר בוטרנס מינימום שירצה אליפות לרזומה שלו. אנדרסן לדוגמא היה לא רע(בעיקר התקפית) אבל הוא לא ארוך או פיזי מספיק לשמור על סנטרים כמו היברט, דאנקן או הווארד. בוש לא יכול לשמור על השחקנים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, bangalaDesh, G, Google [Bot], uriel17, עופר האדום ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: