סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 12, 2024 11:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 9:54 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
nadav_hacohen כתב:
ואם אנחנו יודעים שבלאט אומר דבר ואז את היפוכו לפי מדיניות שמוכתבת לו מלמעלה, זה עושה את הציטוטים פחות מגוחכים כשלעצמם?

לא, אתה רק מבין את ההקשר ולא לוקח את הציטוט כדבר אלוהים חיים.
לדאחקות, זה תמיד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 10:09 am 
Hall of Famer

נו, מי שלוקח ציטוט כלשהו של גורם רשמי במכבי ת"א כדברי אלוהים חיים הוא מושא לדאחקות בפני עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 11:04 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
כולם פה מדברים על פארמר אבל לדעתי לא מדברים על נקודה אחרת וזה ההשפעה של המהלך הזה על פארגו. השחקן שאמור להיות הכוכב של מכבי בשנה הבאה, שחתם חוזה ענק, שאמור להוביל אותם, פתאום הביאו לו על העמדה שלו את שחקן שבלי ספק יקבל את הדקות גם על חשבונו ואפילו את המקום שלו בחמישייה כנראה. פארגו לא הכי יציב בעולם ושוכחים שהתחיל באמת לשחק טוב מהרגע שפרקינס נפצע. ההשפעה של המהלך הזה על פארגו עוד יכולה להיות משהו שמכבי תשלם עליו ביוקר ויוקר בשלב יותר מאוחר של העונה.

יותר מיוגב, אם אני פארגו אז אני ממש ממש לא מרוצה היום.

על חשבון מקומו של פארגו בחמישייה הוא בטוח לא יבוא. פארגו אמנם הראה עליונות דווקא כשתפקד יותר כרכז ופחות כקלעי, בתקופה בה פרקינס היה פצוע, אבל שילוב של השניים בחמישייה הוא ממש לא רחוק מהמציאות, ויש ביניהם הרבה נקודות משלימות.
עיקר הבעיה של בלאט ביורוליג תהיה חלוקת הדקות. ההחתמה הזו מוציאה לחלוטין, אפשר לומר, את טל ויוגב מרוטציית היורוליג. כמו שזה נראה כרגע - העומס בעמדות הפנים יגדל בשל העובדה שלבלו ופניני יהיו פחות דקות בעמדה 3 ויותר ב- 4, יחד עם הדיביזיה שכוללת את סופו, ג'יימס, אליהו, מצ'באן והנדריקס (כאשר סביר להניח שהשניים האחרונים לא יראו יותר מידי פרקט באירופה), וכמובן - בקו האחורי - שם פארגו ופרמאר יקבלו את רוב הדקות ובשאר יתחלקו איכשהו סמית' ושאייר.

בגדול, במצב הנוכחי, עבור היורוליג נראה שמכבי תרוץ עם סופו, ג'יימס, אליהו, הנדריקס, בלו, פניני, סמית', פארגו, פרמאר, שאייר. מצ'באן כנראה יהיה השחקן ה- 11 ובורשטיין ויוגב יעבירו את זמנם בעיקר באדריאטית. מה שכן, אם הדיווחים נכונים ומכבי תביא זר נוסף - כנראה שכל הקלפים יטרפו שוב מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 11:20 am 
Hall of Famer

אופתע מאד אם בורשטיין יקבל יותר מדקה וחצי בעונת היורוליג הקרובה.
פרמר,שייר ופארגו זה שחקנים שבכיף לוקחים 80 דקות בינהם. ויש את סמית' על עמדה 2 שגם ינגוס.
בעמדה 3 יש את סמית,פניני ובלו שיקחו את כל הדקות.

אוחיון לא יקבל שניה גם כן ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 12:27 pm 
Hall of Famer

לא יודע למה כולם כל כך סגורים על זה ששייר הולך להיות שחקן רוטציה מרכזי כבר מהעונה הבאה, עדיין אין לו שום ניסיון מקצועני ובדיוק כשם שהוא יכול להיות שחקן בדרג של הלפרין או בורשטיין בשיאם (ואולי אפילו למעלה מזה) הוא גם יכול להתגלות כפלופ, לא חסרים שחקנים שעשו קריירות קולג'ים מרשימות ואח"כ איכזבו בגדול מ-1001 סיבות שונות ומשונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 12:45 pm 
Sophomore

אהבתי שבהודעה הרשמית של מכבי צויין כי "פארמר אף ערך בר-מצווה" ומה עם ברית?
חיזקנו את הצביון היהודי ואנחנו מחלקה של פרוייקט תגלית.נייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 12:54 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
לא יודע למה כולם כל כך סגורים על זה ששייר הולך להיות שחקן רוטציה מרכזי כבר מהעונה הבאה, עדיין אין לו שום ניסיון מקצועני ובדיוק כשם שהוא יכול להיות שחקן בדרג של הלפרין או בורשטיין בשיאם (ואולי אפילו למעלה מזה) הוא גם יכול להתגלות כפלופ, לא חסרים שחקנים שעשו קריירות קולג'ים מרשימות ואח"כ איכזבו בגדול מ-1001 סיבות שונות ומשונות.

אכזבו בNBA כן, אבל כמה כאלה אכזבו באירופה? שחקן שהיה כ"כ משמעותי במכללה כ"כ טובה, אפשר בהחלט להניח שמבחינה מקצועית הוא אמור להתאים להיות שחקן רוטציה לכל הפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 1:27 pm 
Hall of Famer

מבחינה מקצועית? גם אם זה לא בטוח לגמרי אני מסכים שזה די סביר להניח שאת היכולת יש לו, אבל חוץ מזה יש עוד גורמים, ענייני אופי, פציעות, סמים, התאמה לקבוצה, חוסר ניסיון, באמת שלא חסרים דברים שיכולים להתקלקל בדרך, אם לא לכל הקריירה אז לפחות לעונה-שתיים הראשונות בקבוצה מקצוענית. כשאתה מביא שחקן מבוסס, אתה לרוב יודע פחות או יותר מה אתה הולך לקבל, לטוב ולרע, כשאתה מביא שחקן שעבר בסך הכל עונה אחת מחוץ לקולג' שברובה הוא היה פצוע, זה תמיד יהיה סימן שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 1:53 pm 
Hall of Famer

סימן שאלה כן, ודווקא אצל שייר האלמנטים הבעייתיים סטייל רודני ווייט לא ממש קיימים, אבל העניין הוא שהיכולת שלו בקולג' היא כן אינדיקציה לגיטימית למה שהוא אמור להיות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 2:11 pm 
Senior

ניק קאלתאס שהיה שחקן מכללות פחות טוב משייר הפך לשחקן רוטציה לגיטימי בפאו, קבוצה עם עומס יותר גדול בעמדות הגארד מאשר מכבי. אין שום סיבה ששייר לא יהיה כזה ואפילו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 3:27 pm 
Hall of Famer

אז שוב, אני לא אומר ששייר לא יכול להיות שחקן לרמות הגבוהות באירופה, אני רק אומר שזה לא משהו מובן מאליו, בטח ובטח במצב שבו עמדות הגארד של מכבי די עמוסות ובטח ובטח בעונה הראשונה שלו באירופה כשחקן צעיר, גם אם הוא כן יצליח, זה בהחלט לא בלתי סביר שזה יקח לו שנה-שנתיים לתת תרומה של שחקן רוטציה מרכזי. אפילו קלאת'ס, שחקן רוטציה לגיטימי כהגדרתך, תורם בסך הכל 3-4 נק' למשחק ביורוליג בשתי העונות שלו בפאו, אז נכון שהוא נתן כמה הבלחות יפות פה ושם, אבל בסך הכל התרומה שלו די מינימלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 4:02 pm 
Hall of Famer

שום דבר לא מובן מאליו.
אודריך לא קירקס את אירופה והפך לשחקן NBA לגטימי
וצ'ילדרס היה שחקן NBA לגיטימי ולא קירקס את אירופה (שחקן רוטציה טוב ולא יותר מזה).

ממה שראיתי משייר, יש לו סיכוי טוב מאד להיות אחלה שחקן יורוליג. לא יתפור את אירופה, אבל לדעתי יש סיכוי שהוא יהיה יותר טוב מהלפרין שנחשב לגארד מוביל ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:02 pm 
Senior

נו, אף אחד לא מצפה משייר להיות שאראס. לפניו ברוטציה יש רכז עם שתי טבעות אליפות ורכז שהיה אחד מהטובים ביורוליג בעונה החולפת. הוא יצטרך לתת הובלת כדור ולקלוע שלשות פנויות שיהיו בשפע בעונה הבאה. אף אחד לא צריך שהוא יסחוב לבד את הקבוצה על הגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:24 pm 
Hall of Famer

"שתי טבעות אליפות", כמה מפוצץ. אתה עובד אצל אבנר קופל?

ומצבו של פרקינס, להזכירך, רופף למדי. הוא צפוי להיעדר עד דצמבר ולמעשה אין לו חוזה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:28 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
"שתי טבעות אליפות", כמה מפוצץ. אתה עובד אצל אבנר קופל?

ומצבו של פרקינס, להזכירך, רופף למדי. הוא צפוי להיעדר עד דצמבר ולמעשה אין לו חוזה כרגע.

נראה לי שהוא התכוון לפארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:29 pm 
Hall of Famer

אני הבנתי ש"רכז עם שתי טבעות" זה פארגו, ו"רכז שהיה אחד הטובים ביורוליג" זה פרקינס. אם הוא התכוון רק לפארגו, המשפט שלו מנוסח גרוע. אם הוא התכוון באמת לשניהם, אז פרקינס פצוע וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:33 pm 
Sophomore

נראה לי ש"שתי הטבעות" מיוחסות דווקא לפרמאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:35 pm 
Hall of Famer

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:35 pm 
Hall of Famer

וואלה, שכחתי מהבחור עם הבר מצווש. מיי פולט. מצד שני, זה גם קצת מזכיר לי כמה פארמר היה משמעותי באליפויות של הלייקרס...

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ה' אוגוסט 04, 2011 5:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:36 pm 
Hall of Famer

סע,סע לנתניה, סע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 5:36 pm 
Hall of Famer

מה יש לי לנסוע? אני כבר פה. אבל שג'ורדן יבוא לבקר, מבטיח לקחת אותו לאכול עסבנה ערב משחק של מכבי ביורוליג, נראה אותו מתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 8:21 pm 
Hall of Famer

לא חושב שאפשר לקחת את היכולת של שייר בקולג' ולהשליך מכך שיצטיין במכבי. כן אפשר לקחת את היכולות ולהגיד שאם הוא יציג את אותן יכולות, הוא יהיה בסדר באירופה.

סטריאני - לא רואה מצב שג'ון שייר יגיע ב-5 שנים הקרובות למעמד של הלפרין באירופה. אני לא מאוהדיו השרופים (אם יש כאלו בכלל) אבל נראה לי שאתה, כמו גם עוד הרבה אנשים נשארתם בראש עם התמונה של הילד הצעיר שעולה מהספסל והקהל צועק לו לזרוק, ואתם לא מבינים שמאז התקופה ההיא הבחור התבגר, והוכיח את עצמו ברמות הגבוהות, גם אם הוא לא השחקן הכי תחרותי שתמצא בעמדה שלו באירופה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 10:39 pm 
Hall of Famer

ניק קאלאת'ס היה שחקן מכללות לא פחות טוב משייר, אם לא יותר טוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2011 1:37 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
מה יש לי לנסוע? אני כבר פה. אבל שג'ורדן יבוא לבקר, מבטיח לקחת אותו לאכול עסבנה ערב משחק של מכבי ביורוליג, נראה אותו מתפקד.

אני מעדיף עוזי, זה יושב בבטן לכל היום... לפחות שייהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2011 10:05 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
לא חושב שאפשר לקחת את היכולת של שייר בקולג' ולהשליך מכך שיצטיין במכבי. כן אפשר לקחת את היכולות ולהגיד שאם הוא יציג את אותן יכולות, הוא יהיה בסדר באירופה.

סטריאני - לא רואה מצב שג'ון שייר יגיע ב-5 שנים הקרובות למעמד של הלפרין באירופה. אני לא מאוהדיו השרופים (אם יש כאלו בכלל) אבל נראה לי שאתה, כמו גם עוד הרבה אנשים נשארתם בראש עם התמונה של הילד הצעיר שעולה מהספסל והקהל צועק לו לזרוק, ואתם לא מבינים שמאז התקופה ההיא הבחור התבגר, והוכיח את עצמו ברמות הגבוהות, גם אם הוא לא השחקן הכי תחרותי שתמצא בעמדה שלו באירופה.

תראה ייתכן מאד ששייר יגמור באירופה כמו קירק פני - יד טובה שמסתובב בקבוצות בינוניות באירופה. הכל אפשרי.
דווקא שאמרתי שהוא יכול להיות ברמה של הלפרין לא התכוונתי שהלפרין בינוני. הלפרין בין ה2 הטובים באירופה. לדעתי סיכוי טוב ששייר יהיה 2 סולידי באירופה (נגיד 2 על הספסל בקבוצות כמו אולימפיאקוס, או בחמישיה בקבוצות טיפה פחות טובות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: