rony כתב:
מאסטר כתב:
עם כל הכבוד לאל לברון, ביחד עם ווייד ובוש ומחוץ לסיסטמה של הקאבס הבחור ניצח פחות משחקים בעונה הסדירה, וגם לא בדיוק לקח טבעת אח"כ.
טוב, חייבים להודות שליד ספולסטרה אפילו מייק בראון נראה כמו מאמן לגיטימי, אבל לתת לו את הקרדיט להצלחה של הקאבס על חשבון לברון? נו ב'מת.
ולגבי קובי, מעשיות הגבורה האלו קצת מצחיקות, לפני תחילת העונה כשאנשים אמרו שקובי מתחיל לרדת ביכולת בגלל הגיל והקילומטראז' ושהוא יהיה פגיע יותר לפציעות ויצטרך לנוח יותר כל הפאן-בויז צעקו שמה פתאום ושקובי הרבה יותר בריא ושהעונה הוא יהיה הרבה יותר טוב מבעונה שעברה ובטח מהפלייאוף שעבר. עכשיו כש-5 דקות אחרי פתיחת העונה הוא שוב סוחב פציעה זה רק מראה עד כמה הוא ענק? אז כן, בהחלט מגיע לו כל הכבוד שהוא משחק פצוע ועושה את זה בהחלט טוב מאוד, אבל קודם כל, הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה, יש עוד שחקנים שמשחקים עם פציעות כאלו ואחרות ועושים את זה טוב מאוד (אם כי הוא בטח המוביל בכמות הרעש שמעריציו עושים מהגבורה העילאית שלו) ושנית כן, לגיל ולשחיקה בהחלט יש חלק בעניין, האיש התחיל את הירידה, גם אם הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בליגה.
אף אחד לא נותן לו את הקרדיט על חשבון לברון, העניין הוא שלא נותנים לו קרדיט בכלל. יש קבוצות הרבה יותר מוכשרות מקליבלנד שלא הגיעו לאחוז כזה של נצחונות או לגמר ה-NBA.
ובנוגע לקובי אני לא מבין מה הקשר - הפציעה הנוכחית לא נובעת משחיקה אלא מנחיתה לא טובה אחרי חדירה לסל, שגרמה לקרע ברצועה ביד ימין.
אז בזמן שכל שחקן אחר ב-NBA היה עובר ניתוח על פציעה כזו (תראה לי שחקן אחד שמשחק עם קרע ברצועה כלשהי) הבחור נלחם בכאבים, עולה לשחק ונותן יופי של מספרים...
ובנוגע להנחות שאנשים כאן נותנים לטריו המחודש של מיאמי, שמובן למה לא הצליח בעונתו הראשונה, אני אזכיר שהלייקרס מיד עם התוספת של גאסול או בוסטון עם גארנט ואלן הפכו לקבוצות אדירות שבקושי מפסידות משחקים.