סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 6:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 8:36 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
הם לא חשבו כלום, נראה לי זה היה די בזבוז של אנרגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 8:44 pm 
Hall of Famer

היי אנרג'י

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 9:36 pm 
Junior

אחחח... שונאי הלייקרס זה משהו מיוחד.
כשאוהדי הלייקרס אוהבים שחקנים או מאמנים מסוימים, אומרים שאין להם טיפה של אובייקטיביות והם מהללים כל דבר שקשור לקובי בראינט.
כשהם יורדים על שחקנים ומאמנים מסוימים, אומרים שזה כדי לתרץ את ההפסדים ולהאשים כל שחקן אחר, שוב, כדי להאדיר את קובי בראינט.

עמוס, החמישיה של הלייקרס ב2000 היתה עדיין די חדשה. קובי, בגיל 21 (לא בשיאו כמו כוכבי מיאמי) היה סה"כ שנה שניה בחמישיה. רייס אמנם הספיק לשחק סה"כ 27 משחקים +פלייאוף בעונה לפני בלייקרס, ואיי סי גרין והארפר היו חדשים בחמישיה. למה הם הגיעו ל67 נצחונות ומיאמי ל58? לדעתי, בגלל המאמן והשיטה שהוא הביא.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' דצמבר 27, 2011 9:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 9:59 pm 
מנהל פורום

מצטער אבל אין דבר כזה פה שונאי לייקרס.
יש אולי שונאי הפועל (ת"א) ויש כמובן את שונאי מכבי, אבל אני עוד לא ראיתי פה מישהו שמפגין שינאה באופן עקבי כלפי הלייקרס.
מה שכן יש פה זה תגובת אנטי כמעט אוטומטית כלפי שני יוזרים שמה שיש להם כלפי קובי זו תופעה לא ברורה. לדעתי צריך להיות לדבר הזה פרק שלם ב-DSM.

אז אולי באמת כל שאר הפורום חוץ מכם הם שונאי לייקרס, אבל זה לא נראה לכם טיפה מוזר? מה יש לנו לשנוא את הלייקרס בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 10:08 pm 
Junior

מי דיבר על כל הפורום? גם אליך לא התכוונתי. אני בטוח שיש פה משהו כמו 8-10 יוזרים שאין להם בעיה להגיד שהם שונאי לייקרס.
אני באמת לא מבין מה קשור הדיון עכשיו (מייק בראון, מיאמי והקאבס) לקובי. לא חושב שהיתה הודעה אחת שלי בת'רד הזה שמוטה לטובת קובי, אתה מוזמן לצטט. כל אוהד לייקרס פעיל יקבל פה תגובות אוטומטיות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:25 pm 
Sophomore

dam

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2011 11:28 pm 
Senior

נראה שדוראנט מנסה להיות יותר אגרסיבי וללכת יותר חזק לסל. בשנה שעברה זה היה קצת חסר אצלו בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:04 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ודים כתב:
מצטער אבל אין דבר כזה פה שונאי לייקרס.
יש אולי שונאי הפועל (ת"א) ויש כמובן את שונאי מכבי, אבל אני עוד לא ראיתי פה מישהו שמפגין שינאה באופן עקבי כלפי הלייקרס.
מה שכן יש פה זה תגובת אנטי כמעט אוטומטית כלפי שני יוזרים שמה שיש להם כלפי קובי זו תופעה לא ברורה. לדעתי צריך להיות לדבר הזה פרק שלם ב-DSM.

אז אולי באמת כל שאר הפורום חוץ מכם הם שונאי לייקרס, אבל זה לא נראה לכם טיפה מוזר? מה יש לנו לשנוא את הלייקרס בכלל?

ודים, אתה מודע לעובדה שיש כאן יוזר (המקבילה הגלילית שלך, בעצם), שטרח להנציח את שינאת הלייקרס בשם שלו?

אני חושב שיש כאן כמה וכמה שונאי לייקרס בפורום, ואני כנראה נמנה עימהם (אם כי אני זיקית בכל מה שקשור לNBA). אבל כמו שפלאש כתב, לא ברור מה זה קשור לדיון הנוכחי ואיך קובי קשור לעניין (אם כבר שינאת לברון הרבה יותר קשורה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:18 am 
Hall of Famer

תגיד לי, אתה באמת מתווכח איתי ברצינות על החמישיה של הלייקרס בשנת אלפיים? קובי היה בעונה הרביעית שלו בקבוצה כבר. רייס הספיק להיות חצי עונה (עונת השביתה וחמישים המשחקים) ושאק כמובן גם היה 4 שנים. על שני רול פליירס אתה בונה תיאוריה של קבוצה חדשה שמקבילה למיאמי של עונה שעברה? יש לי רק מילה אחת להוסיף - פחחחחחחחח. מה שכן, מבטיח לא לשלוף את תירוץ הקבוצה החדשה לגבי מיאמי העונה, אם לא תהיה אליפות. אחרי עונה ביחד עם סגל שלא השתנה הרבה, זה כבר לא פקטור.

בכל מקרה, אין לי בעיה להודות שאני שונא את הלייקרס בכלל ואת קובי אני אף פעם לא סבלתי. אבל איכשהו אני מנסה להסתכל על העניינים באובייקטיביות. 3 השחקנים הכי גדולים בהיסטוריה לדעתי הם מייקל ג'ורדן ששנאתי אותו בחמת זעם, הרבה יותר מאשר את קובי, לארי בירד שאני לא סגור אם שנאתי אותו יותר מאשר מייקל או שערה פחות, אבל התמונה ברורה וכמובן מג'יק שאותו אישית אהבתי, אבל מאד מאד הפריע לי שהוא שיחק בלייקרס השנואים. הסנטר שלדעתי הוא הסנטר הכי גדול בהיסטוריה, בוודאי מבין הסנטרים שאני ראיתי הוא קארים עבדול ג'אבר הבזוי. את האקים מאד אהבתי ואת שאק שלא סבלתי אני מחשיב כשחקן טוב ממנו. אפשר להמשיך ולהביא עוד דוגמאות (כמו למשל שאני לא ממש מת על לברון, השחקן הכי טוב במיאמי ובליגה. השחקן שאני הכי נהנה לראות בעולם דרך אגב זה דוויין ווייד), אבל ברור שאני מאבד לחלוטין את הפרספקטיבה רק כשמדברים על קובי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:19 am 
Junior

יותר שנאת הפייבוריט ופחות שנאה ספציפית כלפי הלייקרס. מועדון גדול שהציג את אחת הקבוצות היותר מענגות לצפייה בNBA אי פעם (וגם כמה מהדוחות ביותר).

גם אני מצאתי את עצמי לא מאוד מחבב (שונא זאת מילה קצת קשה, אני מסכים) את הלייקרס בתחילת העשור שעבר. אבל כך גם עם מיאמי של השנה שעברה, למשל. שילוב של כוחניות ויהירות וגם, מה לעשות, יתרון מקצועי די ברור.

מצד שני כמובן שתמיד אפשר לטעון שהיו לא מעט קבוצות אלופות (חלקן פייבוריטיות מוחלטות) שכמעט לא עוררו שום אנטגוניזם. אני אישית מאוד אהבתי את הבולס ואת הספרס ובעיקר את הרוקטס של שנות ה90. כך שאולי יש כאן גם דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:46 am 
Junior

rony כתב:
מאסטר כתב:
עם כל הכבוד לאל לברון, ביחד עם ווייד ובוש ומחוץ לסיסטמה של הקאבס הבחור ניצח פחות משחקים בעונה הסדירה, וגם לא בדיוק לקח טבעת אח"כ.

טוב, חייבים להודות שליד ספולסטרה אפילו מייק בראון נראה כמו מאמן לגיטימי, אבל לתת לו את הקרדיט להצלחה של הקאבס על חשבון לברון? נו ב'מת.

ולגבי קובי, מעשיות הגבורה האלו קצת מצחיקות, לפני תחילת העונה כשאנשים אמרו שקובי מתחיל לרדת ביכולת בגלל הגיל והקילומטראז' ושהוא יהיה פגיע יותר לפציעות ויצטרך לנוח יותר כל הפאן-בויז צעקו שמה פתאום ושקובי הרבה יותר בריא ושהעונה הוא יהיה הרבה יותר טוב מבעונה שעברה ובטח מהפלייאוף שעבר. עכשיו כש-5 דקות אחרי פתיחת העונה הוא שוב סוחב פציעה זה רק מראה עד כמה הוא ענק? אז כן, בהחלט מגיע לו כל הכבוד שהוא משחק פצוע ועושה את זה בהחלט טוב מאוד, אבל קודם כל, הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה, יש עוד שחקנים שמשחקים עם פציעות כאלו ואחרות ועושים את זה טוב מאוד (אם כי הוא בטח המוביל בכמות הרעש שמעריציו עושים מהגבורה העילאית שלו) ושנית כן, לגיל ולשחיקה בהחלט יש חלק בעניין, האיש התחיל את הירידה, גם אם הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בליגה.

אף אחד לא נותן לו את הקרדיט על חשבון לברון, העניין הוא שלא נותנים לו קרדיט בכלל. יש קבוצות הרבה יותר מוכשרות מקליבלנד שלא הגיעו לאחוז כזה של נצחונות או לגמר ה-NBA.
ובנוגע לקובי אני לא מבין מה הקשר - הפציעה הנוכחית לא נובעת משחיקה אלא מנחיתה לא טובה אחרי חדירה לסל, שגרמה לקרע ברצועה ביד ימין.
אז בזמן שכל שחקן אחר ב-NBA היה עובר ניתוח על פציעה כזו (תראה לי שחקן אחד שמשחק עם קרע ברצועה כלשהי) הבחור נלחם בכאבים, עולה לשחק ונותן יופי של מספרים...

ובנוגע להנחות שאנשים כאן נותנים לטריו המחודש של מיאמי, שמובן למה לא הצליח בעונתו הראשונה, אני אזכיר שהלייקרס מיד עם התוספת של גאסול או בוסטון עם גארנט ואלן הפכו לקבוצות אדירות שבקושי מפסידות משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 12:51 am 
Hall of Famer

אני לא שונא את הלייקרס וגם לא את קובי, אם כי אין לי חיבה יתרה לו לקבוצה ולא לשחקן. הדעות של מאסטר ופלאש בעיניי הן מוטות לחלוטין באופן מסורתי ולעתים אפילו מגוחכות. במקומכם לא הייתי יותר מדי אופטימי לגבי העונה הזו.

לגבי מיאמי, מה לעשות שוייד ולברון קצת דורכים אחד על האצבעות של השני מבחינת סגנון משחק והרגלים ובוש בינתיים נדחק מהטופ5 של העמדה שלו ולא משלים אותם באופן מושלם. סה"כ אני חושב שהם עשו עונה טובה בשנה שעברה עם סיום מאכזב. נראה מה הם יעשו השנה.

הדעות לגבי קואץ' בראון הן סבירות. לברון וחבורתו בקליבלנד נשענו על הגנה חזקה קודם כל ואת זה בראון יודע כנראה ללמד. הוא הצליח להוציא מהשחקנים שלו מחויבות בצד הזה וגם זה ראוי להערכה אבל הוא קרס בפלייאוף היכן שהיה צריך להיות קצת יותר מתוחכם וההישענות המוגזמת על לברון תוך סגנון משחק שבלוני בהתקפה הוא בהחלט גם ובעיקר עליו.

כל הכבוד לקובי על כך שהוא משחק עם הפציעה אבל נדמה לי שמתי שהוא, הוא יצטרך לעבור את הניתוח, כך שלא ברור לי למה הוא מחכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2011 8:03 am 
Hall of Famer

מאסטר, סתם מהזכרון אני זוכר את רונדו בעונה שעברה משחק אחרי שהוא פרק את המרפק בצורה מאוד מאוד מכוערת, פציעה שכולם חשבו שתשבית אותו לחודשים, יומיים אחרי זה הוא המשיך את הסדרה לעוד שני משחקים כשהוא שיחק אותם עם יד אחת בכלל, אם קובי עם פרק היד הפגוע שלו עדיין מסוגל להטביע אז אין לי ספק שהפציעה שלו, חמורה ככל שתהיה, עדיין היא פחות חמורה מזו של רונדו בשנה שעברה. אגב, בשנה שעברה דרון וויליאמס שיחק לדעתי עם פציעה זהה לזו של קובי. ושוב, אף אחד לא לוקח קרדיט מקובי, אני סתם נהנה לעקוץ פה ושם, הוא עדיין שחקן פנטסטי ועדיין אחד הטובים בליגה, אבל אתה ופלאש לפעמים יוצאים קצת מפרופורציות בקשר אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה