סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 8:28 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נורטון כתב:
כן, זה טיעון מעגלי משהו. אבל לא חושב שיש מישהו שראה את לברון משתנק לו במשך סדרה שלמה, ולא יטען את הטיעון הזה לגביו אשתקד.

מה? הוא השתנק כי חשובה לו רק הסטטיסטיקה האישית ולכן לא היה איכפת לו ממה שקורה בגמר?

אם טיעון ה"הכל אגו" הוא מעגלי, טיעון ה"לברון השתנק בגמר ולכן..." הוא טיעון יש כובע/אין כובע קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 9:21 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
כמה מילים נוספות לגבי קובי. מדובר בשחקן היחיד בהיסטוריה שעל 39 נקודות ואחוזים של 46.4% מהשדה ו12-14 מהעונשין, יאמרו ש"זה סביר ובטח לא משהו להתלהב לגביו". הוא נתן משחק נהדר. אין פה שום סגידה ושום הערצה, יש שינאה עיוורת לאחד השחקנים הטובים בהיסטוריה.

וכמו שחשבתי שיקרה, בנתיים קובי משחק 35.8 דקות למשחק, וזה כאשר אין ימי מנוחה כמעט-הלייקרס עד עכשיו עם 9 משחקים ב13 ימים.

כן, אין פה בכלל שום סגידה, אבל אפילו לקחת לקרוא משפט אחד כמו שהוא כתוב אתה לא מסוגל. 46% מהשדה, בטח כאשר שאר הקבוצה קולעת ב-% יותר טוב, הוא אחוז קליע סביר - כזה שבוודאי אי אפשר להגיד שהוא גרוע אבל גם לא "טוב" כמו שנכתב בהודעה שתיקנתי. את המשחק עצמו בכלל לא ראיתי אז גם לא כתבתי שום ביקורת עליו. לא יודע אם הוא היה צריך למסור יותר או לזרוק יותר, לא יודע אם הוא לקח זריקות קשות או קלות, סה"כ ציינתי שהאחוזים לכשעצמם ייחשבו כסבירים בכל קנה מידה!!!!!!

מאסטר כתב:
ודים כתב:
בכוונה לא דיברתי בהודעה שלי על סטטיסטיקות אישיות בהכרח, אלא כתבתי שהוא יעדיף להאדיר את שמו. הוא רוצה לנצח והוא גם רוצה לקחת אליפויות... כדי שהוא ייחשב כטוב בכל הזמנים, ולא לשם האליפות עצמה.

בפעם הבאה כשאתם מדברים והוא משתף אותך במחשבות שלו, תמסור לו ד"ש ממני. קובי, דרך אגב, מעולם לא נלחם על ריבאונד כשהמשחק גמור בשביל הטריפל דאבל כמו לברון לדוגמא.

נו זה כבר כאילו אתם מנסים לשגע אנשים בכוונה. תקרא שוב את המילים הראשונות בהודעה שציטטת. אני כותב שאני מדבר הרבה מעבר לסטטיסטיקות ואתה כותב לי על טריפל-דאבל שזה עניין סטטיסטי נטו.

אתם מתחילים להפחיד אותי, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 9:22 am 
Hall of Famer

הפוך, כנראה שכן היה אכפת לו ממה שקורה בגמר (כנראה), אבל הוא ויתר לגמרי על האגו האישי, וכך זה נראה. או לחילופין, הוא רצה לשמור על האגו האישי השביר שלו, במצב לא כואב מדי, ולכן הוא לא ניסה. כדי שלא יבואו אליו בטענות, והאגו שלו, או ממה שנותר ממנו, יישאר על כנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 9:44 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא מבין איך הגעת למסקנה הזו. מה שבטוח, לברון קרס בגמר, פיזית ומנטלית. האם זה קשור לכך שהוא לא מסוגל לעמוד בלחץ, לכך שגודל האחריות הכריע אותו, לכך שהפלייאוף שחק אותו וברגע המכריע הוא לא הצליח להתרומם, לכך שוייד שכב עם דלונטה ווסט? לך תדע, אבל אני לא רואה איך זה מעלה או מוריד את טיעון האגו (וחשבתי שהטענה היא שהכל מונע מאגו, לא?). מה שכן, בפעם היחידה שבעליל הופגן הרצון של לברון "לנצח בעצמו" זה הביא להפסד במשחק השני ובדיעבד לאובדן כל הסידרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 12:21 pm 
Junior

ודים כתב:
כן, אין פה בכלל שום סגידה, אבל אפילו לקחת לקרוא משפט אחד כמו שהוא כתוב אתה לא מסוגל. 46% מהשדה, בטח כאשר שאר הקבוצה קולעת ב-% יותר טוב, הוא אחוז קליע סביר - כזה שבוודאי אי אפשר להגיד שהוא גרוע אבל גם לא "טוב" כמו שנכתב בהודעה שתיקנתי. את המשחק עצמו בכלל לא ראיתי אז גם לא כתבתי שום ביקורת עליו. לא יודע אם הוא היה צריך למסור יותר או לזרוק יותר, לא יודע אם הוא לקח זריקות קשות או קלות, סה"כ ציינתי שהאחוזים לכשעצמם ייחשבו כסבירים בכל קנה מידה!!!!!!

כמו שהוא כתוב? כתבת ש39 נק' ב46% זה סביר ולא משהו להתלהב לגביו, כי שאר הקבוצה קלעה ב49% וכו'. זה מה שכתוב, אבל עכשיו ברור שהתכוונת רק לאחוזים. אוקי.

אתה רק מוכיח את מה שרשמתי: קובי בראינט זה השחקן היחיד שיקפצו בהתלהמות אם מישהו יכתוב שה46% שלו זה טוב. לא היה מתפתח כזה דיון על כרמלו/וויד/דירק במקרה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 12:35 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

איך אפשר להשוות 46% של הכוכב שההגנה מתרכזת בו ומקדישה לו את רוב צומת הלב לעומת 50% של שאר הרול פליירים בקבוצה שחיים ממצבים שקובי יוצר להם או מהחורים ההגנתיים בזכות הדגש ההגנתי על קובי? עצם זה שלקובי היה משחק כל כך טוב ובאחוזים גבוהים זה מה שאילץ את ההגנה להשאיר את שאר השחקנים פנויים יחסית. אם קובי היה קולע ב30%, גם שאר השחקנים בלייקרס לא היו עוברים 40% כי ההגנה היתה שמה עליהם יותר דגש.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 1:06 pm 
מנהל פורום

Iggy כתב:
איך אפשר להשוות 46% של הכוכב שההגנה מתרכזת בו ומקדישה לו את רוב צומת הלב לעומת 50% של שאר הרול פליירים בקבוצה שחיים ממצבים שקובי יוצר להם או מהחורים ההגנתיים בזכות הדגש ההגנתי על קובי? עצם זה שלקובי היה משחק כל כך טוב ובאחוזים גבוהים זה מה שאילץ את ההגנה להשאיר את שאר השחקנים פנויים יחסית. אם קובי היה קולע ב30%, גם שאר השחקנים בלייקרס לא היו עוברים 40% כי ההגנה היתה שמה עליהם יותר דגש.

ומה עם גאסול? הוא גם סתם רול-פלייר??? הוא גם צריך ש-3-4 שומרים יצאו על קובי כדי שאולי אולי יהיה לו סיכוי לקלוע סל למסכן?
גאסול אגב סיים עם 8 מ-15 מהשדה.

FLASH כתב:
אתה רק מוכיח את מה שרשמתי: קובי בראינט זה השחקן היחיד שיקפצו בהתלהמות אם מישהו יכתוב שה46% שלו זה טוב. לא היה מתפתח כזה דיון על כרמלו/וויד/דירק במקרה דומה.

ברור שלא, כי לרוב הם לא יתעקשו/יצטרכו לזרוק 28 זריקות כדי להגיע ל-39 נק':)
סתם לשם השוואה - עברתי על כל המשחקים של וייד בעונה שעברה, ויש רק שניים בהם הוא קלע מעל 30 וסיים עם פחות מ-50% מהשדה. אם היה לי כוח או זמן הייתי עושה אותו הדבר גם לכרמלו ונוביצקי.

והסיבה העיקרית שדיון כזה לא יתפתח על שחקן אחר זה כי פשוט לשחקנים אחרים אין עדת סוגדים שתבוא אחרי משחק כזה (שכאמור ממש לא היה גרוע, אך גם לא מדהים) ותנסה להשתמש בו כדי להאדיר את השחקן.

אני בכלל סה"כ הגבתי לגבי סמנטיקה, אבל הכתבה מ-ESPN שהביאו פה, ממישהו שאני מניח שכן ראה משחקים, והתגוננות היתר של סוגדי קובי, מראים שכנראה יש שם איזה בעיה בלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 1:29 pm 
Junior

כלומר, אם בן אדם (ואני בכלל חושב שביל לא אוהד לייקרס) רושם שקובי עשה 39 נקודות באחוזים טובים=> אוטומטית הוא בעדת הסוגדים של קובי ומנסה להאדיר את השחקן? :lol:

ראית את המשחק או לא? כי אם ראית ואתה אומר ש"הוא לא היה גרוע אבל גם לא מדהים", אתה פשוט חי בסרט. אני (כנראה בשונה ממך) ראיתי את המשחק בשידור חוזר: קובי היה לא פחות ממ-ד-ה-י-ם, הקבוצה שיחקה גרוע במחצית הראשונה וקלעה 35 נק' בלבד, בסטייפלס. ככה הלייקרס נראו בלי שקובי לקח יותר מדי זריקות, אז אפשר לרדת מהכתבה בESPN (אגב, קובי משחק ככה כל הקרירה והגיע ל5 טבעות אליפות, עובדה). במחצית השניה קובי החליט שהוא לוקח את המשחק על עצמו, הוא ניהל את המשחק וקלע זריקות קשות מאוד הלך לצבע והגיע 14 פעם לקו. סיים עם 39 נק', 7 אסיסטים באחוזים סבירים.
שים לב: במחצית הראשונה הלייקרס קלעו 35 נקודות כשקובי רגוע, 13 נקודות ב5-10 מהשדה. במחצית השניה הלייקרס קלעו 62 נקודות כשקובי משתולל: 26 נקודות ב8-18 מהשדה. בקיצור, נקסט.

אה, ו39 נקודות ב28 זריקות זה לא רע בכלל, סתם שתהיה בענינים.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' ינואר 08, 2012 2:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 1:59 pm 
Junior

ודים כתב:
ברור שלא, כי לרוב הם לא יתעקשו/יצטרכו לזרוק 28 זריקות כדי להגיע ל-39 נק':)
סתם לשם השוואה - עברתי על כל המשחקים של וייד בעונה שעברה, ויש רק שניים בהם הוא קלע מעל 30 וסיים עם פחות מ-50% מהשדה. אם היה לי כוח או זמן הייתי עושה אותו הדבר גם לכרמלו ונוביצקי.

בוא אני אעזור לך:
עונה שעברה היו ללברון ג'יימס 7 משחקים עם יותר מ30 נקודות ופחות מ50% שדה.
לקובי היו 10 משחקים עם יותר מ30 נק' ופחות מ50% (אבל בוא נזכור שלידו אין דווין וויד וכריס בוש, ושבאופן כללי הוא קולע פחות טוב מלברון מהשדה ואיזה 8% יותר מהקו).
לכרמלו היו 9 משחקים כאלה.
לוויד עונה שעברה אכן היו רק 2 כאלה, אבל לפני שנתיים היו לו 9 משחקים כאלה.

קובי בכלל לא יוצא דופן בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 3:20 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
Iggy כתב:

ומה עם גאסול? הוא גם סתם רול-פלייר??? הוא גם צריך ש-3-4 שומרים יצאו על קובי כדי שאולי אולי יהיה לו סיכוי לקלוע סל למסכן?
גאסול אגב סיים עם 8 מ-15 מהשדה.

גאסול הוא האופצייה השלישית של הלייקרס. ואיך שהוא נראה בחודשים האחרונים... אז כן, הוא רול פלייר חביב, הפך מכוכב דומיננטי לאיזשהו קרלוס בוזר שכזה. אני לא יודע מה הולך שם, אבל זה לא השחקן שאני מכיר. וחוץ מגאסול, אין אף אחד בלייקרס שיכול ליצור לעצמו מצב, כולל ביינום. אפילו שאנון בראון הלך. אין אפילו רכז כמו פארמר שיוכל לחדור. עלוב.

כמו שפלאש ציין, הלייקרס במיטבם כשקובי אגרסיבי ודומיננטי. הוא יכול גם לקלוע ב30% ולהחטיא מלא זריקות, כל עוד הוא דומיננטי, ההתקפה של הלייקרס נראית יותר טוב. כשהוא במוד של facilitator דווקא אז ההגנה יכולה להצטופף בצבע כשהיא יודעת שהוא לא מהווה איום. אבל כל עוד קובי ממשיך לזרוק, יש סיכוי שהוא ישתלט וינצח לבד את המשחק- ואף מאמן לא יכול לקחת על עצמו את הסיכון הזה, וגם אם קובי החטיא 10 זריקות רצופות, הדגש ההגנתי שיפעילו עליו גבוה יותר. זה משחרר את שאר השחקנים לפעול בחופשיות והופך את ההתקפה של הלייקרס להרבה יותר טובה. בדיוק ההבדל בין מחצית של 30 נקודות למחצית של 60 נקודות.

זה עובד היטב כבר הרבה שנים. בדיוק ככה קובי הפך שחקנים בינוניים לשחקני NBA לגיטימיים.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 3:49 pm 
Sophomore

אם נחזור לרגע לדיון על כספי אז הבחור בהחלט במגמת ירידה והדיון אם הוא יותר טוב או פחות טוב משחקן אחר באותו הדראפט לא רלוונטית.
הבנאדם קיבל הזדמנות בחמישייה של סקרמנטו חירבן אותה וירד לסוף הספסל.
כעת הוא מקבל חמישייה כל משחק בקליבלנד ומחרבן אותה.
כלומר ביחס לרוב הדראפט שלו הוא מקבל הזדמנות בחמישייה למרות שהוא ממש לא טוב.
לדעתי הוא אולי ה SF הכי חלש שעולה בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 3:58 pm 
Hall of Famer

יא-אללה, מה עושים כאן מקצת סמנטיקה, אז האחוזים היו רק "סבירים" ולא "לא רעים בכלל" או "טובים" ולהיפך, והמשחק שלו, זה באמת משנה אם הוא היה "טוב" או "מצוין" או "נפלא ואורגזמי"? 39 נק' ו-7 אס' ב-46% זה משהו שאף אחד לא יכול לבוא אליו בטענות, יופי של משחק, בטח ובטח כשהקבוצה שלו ניצחה ומגיע לו פירגון, גם אם זו לא הייתה התצוגה הכי גדולה בהיסטוריה של ה-NBA. לא זכור לי שמלברון, שאחרי 8 משחקים עומד על 30 נק' למשחק ב-60% פסיכיים מהשדה, 7.5 ריב' ו-7.5 אס' עושים כל כך הרבה רעש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 4:08 pm 
Junior

Iggy כתב:
כמו שפלאש ציין, הלייקרס במיטבם כשקובי אגרסיבי ודומיננטי. הוא יכול גם לקלוע ב30% ולהחטיא מלא זריקות, כל עוד הוא דומיננטי, ההתקפה של הלייקרס נראית יותר טוב. כשהוא במוד של facilitator דווקא אז ההגנה יכולה להצטופף בצבע כשהיא יודעת שהוא לא מהווה איום. אבל כל עוד קובי ממשיך לזרוק, יש סיכוי שהוא ישתלט וינצח לבד את המשחק- ואף מאמן לא יכול לקחת על עצמו את הסיכון הזה, וגם אם קובי החטיא 10 זריקות רצופות, הדגש ההגנתי שיפעילו עליו גבוה יותר. זה משחרר את שאר השחקנים לפעול בחופשיות והופך את ההתקפה של הלייקרס להרבה יותר טובה. בדיוק ההבדל בין מחצית של 30 נקודות למחצית של 60 נקודות.

זה עובד היטב כבר הרבה שנים. בדיוק ככה קובי הפך שחקנים בינוניים לשחקני NBA לגיטימיים.

איגי, אין מצב. הרי מטבע העולם, קובי הוא אגואיסט מניאק ושחצן, לא מוסר, מעדיף להפסיד משחקים מאשר לנצח כשהוא לא הסקורר המוביל, ומבואס מהחיים כשדרק פישר/רוברט הורי קולעים את סל הנצחון במקומו. הוא הגיע ל5 טבעות אליפות בטעות, ורכב כל הקרירה על שאקיל אוניל פיל ג'קסון, השופטים ומי לא. אז להגיד שהוא עושה שחקנים לידו טובים יותר?

וברצינות, כמה עובדות: סמוש פארקר נעלם לגמרי מהרדאר אחרי 2 עונות בדאבל פיגרס כשהוא משחק ליד קובי. קוואמי בראון ליד קובי נתן 7.4 נק' ו6.6 רב' עונה אחת, ובחצי שנה שהיה בריא ב2007: 8.4 נק' ב59%. מאז היתה לו עונה אחת טובה, שנה שעברה עם סטט' קצת יותר טובות. בראיין קוק ורוני טוריף די מתדרדרים סטטיסטית משנה לשנה מאז שהם עזבו את הלייקרס. העונה, אודום עם סטט' מעליבות בדאלאס יחסית לשנה שעברה, ושאנון בראון קולע ב34% בפיניקס (אבל אני מניח שזה ישתנה במקרה שלו). מהצד השני, אפשר לומר שפאו גאסול מאוד השתפר מאז שהגיע ללייקרס, וגם שאנון בראון וטרבור אריזה עשו את הפריצה שלהם ליד קובי. רק העובדות, תחליטו אתם אם הוא משפר שחקנים או לא, אפשר להביא דוגמאות נגדיות-למשל רון ארטסט מאט בארנס וסטיב בלייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 4:39 pm 
Junior

יוטה כתב:
אם נחזור לרגע לדיון על כספי אז הבחור בהחלט במגמת ירידה והדיון אם הוא יותר טוב או פחות טוב משחקן אחר באותו הדראפט לא רלוונטית.
הבנאדם קיבל הזדמנות בחמישייה של סקרמנטו חירבן אותה וירד לסוף הספסל.
כעת הוא מקבל חמישייה כל משחק בקליבלנד ומחרבן אותה.
כלומר ביחס לרוב הדראפט שלו הוא מקבל הזדמנות בחמישייה למרות שהוא ממש לא טוב.
לדעתי הוא אולי ה SF הכי חלש שעולה בחמישייה.

סה"כ כספי מוכיח שהוא לא יהיה שחקן של 15 נק' למשחק ובטוח לא איזה טיישון פרינס. הוא יהיה רול פלייר ממוצע כנראה מהספסל, אבל אלו היו הציפיות במקור. בנתיים הוא חלש בקאבס, אבל זו רק פתיחת עונה ולא הייתי ממהר להספיד אותו, וגם אם הוא ימשיך לאכזב הוא אמור לקבל עוד חוזה-עוד לא בן 24, ממוצעי הקרירה שלו הם 9.3 נק' ו4.3 רב', דומה מאוד (גם באחוזים) לממוצעי הקרירה של חברו לדראפט צ'ייס באדינג'ר (שגם עולה בחמישיה ביוסטון השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 4:56 pm 
Hall of Famer

אלא שבאדינגר שחקן טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 08, 2012 5:08 pm 
Hall of Famer

באדינגר שחקן טוב יותר? על שום מה ולמה? חוץ מזה שכספי התחיל את העונה הנוכחית בכושר פחות טוב אני ממש לא רואה הבדל גדול בין שניהם. יכול להיות שבעתיד זה עוד ישתנה, אבל כרגע באמת שהם הכי דומים שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 2:47 pm 
Sophomore

מאמן קליבלנד לא אהב את היכולת של הפורוורד הישראלי ב-98:78 לפורטלנד: "אתה יכול להחטיא זריקות, זה לא איכפת לי. אבל לא לעשות את העבודה שלך בהגנה עד הסוף? על זה לא אעבור בשתיקה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 3:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
לקובי היו 10 משחקים עם יותר מ30 נק' ופחות מ50% (אבל בוא נזכור שלידו אין דווין וויד וכריס בוש, ושבאופן כללי הוא קולע פחות טוב מלברון מהשדה ואיזה 8% יותר מהקו).

אני מנסה להבין את מה שאתה רוצה להגיד - זה עומד לזכותו של קובי שהוא קולע מהשדה פחות טוב מלברון? :du_ma_et:
ואולי אין לידו את וויד ובוש אבל מהם גאסול, ביינום ואודום, עזים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 4:06 pm 
Hall of Famer

אודום הוא לא עז , הוא מאבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אודום הוא לא עז , הוא מאבריק.

בשנה שעברה, שאליה פלאש התכוון, הוא בהחלט לא היה מאבריק, לגבי עז, על זה עוד אפשר להתווכח לאור היכולת הנוכחית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 10:41 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני מנסה להבין את מה שאתה רוצה להגיד - זה עומד לזכותו של קובי שהוא קולע מהשדה פחות טוב מלברון? :du_ma_et:
?

אני רוצה להגיד שקובי מוביל על לברון באחוזי עונשין, וזה מקזז חלק מהפער באחוזי השדה. פשוט. ואני לוקח את וויד ובוש לפני גאסול (של שנה שעברה)-ביינום-אודום בכל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 1:23 pm 
Sophomore

שאלה : אם ג'ק כהן או קרייסברג ישחקו בנברחת הבוגרת, האם הם ייחשבו כישראלים או כמתאזרחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 1:54 pm 
Hall of Famer

איך זה קשור לת'רד? אבל התשובה היא שכהן ייחשב כמתאזרח, בגלל עיכוב של איזה שבועיים ברישום שלו. לא יודע לגבי קרייסברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 4:08 pm 
Sophomore

אה, רציתי לכתוב את ההודעה בת'רד אחר.... :o .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], uriel17 ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה