דייבי ג'ונס כתב:
כמה מלל על משחק חסר חשיבות. מי תזכה לארח עוד משחק בית עם 500 צופים ביציע ולשלם לשחקנים הזרים עוד חצי משכורת.
באמת חבל לי על הבקעה, שנתנו משחק מצוין לרוב אורכו והגיע להם לעלות לפלייאוף בלי עזרה מהשופטים. הם קבוצה הרבה יותר טובה מנתניה.
הרישא של ההודעה זו אותה התנשאות מגעילה, מטופשת ואופיינית כל כך לחלק מסוים של אוהדי אלקטרה. נכון שמנסים להשכיח את זה מאיתנו, אבל עסקינן בספורט. ובספורט יש שאיפה לנצח, ואם אפשר אז גם בדרכים שהולמות את רוח הספורט. אז אני מבין למה זה מטריד אחד כמוך שמדברים לפעמים על דברים שקורים בליגה ולא קשורים לאלקטרה, אבל תצטרך לבלוע את הלשון ולשבת קצת בצד. לא נורא, עוד מעט יש פיינל פור אדריאטית ונוכל לקבל אותך במלוא הדרך.
עם הסיפא אני מסכים. הבקעה היו טובים יותר מנתניה לאורך כל המשחק, נראו מאומנים יותר ומוכנים יותר, ואלמלא הצ'וקינג האופייני לקבוצות של אשכנזי במשחקים חשובים-היו מנצחים בלי כל הטררם מסביב.
אבל, בהנתן הטררם:
Avishai כתב:
אני לא אוהב להיות קיצוני ונחרץ כל כך במקרים כאלה, אבל רייניש עשה אתמול מהלך שמטרתו היחידה היא לגנוב את ההצגה. לא לקבוע תקדים, לא לחנך, לגנוב את ההצגה.
רבותיי, זהו כל הסיפור. אם מוטי אמסלם אמר בסוף המשחק שזו השריקה הכי מטומטמת שהוא ראה מימיו, מה עוד צריך להוסיף. השריקה של רייניש היתה אנטי-ספורט ברמה המגעילה ביותר הקיימת. לקבוע "תקדים" כזה במשחק על פלייאוף, בשוויון, 8 עשיריות השנייה לסיום החוקי...מה יש לומר. הרי אין שום הגיון ספורטיבי במהלך הזה: במידה והבקעה היו עושים את הדבר ההגיוני ולוקחים טיים אאוט (מה שהם אכן עשו, כמדומני) כדי להוציא כדור כמה שיותר קרוב לסל של נתניה, לא היתה ל"פריצה" שום משמעות. אם לא היו לוקחים טיים אאוט, הרי שלבקעה היה סיכוי מסוים, נמוך מאד-מאד, לעשות סל עם 8 עשיריות השנייה על השעון וכשהם מוציאים כדור מתחת לסל שלהם. לעומת זאת, בהנתן שתי זריקות עונשין וכדור שלהם מהצד, הנצחון היה שלהם בודאות. לזה קוראים במילון "שופט שמכריע משחק". לא היה שום דבר ספורטיבי בשריקה הזאת, ומי שראה את ההצגה השלמה של רייניש המאוס עד שהוא נתן את הטכנית, מבין מה הוא ראה.
גועל נפש.