סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 05, 2024 5:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA 26 nov
הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 6:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לראשונה הווריורס בלי אחד מארבעת הגדולים כשדריימונד בחוץ. מול מינסוטה ההימור שלי, ניצחון אבל לראשונה אחרי 10 משחקים בלי 30 אסיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA 26 nov
הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 8:18 am 
Hall of Famer

לאוין ווויגינס כצפוי מספקים היילייטים אבל זה אפילו לא קרוב. הוולבס הם קבוצה לא טובה ולא אינטליגנטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 9:47 am 
Junior

הספרס עם ניצחון 9 רצוף. פארקר היה מצויין הלילה עם 20 נקודות.
הוויזרדס פשוט קבוצה פריכה מדי עם ספסל חלש למדי. מרקיף מוריס לא ממש עזר למאמן כשנזרק בתחילת הרבע השלישי עם 2 טכניות אחרי רצף של קללות לשופטים.
אני אפילו לא חושב שהבעיה שם היא הכימיה בין וול לביל. אני חושב שוול הבין שהוא עשה טעות עם ההתבטאויות האלו וזה מרגיש כאילו הם "אובר" אדיבים אחד כלפי השני. הסגל פשוט חלש מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 1:55 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לאוין ווויגינס כצפוי מספקים היילייטים אבל זה אפילו לא קרוב. הוולבס הם קבוצה לא טובה ולא אינטליגנטית

מאוד מסכים, כל שבוע שעובר מחזק את ההרגשה שלי
והכי מדהים שמאמן אותם אחד המאמנים הכי פריק קונטרול בליגה, הם אוסף של שחקנים צעירים אולי הכי מוכשר בליגה, אבל בחירת זריקות רעה, הגנה לא מתואמת, חוסר תנועה בלי כדור, לא יאמן שת'יבודו על הקווים
טיפול בהלם אולי, לזרוק משם את וויגנס או לאווין אול קאט תמורת שחקן שמחבר קבוצה
זה חייב משהו שמשנה DNA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 2:04 pm 
Junior

במיוחד מפתיע שמבין שחקני החמישייה מי שהכי איבד דקות זה בכלל רוביו.
שחקן הגנה איכותי, שעצם זה שהכדור אצלו מעודד תנועה בלי כדור.

והוא מאבד דקות לא לטובת קריס דאן, אלא עבור טיוס ג'ונס. הצלע השלישית באליפות של דיוק
בעצם הוא היה השלישי מבחינת ההייפ אבל לדעתי לא היה פחות חשוב מאוקפור ווינסלו בריצה לתואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 2:09 pm 
Hall of Famer

רוביו איבד בערך 2 דקות למשחק ביחס לעונות השיא שלו ופחות מזה ביחס לעונה שעברה, ממש לא משהו משמעותי. אם כבר, מפתיע ששחקן עם ממוצעי קריירה של 36% מהשדה שהגיע העונה לשפל של 33% ורושם ירידה סטטיסטית בכל קטגוריה בערך מצליח לרשום ירידה כ"כ קטנה בכמות הדקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 2:12 pm 
Sophomore

אוריאל מי לדעתך יכול לבוא במקום וויגינס או לאווין? מי בליגה בעמדות 2-3 הוא שחקן שמחבר קבוצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 2:25 pm 
Junior

צעירים עם מאמן חדש, זה תהליך התחברות שיכול לקחת חצי עונה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 2:25 pm 
Hall of Famer

רוביו כבר שש שנים בקבוצה נדמה לי, ולא נראה לי שהוא הפך אותה לרגע אחד לטובה יותר. לכאורה שחקן שמחבר קבוצות, למעשה העובדה היא שלא. ראיתי את מינסוטה הרבה פעמים בשנים האחרונות. ואני חושב שהדקות הכי טובות של הקבוצה אכן קורות כשרוביו משחק, אבל שהדקות האלה הן ספורדיות ומתרחשות פה ושם. כלומר, 6-7 דקות במשחק, מינסוטה תתפוצץ ביחד עם רוביו אבל הוא לא מצליח ליצור את האפקט הזה ליותר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 4:46 pm 
Freshman

מינסוטה נראית פחות טוב העונה מבחצי השני של העונה שעברה. יש הרגשה של בלגן בקבוצה ויש לזה כמה סיבות, שכולם קשורות לטיבודו לדעתי.

ההתקפה של הקבוצה בעונה שעברה, לפחות בחצי השני שלה, הייתה מהטובות בליגה. ההגנה הייתה מהגרועות בליגה ושם הקבוצה נפלה. בנוסף לא היה כמעט ספסל.

שתי הבעיות האלו נשארו גם העונה. טיבודו הג'י אם בחר לא להביא ספסל העונה (דאן אכזבה, ראש בקושי תורם), וחוץ מפילי הוולבז הם הקבוצה עם הכי הרבה מקום לא מנוצל מתחת לקאפ. ההגנה נשארה גרועה, אולי זה עוד ישתפר בהמשך.

מבחינת ההתקפה, הוא מנסה ליישם התקפה חדשה שבה הכדור לא אצל רוביו בהתחלה, אלא אצל וויגינס. זה מייתר את היתרונות של רוביו כיוצר בפיק אנד רול ומדגיש את החסרונות שלו. וויגינס לא ממש טוב בלרכז, וככה ההתקפה הפכה להיות די מכוערת לצפיה. בסך הכל ההתקפה עדיין טובה, ההגנה זו הבעיה הגדולה והספסל, אבל פחות טובה מבעונה שעברה. באופן כללי הקבוצה משחקת כדורסל לא יפה לצפיה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 4:57 pm 
מנהל פורום

yoya כתב:
אוריאל מי לדעתך יכול לבוא במקום וויגינס או לאווין? מי בליגה בעמדות 2-3 הוא שחקן שמחבר קבוצה ?

לא מכיר שחקנים מתחת לראדר בNBA, כלומר שחקני האסל שקטים כי אני לא צופה כמעט לפני הפלייאוף
אבל נראה שטרנר יכול להתאים או בוגוט אם לא היה נפצע כל כך הרבה, מישהו שהוא לא סקורר אבל שומר טוב ומוסר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 5:07 pm 
Junior

ווסטברוק עם טריפל דאבל שביעי ב-18 משחקים. מעניין אם ימשיך בקצב הזה, שכרגע משקף 32 טריפל דאבל בשנה (בלי פלייאוף). בקצב הזה הוא שובר את השיא של עצמו (18) כבר לקראת אמצע השנה, ומשיג את העונה השנייה הכי טובה אי פעם (רוברטסון עם 41 מחזיק בשיא). הוא גם 0.1 ריבאונד מממוצע עונתי של טריפל דאבל. זה בנוסף ל-31 נקודות ו-11 אסיסטים, שזה פשוט פסיכי (וכמובן באחוזים רעים מהשדה ועם המון איבודים). לאור מה שקורה באוקסיטי נראה בהחלט סביר שהוא ימשיך להפציץ סטטיסטיקות כאלה. הוא כבר זורק הכי הרבה בקריירה (24) ומשחק הכי הרבה דק (35), ואין סיבה שזה לא יגדל קצת כדי לאפשר לו להשיג את השיאים הסטטיסיטיים האלו (תוך התעלמות מכמות שיא באיבודים עד כה עם מעל ל-5 למשחק). דרך אגב, את השיא שלו רוברטסון שבר כשהוא משחק 44 דק' למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 27, 2016 11:00 pm 
Junior

גם לאווין וגם וויגינס פנומנים אתלטיים אבל בעייתיים מבחינת אינטיליגנציית משחק, הם גם שני שחקנים שמשחקים פנימה, הם צריכים רכז או פאואר פורוורד שקולעים מבחוץ. רוביו יכול להשתלב טוב כי יש לו אינטיליגנציית משחק, הוא מנהל את ההתקפה טוב, הבעיה שלא זורק מבחוץ. הם צריכים בעמדות 1 ו4 גם אינטליגנציית כדורסל וגם קליעה מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2016 2:02 am 
Sophomore

נורטון כתב:
לראשונה הווריורס בלי אחד מארבעת הגדולים כשדריימונד בחוץ. מול מינסוטה ההימור שלי, ניצחון אבל לראשונה אחרי 10 משחקים בלי 30 אסיסטים

Nice call

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה