סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 05, 2024 5:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערב לא משמים בנבא
הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2016 10:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
עם כל הדיבורים על קוואי, בת׳כלס האחוזים שלו ירדו בשנה הזאת והוא עדיין שחקן שלא יכול ליצור לאחרים. הוא גם לא הוכיח בינתיים שהוא גו טו גאי יעיל ב-100 אחוז בפלייאוף, לפחות בשנתיים האחרונות

הוא לוקח על עצמו יותר ומשחק יותר הירובול וזורק זריקות קצת יותר קשות.
לא יוצר לאחרים? הוא לא לברון אבל טוב יותר לדעתי מפול ג'ורג' וכרמלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2016 11:16 pm 
Senior

בליצור לאחרים? קוואי ממוצע קריירה של 2 אסיסטים למשחק, כרמלו 3.1. תגיד שהוא לא היה הרבה עם הכדור ביד בעונות קודמות? אז בעונה הנוכחית קוואי עם 2.8 אסיסטים. עדיין לא מגיע לממוצע קריירה של מלו. פול ג׳ורג׳ עם 3.6 אסיסטים השנה. גם אצלו ממוצע הקריירה 3.1. קוואי הוא שחקן שלם בהרבה מכרמלו אבל סקורר פחות טוב. ובהקשר של סקורינג אני לא בטוח שהוא יותר טוב מג׳ורג׳ בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2016 11:33 pm 
Hall of Famer

George יוצר לאחרים הרבה אבל הרבה יותר טוב מקאווי, זה אפילו לא קרוב
ומלו יודע למסור גם הרבה יותר טוב אבל לא תמיד רוצה. קווי רוצה אבל פשוט אין לואת זה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2016 11:45 pm 
מנהל פורום

satriani כתב:
ועוד דבר לגבי ווסטברוק, הוא נראה לי יותר גבוה מה3'6 שהוא רשום. כמו שדורנט כתוב כ9'6 וידוע שהוא לפחות 11'6, ווסטברוק נראה כמו 4'6. יש שאומרים שהוא 5'6
http://contents.spin.ph/image/506a4042d2166.jpg
http://athletechamps.com/wp-content/upl ... 451-p5.jpg

יכול להיות באמת, אבל איך התמונות מראות את זה?? למשל בתמונה הראשונה הוא בפירוש נמוך באיזה 5 ס"מ, אם לא יותר, מהארדן והארדן הוא 6-5.
ובלי קשר, גובה הראש לא ממש רלוונטי. יש לו ידיים מאוד ארוכות וה-standing reach שלו הוא מה שעוזר לו לקחת ריבאונדים.
במדידות טרום דראפט הוא נמדד בגובה 188.5 בלי נעליים (191.7 עם נעליים), אבל מוטת הידיים שלו הייתה 202.5 והריץ' שלו 8-4 שזה ריץ' של שחקנים בגובה 6-6 או 6-5 לרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2016 11:57 pm 
Hall of Famer

לך זה נראה חמש. לי שלוש. לא הנקודה. יש אנשים שחושבים שהוא טיפה גבוה יותר אבל אתה בגדול צודק. הגובה לא הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 1:10 am 
Senior

האמת שכל מה שקוואי השיג ברמה ההתקפית זה מטונות של עבודה קשה. הבסט קייס סצנריו שלו היה סוג של שון מריון משודרג. לא היה לו קליעה משלוש בכלל כשהוא הגיע לליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 1:20 am 
Hall of Famer

האמת היא שבהתחלה הוא בדיוק שון מריון משודרג קצת כשחושבים על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 9:38 am 
Junior

מסכים לגבי קוואי, כל מה שיש לו הוא השיג בעבודה קשה. משחק הפוסט, הקליעה מחצי מרחק ומבחוץ, המעבר על חסימות.
כמוסר הוא פשוט חלש, הוא לא רואה את המשחק, הוא לא ממש שם לב לחיתוכים של שחקנים כשהוא מבודד. הוא גם לא מוסר טוב מדאבל טים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 12:59 pm 
Sophomore

זה כאילו אצל הספרס הכל כרגיל אבל למעשה זו קבוצה עם 7 שחקנים חדשים שפותחת עונה עם 13-0 בחוץ, אחד פחות מהשיא של גולדן סטייט.
אני ממש לא חשבתי שהם יהיו הקבוצה עם המאזן השני בליגה בעונה הזו (בינתיים כמובן)
פארקר פצוע, נפתח עם מילס בחמישייה ? לא, הוא עולה טוב מהספסל אז נפתח עם רוקי מארגנטינה בחמישייה לתת לו נסיון. אם הפתיחה לא טובה החמישייה השנייה תסגור את הפיגור.
המערכת שם באמת מדהימה.
לגבי קוואי, ההתקדמות שלו מדהימה. להסתגל להיות המוציא לפועל הראשי והכמעט יחיד, לשמור על אחוזי קליעה טובים מאד (ירידה קלה היא מאד צפויה) להמשיך לתת הגנה אדירה כל ערב בנוסף לתפקיד ראשי בהתקפה. אין למעשה אף שחקן בליגה שלוקח על עצמו כל כך הרבה מלבד ווסטברוק.
אני משוכנע שעוד במהלך העונה הנוכחית הוא ירגיש יותר נח במרכז ההתקפה והוא יתחיל לפתח עוד דברים במשחק שלו כמו מסירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 1:47 pm 
Hall of Famer

הארדן בוודאי לוקח על עצמו יותר מקאווי. אבל קאווי בכיף בחמישייה הראשונה מהבחינה הזאת.
מסירות אפשר לפתח אני מניח, אבל זאת באמת תהיה עבודה קשה בשבילו כי באמת שאין לו את זה. יש שחקנים שיש להם את זה אבל הם אגואיסטים מטבעם (דוגמאות מהעבר - סטפון מרבורי. דוגמאות מהיום - אולי ברנדון ג'נינגס) אבל קאווי רוצה ופשוט לא יודע איך. אולי אפשר לשפר את זה אבל זה יהיה מפרך.

וכן, אין ספק, סן אנטוניו מפתיעה אותי מאד. בתחזית תחילת העונה שלי טענתי שהם יגיעו לפלייאוף בלי ביתיות החל מהסיבוב הראשון. כרגע נראה שיש להם מצב אפילו לביתיות עד הסוף. והכל בגלל הגנה ושיטה וזאת בקבוצה עם סנטר זקן שלא עלה לפלייאוף שנה שעברה עם שיקגו, ועם קו גארדים נוראי על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 1:57 pm 
Sophomore

כן אבל הארדן לוקח על עצמו רק בצד אחד של המגרש.
אני לא טוען שהוא יהפוך לכריס פול אבל לזהות מצבים מסויימים כמו למשל למסור מפיק אנד רול אפשר ללמוד. בעיקר צריך לעשות את הסוויצ' בראש ולחפש למסור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 4:55 pm 
Hall of Famer

דמאר דרוזן, אחד השחקנים עם גרף השיפור המרשים ביותר (באטלר, קאווי הם השחקנים שאני מצליח לחשוב עליהם כרגע, בטח יש עוד), שיפר באופן משמעותי את יכולת המסירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2016 6:34 pm 
Hall of Famer

קוואי שחקן היום יותר טוב מכרמלו ופול ג'ורג'. זה נראה לי די סגור אחרי פתיחת העונה.
יוצר לאחרים? זו הגדרה די מעורפלת. הוא לא שחקן שמוסר מסירות פלאשיות, אבל הוא יוצר כאוס בהגנה ומוסר מסירות די פשוטות ומשם הספרס מניעים כדור ומוצאים קלעי ח פנוי. כלומר קוואי לא יקבל את הקרדיט לאסיסט, אבל בזכותו זה התאפשר.
וכן הוא עלול להתשפר גם באספקט הזה. כל עונה הוא חוזר יותר טוב. העונה הוא בא יותר כסקורר ובצדק. למרכוס חלש מאד. לא אגרסיבי, לא לוקח על עצמו כלום. זורק פה ושם ג'אמפים וזהו.
כרמלו יוצר לאחרים....נובמת.השחקן שהכי לא יוצר לאחרים. שוב זה תלוי בהגדרה. דאבל טים עליו והוצאת כדור זה יוצר? אם כן אז הוא יוצר. קוואי לא מקבל כמעט דאבל טים. הוא יותר מכדרר ונכנס לטבעת או לג'אמפים מכדרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה