ראי שעל הקיר כתב:
STACK כתב:
לא כתבתי כזה דבר ולא כתבתי שאני חושב כזה דבר, להפך אפילו התסייגתי מזה, אתה מתווכח עם עצמך במקרה הזה.
אני בעד הוגנות בחוזה לקבוצה ולשחקן, הוא יכול להצהיר שהוא עוזב על פי תנאים והיא תפטר גם כן ע"פ תנאים
הקבוצה לא מחויבת לשלם לשחקן שלא סיפק את הסחורה או לא עמד בחוזה
והשחקן רשאי לחפש לעצמו מקום עבודה חדש אם הוא חפץ בכך.
קאפיש?
אני מניח שלמרות שציטטת את עצמך בהודעה ההיא, התכוונת אלי ולזה שכתבתי שאתה חושב שהשחקן יכול לצאת מהחוזה מתי שהוא רוצה, אבל הקבוצה לא. היא עדיין צריכה לעמוד בכל תקופת החוזה גם אם היא מפסיקה את עבודתו של השחקן לפני זה.
באמת? לא כתבת כזה דבר?
STACK כתב:
זה לחלוטין מה שצריך לקרות, שחקן יתן הודעה מראש ויחפש לו קבוצה חדשה, קבוצה רוצה לפטר אז שתפטר ותשלם עד תום החוזה.
מי כתב את זה, סבתא שלי?
נכון.
ואז כתבתי בהודעה אחרת שבמקור זה לא מה שהיה אמור להיות כתוב שם.
אלא מה שציטטתי בו את עצמי.
עמוס לב כתב:
מה שלא מובן זה שאני דיברתי על כאוס בסגל
עמוס לב כתב:
זה הקיצון, אבל אתה יוצר פה אי יציבות קיצוני שקבוצה לא יכולה לבנות על סגל בכלל, כי בכל רגע נתון כל אחד מהשחקנים יכול לעזוב את הקבוצה.
התשובה שלך דיברה על כל מיני מנגנונים של טרייד דדליין או הגבלה על מספר קבוצות שמותר לשחקן לעבור בשנה.
אבל כל הדיון התחיל מכך שאתה אמרת שלא יכולה להיות עבדות לשחקני כדורסל, שצריך להתנהל בדיוק כמו בכל שאר מקומות העבודה ולא להגביל את המעבר שלהם. בפעם האחרונה שבדקתי, עורך דין יכול לעבור מקום עבודה גם אם הוא רוצה לעשות זאת ב-24 בדצמבר ומוכר יכול לעבור מאיקאה, לילו ואז לחנות השכונתית ואח"כ לעבוד בשקם אלקטריק ואף אחד לא יגיד לו שהוא עכשיו לא יכול לעבור לעבוד בטויס אר אס.
אבל אתה טועה, גם מורה שהתפטר במאי לא יחזור לעבודה ביוני שאחריו.
יש תחומים נוספים עם מגבלות.
בכדורסל ההגבלה היא פר ליגה.
לזרים למשל זה לא מפריע לסיים כאן את הפלייאוף ולעשות עוד קצת ג'ובות בקיץ בפורטו ריקו (וכן אני יודע שקבוצות משלמות על 12 חודשים).