סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 01, 2017 4:04 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בכל מקרה, המבחן הגדול שלנו הוא לעשות את הסוויץ' בראש ולהגיע מוכנים ב100 אחוז למשחק השני. משחק קשה ביותר, הספרדים טובים בהרבה בבית מאשר בחוץ לאורך כל העונה, והם בטוח ילמדו מהטעויות שהם ביצעו כאן.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 01, 2017 4:05 pm 
מנהל פורום

בסידרה של הטוב מחמש הייתי מהמר על קנריה, קנריה קבוצה יותר טובה מאיתנו על הנייר ויותר עמוקה. אני בהחלט מעדיף לשחק מול פונלבראדה נגד הביתיות.
התחזית שלי לניצחון שלנו ערב המשחק קשורה לעובדה שהם היו אחרי ניצחון על ריאל ועל היתרון של סימונה מול המאמן שלהם. מאמין שנפסיד באיים הקנריים והמשחק השלישי יהיה צמוד עד הסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 01, 2017 4:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ABC כתב:
בכל מקרה, המבחן הגדול שלנו הוא לעשות את הסוויץ' בראש ולהגיע מוכנים ב100 אחוז למשחק השני. משחק קשה ביותר, הספרדים טובים בהרבה בבית מאשר בחוץ לאורך כל העונה, והם בטוח ילמדו מהטעויות שהם ביצעו כאן.

במצב כזה המבחן הגדול הוא להצליח לשרוד את המשחק השלישי. לקחת את המשחק השני הוא בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 01, 2017 4:10 pm 
Sophomore

כן, בדיוק באתי לרשום שאחרי גמר הגביע אני ממש לא בטוח שהפועל כל כך פוגעת במאני של המאני טיים העונה כמו שכולם חושבים, ולכן המשחק השני הוא קריטי ביותר. אבל יכול להיות שזה סתם עוד פחד מופרז של אוהד ירושלמי מצוי.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 01, 2017 5:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
uriel17 כתב:
בסידרה של הטוב מחמש הייתי מהמר על קנריה, קנריה קבוצה יותר טובה מאיתנו על הנייר ויותר עמוקה. אני בהחלט מעדיף לשחק מול פונלבראדה נגד הביתיות.
התחזית שלי לניצחון שלנו ערב המשחק קשורה לעובדה שהם היו אחרי ניצחון על ריאל ועל היתרון של סימונה מול המאמן שלהם. מאמין שנפסיד באיים הקנריים והמשחק השלישי יהיה צמוד עד הסוף

לא ראיתי אותם מספיק כדי להגיד כמה הם טובים או עמוקים (לא נראו מאד עמוקים אתמול), הם עשו תוצאות טובות אז כנראה שמשהו הם עשו טוב... אבל מה שנראה בולט הוא הנחיתות הפיזית העצומה שלהם מול ירושלים בהרכב של הזרים. קבוצה כבדה עם חוסרים אתלטיים גדולים. הם יצטרכו לעשות משהו אחר באופן מושלם כדי לחפות על חסרון בסדר גודל כמו שנראה אתמול.
אני לא חושב שהיו עומדים בסדרה של הטוב מ-5 מול העדיפות הפיזית של ירושלים, ובעצם גם בסדרה של הטוב מ-3 הם לא יעמדו... לא רואה מצב שהם מנצחים עכשיו פעמיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה