סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א והשופטים
הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 4:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
התסריט שלי: כשההנהלה של מכבי חשבה שיש סיכוי למשהו השנה, הוצע לו חיזוק והוא לא רצה. כשהתברר שהחרטום של הספינה מכוון חזק לקרקעית הוא ביקש חיזוק, ואז אמרו לו שלא, ובצדק.

למה בצדק ?
אני חושב שהחיזוק הנדרש הוא שחקן שולי ולא ברמת השכר וההשפעה של לנגפורד/מייק ג'יימס/בריאן רוברטס וכו'.
תביא זר שהיה טוב ברמות הביניים באירופה (בפרט בישראל), שייתן לך קצת שקט בליגה ויסתום כמה דקות ופה ושם באירופה. כאלה שחקנים זמינים (עבור קבוצה בסדר הגודל של מכבי) יש בטח בלי סוף, ובעלות נמוכה מאוד (נניח 100-200 אלף דולר לינואר עד יוני).
לצורך העניין סדר גודל של אריק גריפין שהגיע לאחרונה לאילת (אם רוצים שחקן גבוה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 4:32 pm 
Junior

אז רגע שאני אבין - שתי הגדולות של הכדורסל הישראלי נכנסו רשמית לעונת הטאנקינג?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 4:55 pm 
Junior

shmueliki כתב:
נביא בעירו כתב:
התסריט שלי: כשההנהלה של מכבי חשבה שיש סיכוי למשהו השנה, הוצע לו חיזוק והוא לא רצה. כשהתברר שהחרטום של הספינה מכוון חזק לקרקעית הוא ביקש חיזוק, ואז אמרו לו שלא, ובצדק.

למה בצדק ?
אני חושב שהחיזוק הנדרש הוא שחקן שולי ולא ברמת השכר וההשפעה של לנגפורד/מייק ג'יימס/בריאן רוברטס וכו'.
תביא זר שהיה טוב ברמות הביניים באירופה (בפרט בישראל), שייתן לך קצת שקט בליגה ויסתום כמה דקות ופה ושם באירופה. כאלה שחקנים זמינים (עבור קבוצה בסדר הגודל של מכבי) יש בטח בלי סוף, ובעלות נמוכה מאוד (נניח 100-200 אלף דולר לינואר עד יוני).

בצדק, כי אין שום עמדה שחסר בה למכבי שחקן ולהביא עוד שחקן רק יוריד דקות לשחקנים שגם ככה ממורמרים שהם לא מקבלים מספיק קרדיט. בצדק, כי אין שום מועמד ריאלי, בטח שלא ברמות השכר שאתה מדבר עליהן, שיכול להעלות משמעותית את הסיכוי של מכבי בסדרה מול צסק״א, שזה כרגע התסריט הכי חיובי של מכבי. ובצדק, כי הסגל הנוכחי של מכבי, אם יחזור לשחק כדורסל סביר ומעלה, אמור לגבור על האימפריה מחולון ולקחת אליפות בארץ גם בלי שמכבי תרשום זר שמיני ותושיב בכל משחק שלושה זרים על אזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 5:18 pm 
Hall of Famer

ושוב, כמו בשנים שעברו, הבעיה הכי חמורה במכבי במכבי היא לא סגל השחקנים. כלומר, זה לא שהסגל מושלם, בוודאי שיש בו לא מעט בעיות וחסרונות, זה בוודאי לא סגל שאמור לטייל לפיינל-פור או אפילו קרוב לזה, אבל כבר ראינו בתחילת העונה שגם בסגל הזה אפשר להוציא מהשחקנים הספציפיים האלו הרבה יותר. בולדן, טיוס, פרחובסקי ותומאס זה בוודאי קו קדמי ראוי ברמת יורוליג עם מספיק יכולות גם הגנתית וגם התקפית, פייר ג'קסון שחקן טוב ומעלה (שנמצא כרגע בכושר גרוע ומטה), מייקל רול ודיאנדרה קיין רול פליירים ראויים ולנוריס קול שכבר הצליח ברמת ה-NBA בוודאי שלא אמורה להיות בעיה להיות שחקן תורם ברמות טופ יורוליג. הבעיה העיקרית של מכבי היא ששחקנים ששיחקו בצורה מחויבת בתחילת העונה מטיילים כרגע על המגרש, וזה משהו שקרה בכל אחת מהעונות האחרונות, ומכיוון שגם צוות האימון התחלף כבר כמה וכמה פעמים, המסקנה היחידה היא שהבעיה עמוקה יותר. מעבר לזה, וזו בעיה משמעותית מאוד אבל פחות מהקודמת, היא שלמכבי יש בדיוק שחקן אחד שיכול לנהל משחק וזה פייר ג'קסון. לא קול, לא רול, לא דיברתולמיאו ולא קיין יכולים להריץ קבוצה בצורה יעילה, אז כל עוד ג'קסון בכושר טוב ויכול לתת 28-30-32 דקות טובות על המגרש, זה יכול להראות אחרת, אבל בכושר הנוכחי שלו, פשוט אין למכבי בעל בית על המגרש וככה היא גם נראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 5:48 pm 
מנהל פורום

אז אתה אומר שהבעייה של מכבי זה כולה רכז מחליף איכותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 5:59 pm 
Junior

אם אני מבין נכון את רוני הוא חושב שהבעיה היא במותג עצמו, ברוח המועדון או איך שלא נקרא לזה. כלומר המערכת יוצרת לחץ או אוירה שככל שהזמן עובר רק פוגעת באיכות המוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 6:06 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
shmueliki כתב:
נביא בעירו כתב:

למה בצדק ?

בצדק, כי אין שום עמדה שחסר בה למכבי שחקן ולהביא עוד שחקן רק יוריד דקות לשחקנים שגם ככה ממורמרים שהם לא מקבלים מספיק קרדיט. בצדק, כי אין שום מועמד ריאלי, בטח שלא ברמות השכר שאתה מדבר עליהן, שיכול להעלות משמעותית את הסיכוי של מכבי בסדרה מול צסק״א, שזה כרגע התסריט הכי חיובי של מכבי. ובצדק, כי הסגל הנוכחי של מכבי, אם יחזור לשחק כדורסל סביר ומעלה, אמור לגבור על האימפריה מחולון ולקחת אליפות בארץ גם בלי שמכבי תרשום זר שמיני ותושיב בכל משחק שלושה זרים על אזרחי.

לגבי השורות האחרונות, מכבי שיחקה טוב נגד חולון ובטוח הכי טוב שהיא שיחקה בזמן האחרון.
כמו כן, בשנים האחרונות מכבי של מאי-יוני הרבה פחות טובה מזו של פברואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 6:10 pm 
Junior

אני מציע טרייד בין מכבי תל אביב למכבי חיפה רגל. שימון תמורת יענקל'ה. גם ככה יענקל'ה אוהד לא?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 12:07 am 
Junior

rony כתב:
ושוב, כמו בשנים שעברו, הבעיה הכי חמורה במכבי במכבי היא לא סגל השחקנים. כלומר, זה לא שהסגל מושלם, בוודאי שיש בו לא מעט בעיות וחסרונות, זה בוודאי לא סגל שאמור לטייל לפיינל-פור או אפילו קרוב לזה, אבל כבר ראינו בתחילת העונה שגם בסגל הזה אפשר להוציא מהשחקנים הספציפיים האלו הרבה יותר. בולדן, טיוס, פרחובסקי ותומאס זה בוודאי קו קדמי ראוי ברמת יורוליג עם מספיק יכולות גם הגנתית וגם התקפית, פייר ג'קסון שחקן טוב ומעלה (שנמצא כרגע בכושר גרוע ומטה), מייקל רול ודיאנדרה קיין רול פליירים ראויים ולנוריס קול שכבר הצליח ברמת ה-NBA בוודאי שלא אמורה להיות בעיה להיות שחקן תורם ברמות טופ יורוליג. הבעיה העיקרית של מכבי היא ששחקנים ששיחקו בצורה מחויבת בתחילת העונה מטיילים כרגע על המגרש, וזה משהו שקרה בכל אחת מהעונות האחרונות, ומכיוון שגם צוות האימון התחלף כבר כמה וכמה פעמים, המסקנה היחידה היא שהבעיה עמוקה יותר. מעבר לזה, וזו בעיה משמעותית מאוד אבל פחות מהקודמת, היא שלמכבי יש בדיוק שחקן אחד שיכול לנהל משחק וזה פייר ג'קסון. לא קול, לא רול, לא דיברתולמיאו ולא קיין יכולים להריץ קבוצה בצורה יעילה, אז כל עוד ג'קסון בכושר טוב ויכול לתת 28-30-32 דקות טובות על המגרש, זה יכול להראות אחרת, אבל בכושר הנוכחי שלו, פשוט אין למכבי בעל בית על המגרש וככה היא גם נראית.

בתור אוהד מיאמי שראה מקרוב את קול, תרשה לי לתקן אותך - מדובר בשחקן הכי מוכשר בהיסטוריה - בהסוואת גריעותו.

הוא נותן לך אשליה של שחקן סביר, אבל איכשהו סך כישוריו ותרומתו לניצחון תמיד נמוכה משמעותית מהצפי. ממש לא שחקן לטופ רמות היורוליג, אלה אם היורוליג ממש קרס בשנים האחרונות.

יש סיבה לכך שלמרות בריאותו, היותו שפוי והיותו צעיר הוא לא הצליח למצוא חוזה מינימום ב NBA.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 2:56 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

אני לא מדבר על כרגע (שכבר הלך הגביע, ממילא אי אפשר לרשום עוד שחקנים ליורוליג, וגם ככה הסיכויים להגיע לרבע הגמר נמוכים מאוד, ולפיינל פור בכלל לא קיימים), אלא על לפני כחודש-חודשיים, תקופה בה מכבי הייתה במשבר, היו פה ושם פציעות וכמה שבועות עמוסים.
אני בכל מקרה חושב שמכבי רק תדעך לה ככל שהעונה תתקדם (כלומר לא תחזור לשחק כדורסל סביר ומעלה) ובפרט אם יהיו פציעות של הישראלים המובילים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 7:17 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אז אתה אומר שהבעייה של מכבי זה כולה רכז מחליף איכותי?

לא, זו הבעיה הכי משמעותית (ביי פאר) בסגל השחקנים, אבל היא מתגמדת לגמרי ביחס לבעיה העיקרית והיא שהמועדון, כבר שנים, ועם מיליון צוותי מקצועיים שונים לאורך השנים האלו, הפך ממועדון שמשדרג שחקנים בזכות העובדה שמי שבא אליו מגיע מחויב קודם כל להצלחת הקבוצה, למועדון רקוב שכל מי שמגיע אליו מאבד לאורך זמן כל טיפת רצון ומחויבות.

ושימי, אני גם ראיתי את קול לא מעט, מסכים איתך שהוא שחקן סופר מוכשר, מסכים איתך שסך כל התרומה שלו היא כמעט תמיד פחות מהכשרון שלו, אבל עדיין, שחקן שהיה תורם ברוטציה של קבוצה אלופה ב-NBA, צריך להיות מסוגל להיות מועיל הרבה יותר ממה שהוא גם בקבוצת דרג ביניים ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 10:16 am 
מנהל פורום

יכול להיות שצריך לתבל את קאדר הזרים בכאלה לא אמריקאים קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 10:32 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
יכול להיות שצריך לתבל את קאדר הזרים בכאלה לא אמריקאים קצת?

אתה אומר את זה לאור ההצלחה העצומה של ארט פרחובסקי? או שאולי אתה מתגעגע לדראגן בנדר ו-ויטור פאבאראני? פלאניניץ' ושרמדיני?

לא שאני חושב שיש קשר בין מקור הדרכון של שחקן להצלחה שלו בקבוצה, אבל למיטב זכרוני, מאז וויצ'יץ' ושאראס שנראו כאן לאחרונה לפני יותר מעשור, ההצלחה הכי גדולה של מכבי עם זרים לא אמריקאיים זה סופוקליס סחורציאיניטיס. לא בדיוק מעורר השראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 10:52 am 
מנהל פורום

אני בהחלט חושב שככלל אצבע נוכחות של אירופים מאזנת את חדר ההלבשה, ממתנת את התגובות להתרחשויות, מוסיפה משמעת ופחות פינוק ואקסצנטריות.
הם גם יכולים לקשר יותר טוב בין הישראלים לאמריקאיים.

היו עוד כל מיני לא אמריקאיים (מוצלחים יותר או פחות) כמו:
מצ'באן
קרלוס ארויו
פאפאלוקס
גארסיה
אנדרו ווז'נייבסקי
ג'ו אינגלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 11:06 am 
Junior

רגע, אז אמריקאים = פינוק ואקסצנטריות, את אינגלס אתה סופר כלא אמריקאי ואת בולדן לא ואפילו וויזנייבסקי(?!) נכנס אצלך לקטגוריית הלא אמריקאים. יכול להיות שאתה מתכוון ל״אמריקאים״ ולא לאנשים מארה״ב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 11:15 am 
מנהל פורום

אופס אנדרו הוא טעות, הייתי בטוח שהוא לא אמריקאי.

אינגלס הוא אוסטרלי עד כמה שאני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 11:23 am 
Senior

גם בולדן אוסטרלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 11:37 am 
Junior

גו אינגלס מברך כל בוקר את מי שעזר לו לעוף מכאן. אחת הדוגמאות הכי קיצוניות שאני זוכר בקריירה של שחקן ל -"מעז יצא מתוק".

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 12:30 pm 
מנהל פורום

נחזור לעניין המקורי:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 24,00.html

ציטוט:
איגוד השופטים החליט היום (ד') להרחיק ל-6 שבועות את שופט הכדורסל גילי כהן, בעקבות ראיון שהעניק בו דיבר על הרחקתו של נבאן ספאחיה בחצי גמר גביע המדינה בו ניצחה מכבי תל אביב את מכבי אשדוד.

האיגוד העמיד את כהן לוועדת משמעת בעקבות הפרות משמעת ופגיעה בחבריו השופטים. כהן פנה בבקשה לעסקת טיעון, מאחר שהודה בעבירות שיוחסו לו ואיגוד השופטים נענה לפנייתו.

בהודעה מאיגוד הכדורסל נמסר: "כהן הורחק משיפוט לתקופה של 6 שבועות ובנוסף קיבל עונש על תנאי של חצי שנה על עבירת משמעת לתקופה של שנה. כהן התנצל בפני חבריו השופטים, חברי ההנהלה ויו"ר איגוד השופטים גוני צחר".

מדובר בעונש חסר תקדים באיגוד השופטים והוא לא מגיע סתם. כהן נחשב לאחד ממנהיגי השופטים, בטח בגזרת השופטים הפחות מנוסים ורבים מתייעצים איתו. ההשעיה שלו לתקופה ארוכה מהווה מסר ברור עבור השופטים הצעירים וגם עבור הבינלאומיים כמו עמית בלק, ספי שמש ועומר אסתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 12:32 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אני בהחלט חושב שככלל אצבע נוכחות של אירופים מאזנת את חדר ההלבשה, ממתנת את התגובות להתרחשויות, מוסיפה משמעת ופחות פינוק ואקסצנטריות.
הם גם יכולים לקשר יותר טוב בין הישראלים לאמריקאיים.

היו עוד כל מיני לא אמריקאיים (מוצלחים יותר או פחות) כמו:
מצ'באן
קרלוס ארויו
פאפאלוקס
גארסיה
אנדרו ווז'נייבסקי
ג'ו אינגלס

אם כדי להוכיח ששחקנים לא אמריקאיים יכולים להצליח במכבי הרחקת עד למחוזות מילאן מצ'באן, תיאו פאפאלוקאס וג'ו אינגלס, שכולם היו בינוניים ומטה במכבי (מצ'באן ממש היה מחריד ברוב התקופה שלו), אז אני חושב שהנקודה שלי די ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
איגוד השופטים החליט היום (ד') להרחיק ל-6 שבועות את שופט הכדורסל גילי כהן, בעקבות ראיון שהעניק בו דיבר על הרחקתו של נבאן ספאחיה בחצי גמר גביע המדינה בו ניצחה מכבי תל אביב את מכבי אשדוד.

מאיפה זה בא פתאום ?
איך הוא יצא הרשע הגדול בכל הסיפור ?

חשבונות פוליטיים / אישיים ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 12:49 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
ציטוט:

מאיפה זה בא פתאום ?
איך הוא יצא הרשע הגדול בכל הסיפור ?

חשבונות פוליטיים / אישיים ?!

לפי הכתבה הוא התראיין ללא אישור והתבטא על דברים שהוא לא אמור להתבטא לגביהם בתקשורת, חוץ מזה הוא גם הודה באשמה והסכים לעסקת טיעון. לי אישית העונש נשמע לי מוגזם, אבל לא העובדה שהוא עמד לדין, ולאור העובדה שהוא כן הסכים לעסקת טיעון, אז כנראה שגם הוא לא חושב שהעונש מופרך.

https://sports.walla.co.il/item/3140677

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 1:57 pm 
Junior

לא מבין מה יש להתפלא. הוא הודה בפירוש שהוא שמע דברים קשים שספאחיה צעק עליו והחליט "לא לשמוע". לדעתי זה דבר חמור בפני עצמו (אבל נניח יכול לעבוד בשיטת ה"חכם ולא צודק"), ודבר מטומטם לדבר עליו בתקשורת. העונש הגיוני בעיניי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 4:41 pm 
Hall of Famer

אם זה דבר חמור בפני עצמו - לא נדרשת גם איזו סנקציה נגד ספאחיה?
שהרי בכדי שהבלגה תהיה טעות - נדרש שתיעבר עבירה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2018 5:33 pm 
Junior

בסוף הוחלט על השהייה ל - 3שבועות. גילי יחזור לשפוט החל מ-30.3

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה