סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 4:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופ"ש במנש
הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:45 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כל כך סקראב שהוא קלע 50 לפני חודש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:48 am 
מנהל פורום

מתיוז מתחיל להזכיר את הגארד הקטלני של פורטלנד, יש מצב שזה אותו אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:57 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

לא טענתי שהוא סקראב. בטח לא כעת. אבל לפי רוב הפורום המוזר הזה, אין סקראבס ואם אתה כותב על שחקן משהו שלילי , אתה יורד עליו...שזה מצחיק. ידוע שיש פה פורום רגיש וזה קצת מעייף. כבר כתבתי שאני בכלל לא יודע מי כותב מה. כלומר אני בטלפון אני לא כולל ימינה לראות מי כתב את ההודעה כי זה לא ממש מעניין. ולכן אין לי היסטוריה בראש מי כתב מה. אני אפילו בכנות לא בטוח מי כתב שדרון וויליאמס שחקן נבא. זה פשוט לא מעניין אותי ולא שווה את הזמן שלי. אני בכנות לא יודע מי כתב על הלייקרס שהם קונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 4:12 am 
מנהל פורום

איזה יופי לראות קבוצה עם ווסלי מתיוז, והאריסון בארנס נותנת את המשחק בידיים של רוקי בן 18 או 19
והוא שם 8 11 נק' ברצף משל היה רג'י מילר בשיאו
מטורף לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 4:17 am 
מנהל פורום

5 שניות לסיום, 3 הפרש לדאלס. האם הם עושים עבירה או ממשיכים עם השטויות של הNBA שלא עושים עבירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 4:20 am 
מנהל פורום

דאלס 107-104
אחרי הצגת מאני טיים מפוארת של הללוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 5:10 am 
Junior

איזה שלשות ללוקה. סיום ממומלץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 6:18 am 
Hall of Famer

וואו, זה הזוי ומופלא מה שקרה בדאלאס. איזה סיום.
מה שהתחיל את המופע של לוקה היו שתי זריקות עונשין שפול החטיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 9:58 am 
Hall of Famer

רק נעשה סדר לקוראים. 3.09 דקות לסוף המשחק יוסטון ביתרון 102-94. ואז אגדת לוקה דונצ'יץ' מתחילה. ריצה פרטית של 0-11 בקצת יותר מ-2 דקות מביאה ניצחון למאבס. את האמת, דונצ'יץ' פשוט מדהים והוא עוד יהיה טוב יותר. אני חושב שיש לא מעט אנשים באטלנטה שאוכלים קשות את הלב ואולי גם מתחילים להרים טלפונים לעבודה הבאה שלהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 10:12 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
הקונטנדרית זה משהו שאני אמשיך. זה פשוט כל כך משעשע שאין סיכוי שאני נותן לזה סתם לחלוף.

23 הפרש הלילה לקונטנדרים בממפיס, והם עוברים את הגריזליס בטבלה ומתמקמים חצי משחק מאחורי הביתיות ומשחק וחצי מגולדן אשר בראש המערב.

Att כתב:
נראה לי שזה קצת תלוי הקשר.
סטריאני עושה את זה בגלל אותה סיבה שהוא יורד על שחקנים.
אני מתאר לעצמי שהוא נהנה לדמיין שיש לו עליונות מסוימת על מי שהוא יורד עליו ומזלזל בו.
אני הזכרתי לנדב את הטעויות שלו כדי להוריד קצת את תחושת העליונות הלא ברורה שאיתה הוא מסתובב בפורום
ואת התפיסה, כפי שבאה לידי ביטוי כמעט בכל הודעה שלו - שהוא מחזיק את האמת לאמיתה אצלו ואחרים רק צריכים להבין אותה (אבל מה לעשות, חלקם טיפשים מכדי לעשות זאת).
הגישה הזו, כשהיא משולבת באגרסיביות וחוסר נחמדות כללי, קוראת להוצאת מעט אוויר מהבלון הזה.
אני גם חושב שפיניקס והבולס הם לא הימורים מקריים אלא נובעים מהתעלמות מהחלק ההגנתי של המשחק ואולי גם מהתלהבות יתר על המידה משחקנים לא יעילים שמייצרים נקודות על הלוח.
בכל מקרה, זה בסדר בעיניי להזכיר הימורים לא נכונים מדי פעם, אנחנו מהמרים ומחליפים דעות וחלק מההימורים ומהדעות יהיו לא נכונים (ואולי אף רחוקים מאוד מהמציאות) במבט לאחור, אבל כשזה חוזר יותר מדי זה עשוי להעיק וצריך להשתדל לא להפוך את זה למרכז הדיונים בפורום.
נדמה לי שדווקא עלו לא מעט דיונים מעניינים לאחרונה. בתוך הקטטות הבלתי פוסקות ביני לבין נדב, יש אפילו כמה נקודות מעניינות.

לצערי, אולי בשל התבניות הקשיחות שאתה כה מעריץ, אתה לא מבין את הנקודה. אני לא מחזיק את האמת לאמיתה בשום דבר שקשור לדעה על כדורסל. אף פעם לא טענתי את זה, אף פעם לא כתבתי ככה. היו לנו דיונים ארוכים על קבלת החלטות, ושם בהחלט חשבתי (ובוודאי לא רק אני) שאתה טועה ומטעה, אני עדיין חושב שאתה לא מבין עד הסוף/מבין באופן חלקי מאד נתונים שאתה מביא, שאתה עושה פליק-פלאקים לוגיים כל הזמן ושיחסית לאדם שכותב כ"כ הרבה על אסטרטגיה ונוסחאות-אין לך באמת משהו סדור. ויכול להיות שהסגנון שלי בויכוחים הוא אגרסיבי אבל המטרה היא לא להשפיל אותך חלילה או לגרום לך לא לכתוב. אין קשר בין הויכוחים הנ"ל על החלטות ואסטרטגיה לדעה על כדורסל, אם שחקן X הוא טוב או קבוצה Y תצליח. אפשר ורצוי כמובן להביע כל דעה, סבבה לעקוץ מדי פעם, זה לא מה שסטריאני עושה וחבל שאתה לוקח ממנו את המנהג המעאפן ביותר שיש לו מבין כמה.

satriani כתב:
אני מרגיש די עליון אבל רק על כמה פה. לא על שחקני כדורסל טובים ממני.

תודה לך על ניסוח המניפסט של הילד-קקה, כשגם פה כמובן אתה משקר. התנשאת על מספיק שחקני כדורסל (כולל כאלה שאחרי זה הצטיינו ואז עשית פליק-פלאקים מגוחכים) כדי שאפילו בגזרה הזאת תהיה מאוס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 11:13 am 
Sophomore

satriani כתב:
נורטון כתב:

לא טענתי שהוא סקראב. בטח לא כעת. אבל לפי רוב הפורום המוזר הזה, אין סקראבס ואם אתה כותב על שחקן משהו שלילי , אתה יורד עליו...שזה מצחיק. ידוע שיש פה פורום רגיש וזה קצת מעייף. כבר כתבתי שאני בכלל לא יודע מי כותב מה. כלומר אני בטלפון אני לא כולל ימינה לראות מי כתב את ההודעה כי זה לא ממש מעניין. ולכן אין לי היסטוריה בראש מי כתב מה. אני אפילו בכנות לא בטוח מי כתב שדרון וויליאמס שחקן נבא. זה פשוט לא מעניין אותי ולא שווה את הזמן שלי. אני בכנות לא יודע מי כתב על הלייקרס שהם קונטנדרית.

סטריאני זה ממש מעניין. אתה מזלזל בסגנון הכתיבה בפורום ולחלוטין מזלזל באנשים. למה לדעתך אתה בכל זאת מבלה כאן כל כך הרבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נבא במוצש
הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 3:51 pm 
Junior

מצטער להפריע באמצע הויכוח הלוהט, אבל לא ראיתי שדיברו על ההצגה הלילה של לוקה. פשוט לא ייאמן מה שהוא עשה, זה היה בכותרות גם אם זה היה לברון או קארי, בטח כשזה רוקי אירופאי בן 19 שהרבה אמרו שלא יסתדר בליגה. בגילו הוא כבר מקום 5 בליגה בנקודות למשחק מבין כל הבינלאומיים (אני לא סופר את קא״ט שגדל בארה״ב). לא יפתיע אותי אם בעוד 3 שנים יהיה דיון אמיתי על האירופאי הכי טוב בזמן הנוכחי בינו לבין יאניס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 5:32 pm 
Senior

זה נידון קצת בת׳רד אחר, 'סופש במנש' או משהו כזה, אבל כן - השתלטות של סופרסטאר על המשחק מצד דונצ׳יץ׳, זה היה ממש מרשים לראות.
וזה עוד במשחק חדש של שהבליט קצת את החולשות שלו - מאוד התקשה מול טאקר וגם מול הרגליים הזריזות של פול בפוזשנים שהוא שמר עליו, והארדן חלף על פניו בצעד ראשון כמה פעמים, אבל פאק - הוא משהו מיוחד, דונצ׳יץ׳; נראה שעם כל הדיבורים על התאלטיות, בסוף לפעמים מספיק שאתה ממש ממש ממש טוב בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 6:56 pm 
Junior

חברים, בואו לא נריב.
הבלייזרס סוף סוף מטפסים קצת מהבור שהם נפלו אליו. לא ראיתי את שני הנצחונות (ראיתי את הסוף של הראשון אחרי שכבר היה גמור, כי נגד פיניקס) אבל אני מקווה שהיה איזשהו שידרוג בהגנה. כי כמו שזה נראה בתקופה האחרונה, ההגנה של הבלייזרס פשוט מכאיבה לעיניים, ויותר מכולם, לא נעים להגיד, של דמיאן לילארד...
זה עצוב לי מאוד כמובן, וגם היה לי ריב בגלל זה בפורום של האוהדים, כמעט העיפו אותי מהפורום. אבל מה לעשות שלא נגיע לשום מקום, אפילו לא לסיבוב הראשון בפלייאוף, עד שדמיאן לילארד ייקח על עצמו להתחיל לשחק הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 7:06 pm 
Sophomore

פורטלנד לא תגיע לשום מקום כל עוד הכישרון והאיכות סביב לילארד ומקולום (וכישרון ואיכות זה בשני צידי המגרש) יהיה כל כך דל.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 7:20 pm 
Junior

חוצפן חיובי, יכול להיות שאתה צודק, אבל כדי לברר את זה בכלל, יעזור אם לא נשחק 4 נגד 5 בהגנה, 40 דקות במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 8:48 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
לא יפתיע אותי אם בעוד 3 שנים יהיה דיון אמיתי על האירופאי הכי טוב בזמן הנוכחי בינו לבין יאניס.

וואו , זו חתיכת אמירה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2018 10:42 am 
Sophomore

הקטע הוא שדונצ'יץ' היה 1 מ 9 מהשדה במחצית הראשונה
6 מ 8 במחצית השנייה
הבנאדם פשוט ווינר יוצא דופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2018 2:34 pm 
Senior

ואותי מדהים איך הדיון החשוב על דונצ'יץ מתפתח בפתיל על מחזור משחקים שהתרחש כמה ימים לפני ההצגה שלו ולא בפתיל שאשקרה התייחס למשחק שלו
אכן מוזרות הן דרכי הפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2018 3:24 pm 
Junior

בנוגע לדונצ'יץ', עמוס לב כתב בפוסט המקביל שמישהו באטלנטה הולך לשלם בעבודה שלו על ההצלחה של דונצ'יץ'.
צריך להגיד, כנראה שאין אף רוקי בהסטוריה שהגיע לליגה עם כל כך הרבה משחקים, ברמה גבוהה כל כך ועם תפקיד משמעותי כל כך. היחיד שאני יכול לחשוב עליו שמתקרב זה רוביו.
כלומר, הרבה מסימני השאלה שלרוב נמצאים סביב רוקיז לא היו במקרה הזה (היו סימני שאלה אחרים כמובן).
בעיני זה מעצים את הכישלון, הן של אטלנטה והן של סקרמנטו (אטלנטה לפחות קיבלו בחירת סיבוב ראשון). אפשר להגיד שהמקרה של דונצ'יץ' הוא חלום עבור כל סקאוט והם עדיין הצליחו לטעות.

נ.ב. כמובן שיתכן ואנחנו עוד הולכים להתבדות. יכול להיות שדונצ'יץ' כבר קרוב לתקרה שלו ויאנג ובגלי לעומת זאת הולכים להתפוצץ.
נניח בשביל הדיון שזה לא המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 10, 2018 5:30 pm 
Junior

אתם קצת נסחפים בהייפ של דונצ'יץ רחוק מידי. קשה לי להאמין שהעבודה של שלנק תהיה בסכנה בעקבות הטרייד הזה. בינתיים יכולות הפליימיקינג של טרה יאנג די מרשימות במיוחד לנוכח הכישרון ההתקפי הדל בקבוצה שלו. לפוינט גארדים לוקח זמן. אני מאמין שהוא ימצא את הנקודות שלו על המגרש והיעילות ההתקפית שלו תשתפר.

שהקבוצה שלו תשתפר סביבו בשנים הקרובות, יהיה לו יותר קל בכל הקטגוריות.

אין לי זיכרון אבסולוטי לעניין דונצ'יץ. אבל נראה לי שהיו פה הרבה אנשים שהעלו סימני שאלה טרם כניסתו לליגה. כך ש"הכישלון" הזה לא היה יציאה של שלנק ודיבאץ' בלבד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל, יציע שמבן, סאבוניס ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה