סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 3:41 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כאשר היורוליג היה במתכונת הישנה שלו, הוא בהחלט פחות הזכיר ליגה סדירה אלא דמה לשאר מפעלי הגביע האירופאיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 3:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ועדיין רבו הטענות על "צביעות אוהדי מכבי" גם אז, גם בפורום זה.
אבל אז לא יכלתם לחזות את העתיד, זה בסדר...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 4:11 pm 
Hall of Famer

אז בוודאי שהטענות האלה יושמעו כיום ביתר שאת.

תגיד ראי , אתה לא חושב שהיורוליג של היום הוא הרבה יותר "ליגה" מגביע? אתה לא חושב שאוהדי מכבי שקבוצתם משתתפת בשני מפעלים , ששיטת המשחקים שלהם זהה אחת לאחת (טוב , חוץ מהסיבוב השלישי , שגם לגביו בעיקר אוהדי מכבי וגם אחרים טוענים שהוא מיותר) צבועים ו\או מגוחכים למדי כאשר הם מתלוננים נגד הפיינל פור בארץ , ולא פוצים פה (לא אתה , הבנו) בנוגע לשיטתהמשחקים של היורוליג... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 4:19 pm 
Hall of Famer

אני חושב ששיטת המשחקים לא רלוונטית פה. מה שאמרתי על טענות העבר מראה את זה, לא השיטה הטרידה אתכם אז.
אני אמרתי מה לדעתי ההבדל, ההבדל הוא במניעים. ובלי קשר, השיטה הזו אבד עליה הכלח מזמן במפעל שהוא לא מפעל נוקאאוט בהגדרה, וכל המפעלים האירופים (בטח שני הראשיים של שני הגופים) צריכים לעבור לסדרות. ספציפית לליגות המקומיות, כל הליגות המקומיות שניסו אותה נטשו אותה מהר מאד, למעט אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 4:37 pm 
Junior

ת׳רד מעייף שכל תגובה בו צפויה לחלוטין. ובגלל שאני לקחתי לי את תפקיד קול התבונה והאמת המוחלטת וחסרת הפשרות, אז גם אני אמלא את תפקידי: העיוות הנורא בכדורסל האירופי שמעקר את הערך הספורטיבי מרוב משחקי הכדורסל שמשוחקים ביבשת הוא כמובן שיטת השריונים. כל ניסיון להילחם בדומיננטיות המוחלטת של הקבוצות המשוריינות הוא מבורך, או לפחות נסלח כמו במקרה של הפיינל פור בארץ, שהוא שיטה מבאסת ולא כיפית בכלל. המהלך של אוהדי הקבוצות המשוריינות (בעיקר מכבי, אבל גם הפועל במידה פחותה יותר) לתקוף את הפיינל פור כ״לא ספורטיבי״ מעיד בעיקר על חוסר מודעות עצמית וצביעות.

הויכוחים על האם הצ׳מפיונז ליג זה פחות או יותר ליג מהיורוליג מיותרים ומשעממים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 4:52 pm 
Junior

בתור אוהד ירושלים(ואפילו מנוי כבר כמה שנים), אני רוצה לציין כמה דברים:
1.הדברים שאדום88 כותב הם על דעתו בלבד (ולא ברור לי למה הוא משתמש במושג "אנחנו"), לי אין שום כוונה להחרים את הפיינל פור. זו השיטה שנקבעה והיא ידועה לכולם לכל אורך העונה (באופן אישי יותר הפריע לי הטמטום של לפצל את חצאי הגמר כאשר הם הבינו מי המשתתפות).

2.מה שנביא בעירו כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 5:10 pm 
Hall of Famer

אדום88 ציטט הודעה של ארגון האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 6:23 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
ודים כתב:
בוא ננסה לתאם את ההגדרות, כדי שבכל זאת יהיה פה דיון אינטליגנטי סביר:
ראשית - שיטה ספורטיבית (או לא) לצורכי קביעת אליפות*

*זאת בהנחה שאנחנו קובעים שאליפות, בניגוד לגביע, זה מדד שאמור לשקף יכולת של עונה שלמה פחות או יותר, ולקבוע מי הקבוצה שהייתה הכי טובה לאורך כל העונה בליגה, ולה מגיעה לזכות באליפות.

אם אנחנו קובעים ומסכימים שאלה הן ההגדרות, אז וודאי שלא ספורטיבי ולא משקף שהאליפות של כל העונה תיקבע בשני משחקים. או יותר נכון יהיה להגיד שזה יהיה הרבה הרבה יותר ספורטיבי לקבוע מי האלופה על סמך סדרות פלייאוף.

אני לא ממש מקבל את ההגדרה הזאת של ספורטיבי. בעיני פיינל פור הוא ספורטיבי. 4 קבוצות הגיעו למעמד, משחקות באותם חוקים ללא שום הטיה ומי שמצליח לנצח את המשחקים הוא האלוף. מספיק ספורטיבי עבורי. מעולם לא התנגדתי לפיינל פור כי הוא לא ספורטיבי.
הבעיה שלי עם הפיינל פור, שאתה הכנסת אותה תחת המילה ספורטיבי, הוא שתואר שמושג במשחק אחד לא משקף יכולת של עונה שלמה, אלא יותר אקראי. גם לגבי סדרות אפשר להגיד שהן לא משקפות את כל העונה ומה קבוצות עשו במהלכה. אפשר לשאול את השאלה למה הכושר של קבוצה בחודש יוני יותר חשוב מהכושר שלה בחודש אוקטובר? ומה לגבי סיום עונה ללא פלייאוף? אז יש שיגידו שגם זה לא משקף, כי קבוצה יכולה להפסיד פעמיים ליריבה הגדולה שלה, אבל להצליח יותר מול שאר הליגה ולסיים במקום גבוה יותר. האם היא האלופה האמיתית, למרות שהיא הפסידה ראש בראש מול יריבה למירוץ?

ואדום, יכול להיות שאתה טהור וצח כשלג וכל מה שמעניין אותך זה רק המחיר. אבל ההודעה של אוהדי ירושלים היא אחרת. להם יש בעיה עם כך שהפיינל פור לא ספורטיבי. יש עוד בעיה שעל זה גם סוחטים מהם כסף, אבל הבעיה, כפי שהטקסט מתאר, היא סחיטת כסף עבור אירוע לא ספורטיבי.
ואני אישית הייתי רוצה שכל מפעל באירופה, גם אם יש בשם שלו ליג או קאפ יוכרע בסדרות. הייתי תמיד מעוניין שמפעל יוכרע כך שיהיה כמה שיותר ברור מי הקבוצה הטובה ביותר באותו מפעל.

בסדרות יש גם משמעות גדולה יותר למיקום שהושג במהלך העונה ולביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 6:40 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אדום88 ציטט הודעה של ארגון האוהדים.
רוב הקהל לא בדיוק תומך בארגון האוהדים היושב במרומי יציע 1...כך שהעובדה הזו לא משנה כ"כ. אני שמח ש-THE G1 גם התעלם ממה שאמרתי על הפיינל פור, אין ספק שבפורום הזה קוראים בעיון רב כאשר מגיבים אחד לשני (NOT):
מנהלת הליגה יוצרת מאירוע הפיינל פור קרקס מדראנו אחד גדול עם שלל זמרים / תאורה על קולית / מחזות זמר / ליצנים בשקל / רמקולים מחרישי אוזניים / DJs נוראיים / ועוד ועוד, אני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר, וכל זה תמורת תענוג של 250-300 שקל לכרטיס (ואם עולים לגמר, סכום נוסף זהה). ניצול מגעיל של קהל גדול שצמא לראות את הקבוצה שלו בכל מחיר וממש לא מעניין אותו כל המעטפת.

אני שמח לשמוע שלך זה לא מפריע, לי כן. אם אתה "נהנה" באירועי המנהלת (המנהלת מפיקה את הפיינל פור וגביע ווינר) אז צר לי, אתה חריג...
אני סובל בהם. כנראה שאני לא אחרים את האירוע הזה כי אני לא מספיק חזק לפספס זכייה אפשרית של הפועל בתואר, אבל אם תהיה "זרימה" גדולה עם ארגון האוהדים, אני אהיה סופר מאושר ואצטרף אליה.

THE G1- ביום שמנהלת הליגה תפסיק עם הבולשיט הזה ותמכור כרטיסים במחירים של 50-150 למשחק (כפי שאיגוד הכדורסל עושה כאשר הוא מפיק את חצאי גמר וגמר הגביע), אתה תראה אותי סותם את הפה

עד אז - אני אגיד "אנחנו", כי הנושא הזה מפריע לרוב האנשים שאני מכיר, אבל הם בדיוק כמוני, חושבים דבר אחד אבל כאשר מגיע רגע האמת, הראשונים לשעוט אל הלפטופ ולרכוש כרטיסים בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 7:19 pm 
Hall of Famer

אם אתה כל כך סובל ( מהשיטה , אופי האירוע והמחירים ) - ועדיין מגיע :
הרי שזו ההוכחה הגדולה ביותר האפשרית שהאירוע צריך להישאר כפי שהוא ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 7:25 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אם אתה כל כך סובל ( מהשיטה , אופי האירוע והמחירים ) - ועדיין מגיע :
הרי שזו ההוכחה הגדולה ביותר האפשרית שהאירוע צריך להישאר כפי שהוא ...
כי אדם אחד לא ישנה את זה לבד. ואתה צודק, אני גרוע בלי קשר, חזק ממני :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 7:57 pm 
Hall of Famer

זה ממש לא אדם אחד - זו בדיוק הנקודה
הרי כל שנה יש למשל חרם מנויים חדש במכבי / ביקורות כלפי ההנהלה וכו' , וההיכל עדיין מתמלא כל פעם מחדש ( ואני בטוח שעם כמעט אותם המנויים לאורך כל השנים האחרונות )
כנ"ל יושבי סמי עופר בחיפה שכל שנה מוחים מחדש נגד יענקל'ה שחר והקבוצה ועדיין מגיעים למשחקים בהתמדה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 8:21 pm 
Junior

אם המחאה היא נגד התמחור, כאשר אתה חושב שהמחיר מוגזם ושהמנהלת מוציאה כסף על שטויות - זה עניין אחר לחלוטין. אני יכול להגיד שאיחרתי את מועד רכישת הכרטיסים לחצי הגמר וראיתי כרטיסי "קהל רחב" ב305 ש"ח והחלטתי לא לקנות. (התמזל מזלי ומצאתי כרטיסים ב75 למעלה לאחר מכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 8:32 pm 
Hall of Famer

לא מגיע לפיינל פור כבר 10 שנים.
לא מתכוון לשנות את זה גם השנה

(בעצם הייתי במשחק אחד אחרי זה, כי נתנו לי כרטיס לחינם לחצי גמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 8:41 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בלת"ק: יאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 9:38 pm 
Junior

לא מבין על מה המהומה.
לא משנה אם קוראים לזה גביע או ליגה.
זה מפעל מסחרי שהמטרה שלו בידור האוהדים שישלמו מספיק כסף כדי לממן נסיעות ותפנוקים לעסקנים אירופאים.
השם הוא רק מותג מסחרי חסר משמעות.
הפורמט נקבע כדי למקסם רווחים ועניין.
לא פלא שהוא משתנה כל הזמן בהתאם לצורך.
לכן ממש לא אכפת לי אם יש פיינל פור בליגה ובית-חוץ בגביע.
כי גם אני רוצה למקסם עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום, ציפה דריפה אלמדלסי ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה