סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זוסמן התמנון
הודעהפורסם: ב' ינואר 21, 2019 5:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אהוד כתב:
סאבוניס כתב:
מישהו מכיר עוד שחקן לבן עם מידות כאלו?

הוא כבר לא שחקן פעיל, אבל לדיאמנטידיס היו מידות די דומות:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dimitris_Diamantidis

איזה שחקן ענק. והנה התשובה למי שתהה עד כמה ההפרש בין הגובה למוטת הידיים חשוב. קוואי ב-נבא, דיאמנטידיס באירופה. לא מעט מהשחקנים שאנחנו חושבים עליהם כמגיני על הצטיידו בהפרש גדול. כמובן שזה לבד לא מספיק, אבל זה נותן יתרון הגנתי עצום.

וזוסמן עדיין בן 20. טבעי שיהיו לו משחקים חלשים, חוסר יציבות וגם היסוס מסויים במשחק. לא כולם נולדו דונצ'יץ' או קטש. הוא כבר הראה בנבחרות (עתודה ובוגרת) שהוא לא פחדן ואני מאמין שגם ברמת הקבוצה זה יילך וישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2019 12:21 am 
Hall of Famer

גם לקטש בגיל 20 היו פה ושם נפילות, ע"ע ה"מי שהולך לישון עם ילדים קטנים במיטה בלילה, שלא יתפלא אם לפעמים הוא קם רטוב בבוקר "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 1:38 pm 
Junior

מעניין אם לאפקט ההטעיה יש חשיבות לגבי יכולות החטיפה. האם העין של השחקן המתקיף מהטלת בו כשהיא רואה שחקן במידות גוף מסוימות, ופתאום הוא שולח כזו יד ארוכה ועוצר את המסירה או הקליעה. מעניין אם האפקט הזה שגורם למתקיף לקחת סיכונים מיותרים ליד שחקן מהסוג הזה מגביר את כמות המסירות החטיפות (שאפשר לחטוף אותן) שחולפות ליד המגן.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 5:51 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
מעניין אם לאפקט ההטעיה יש חשיבות לגבי יכולות החטיפה. האם העין של השחקן המתקיף מהטלת בו כשהיא רואה שחקן במידות גוף מסוימות, ופתאום הוא שולח כזו יד ארוכה ועוצר את המסירה או הקליעה. מעניין אם האפקט הזה שגורם למתקיף לקחת סיכונים מיותרים ליד שחקן מהסוג הזה מגביר את כמות המסירות החטיפות (שאפשר לחטוף אותן) שחולפות ליד המגן.

בהחלט סביר להניח שהתשובה לכל השאלות הללו היא: כן. לא שהייתי איזה שחקן גדול, אבל זכור לי בימי כדורסל בית הספר שהיה נער אחד בקבוצה שלי שהיה בגובה שלי אבל עם ידיים ארוכות במיוחד (שנינו שיחקנו כסנטרים בליגת הגמדים). באימונים, בכל פעם הופתעתי מחדש איך הוא מצליח לחסום אותי או לקחת לי ריבאונד על הראש כשכבר הייתי בטוח שיש לי גישה קלה לסל או לכדור החוזר. ולמרות שכבר ידעתי את זה, עדיין לא הצלחתי לעשות את ההתאמות הנדרשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 23, 2019 7:25 pm 
Senior

האמת שיש ממש מחקרים שהמוח שלנו מתייג אוטומטית מרחקים כ'בטווח ההגעה שלנו' או 'לא', ככה שאם משהו נמצא 5 ס"מ בתוך הטווח שלנו ומשהו אחר 5 ס"מ מחוץ לו, ההפרש ביניהם יראה גדול יותר.
תחזיקו מקל ותנסה להגיע איתו לדברים - הטווח יגדל לטווח של היד+המקל.
מה אני מנסה להגיד בזה? שיש מצב שאם שחקן מנסה לחטוף לי, אבל הוא במרחק שהיד שלי לא מגיעה אליו, הוא עשוי להראות לי רחוק ממה שהוא באמת, ואז עם יד קצת ארוכה משלי, הוא יוכל לחטוף לי מבלי שאצפה לזה. אבל לא יודע, אולי קפצתי צעד קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה