סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:15 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2019 10:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
השחקנים שאתם מתייחסים אליהם ברובם עשו קריירה מפוארת באירופה ואז ניסו ללכת לנ.ב.א.
זה שונה, אתה עם מנטליות של כוכב, קשה להתחיל מחדש ולהיות טירון... לא לקבל דקות משחק... ההתקפה לא בהכרח רצה דרכם כשהם כן על הפרקט (שאראס בעיקר עמד בפינה אאל״ט וחיכה לשלשות) בידיעה שבאירופה אתה יכול להוביל ולקבל לא פחות כסף.
מדובר גם בשחקנים שיש להם חולשה הגנתית משמעותית ואפילו באירופה נחשבו לשומרים חלשים.
כספי לא היה מעולם שומר גדול בנ.ב.א. אבל הוא לא חור הגנתי כמו תאודוסיץ׳ ושאראס.
הם שחקנים טובים יותר בעיניי - ולא במעט - אבל בשלב בו הגיעו לנ.ב.א., הם פחות התאימו כרול פליירס ואני לא חושב שמישהו היה נותן להם את הכדור ביד להריץ קבוצה בנ.ב.א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2019 11:02 pm 
Sophomore

בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2019 1:16 am 
Sophomore

אכן גם אינגלס דוגמא טובה, רול פלייר שלא הוביל באירופה. מי שמחזיק הרבה בנבא לאוו דווקא שחקן יותר טוב, זה תלוי בצרכים שהוא יכול למלא, ובהקשר הזה מאוד מעניין איך כספי יהיה, בנבחרת הוא כן הוביל בהצלחה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2019 1:16 am 
Sophomore

אכן גם אינגלס דוגמא טובה, רול פלייר שלא הוביל באירופה. מי שמחזיק הרבה בנבא לאוו דווקא שחקן יותר טוב, זה תלוי בצרכים שהוא יכול למלא, ובהקשר הזה מאוד מעניין איך כספי יהיה, בנבחרת הוא כן הוביל בהצלחה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2019 8:42 am 
Junior

מאנו כתב:
עדיין אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה לומר ואיך זה קשור למה שכתבתי.

אני אמרתי שהתרשמתי (ויתכן שבכך אני טועה, אבל זו הייתה התרשמותי) שכספי ממש טוב בלהתחבר עם מי שצריך להתחבר.
תרצה או לא... בשעה שכספי היה בסקרמנטו, האדם שהיה הכי טוב להתחבר איתו היה קאזינס.

ואני ארחיב מעט -
מתייחסים להישארות שלו בנבא כעל מעין הישג ושיא, ואפשר למצוא כאן גם התייחסויות לכך ש-"תאודוסיץ, שאראס ועוד" הינם שחקנים פחות טובים ממנו לרמות הגבוהות.
עכשיו, אני לא טוען (חלילה) שלעשות מלא מליונים ולחיות בארה"ב ולשחק בליגה הטובה בעולם, זה לא הישג אדיר בעבור בחור ישראלי מיבנה (וזה גם הישג מדהים בשביל אדם שחור מניו-יורק, ת'כלס). זה מדהים.
אבל אני לא חושב שעל רקע זה שכספי נאחז בליגה הזאת כל כך חזק, אפשר לומר דברים כמו -
"מנקודת מבט של בהינתן והוא הכוכב של הקבוצה, וכל שאר השחקנים האחרים זהים, אולי אתה צודק, אבל זה לא בטוח.
מנקודת מבט של משחק כדורסל ברמה הכי גבוהה, למי מהם יש מקום על המגרש, כנראה שכספי בשיאו עדיף על שאראס או דה קולו בשיאם."

יש הרבה כוכבים אירופים שהגיעו לשם, עם הרבה יותר אגו, עם הרבה פחות סבלנות להתעקש ולהיאבק על דקות או סתם על מקום בקצה הספסל וחזרו לאירופה להוביל ואשכרה להיות משמעותיים על המגרש.
יש לו חתיכת אופי, זה בטוח.

זה כי מה שאני אומר לא קשור למה שאמרת. אני חשבתי ששאלת איך קשור קאזינס לכספי בהקשר של ההישג שלו להיות מקום רביעי ברשימת הכי הרבה משחקים ללא פלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2019 10:53 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:

הוא באמת לא כוכב אבל אינגלס הוא מעין רול פלייר משודרג. הוא מוביל לא מעט את הכדור ומניע את ההתקפה.
כנראה שהמספרים שלו ירדו השנה אבל שנה שעברה היה עם כמעט שישה אסיסטים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2019 11:46 am 
Sophomore

picknroll כתב:
מאנו כתב:
עדיין אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה לומר ואיך זה קשור למה שכתבתי.

אני אמרתי שהתרשמתי (ויתכן שבכך אני טועה, אבל זו הייתה התרשמותי) שכספי ממש טוב בלהתחבר עם מי שצריך להתחבר.
תרצה או לא... בשעה שכספי היה בסקרמנטו, האדם שהיה הכי טוב להתחבר איתו היה קאזינס.

ואני ארחיב מעט -
מתייחסים להישארות שלו בנבא כעל מעין הישג ושיא, ואפשר למצוא כאן גם התייחסויות לכך ש-"תאודוסיץ, שאראס ועוד" הינם שחקנים פחות טובים ממנו לרמות הגבוהות.
עכשיו, אני לא טוען (חלילה) שלעשות מלא מליונים ולחיות בארה"ב ולשחק בליגה הטובה בעולם, זה לא הישג אדיר בעבור בחור ישראלי מיבנה (וזה גם הישג מדהים בשביל אדם שחור מניו-יורק, ת'כלס). זה מדהים.
אבל אני לא חושב שעל רקע זה שכספי נאחז בליגה הזאת כל כך חזק, אפשר לומר דברים כמו -
"מנקודת מבט של בהינתן והוא הכוכב של הקבוצה, וכל שאר השחקנים האחרים זהים, אולי אתה צודק, אבל זה לא בטוח.
מנקודת מבט של משחק כדורסל ברמה הכי גבוהה, למי מהם יש מקום על המגרש, כנראה שכספי בשיאו עדיף על שאראס או דה קולו בשיאם."

יש הרבה כוכבים אירופים שהגיעו לשם, עם הרבה יותר אגו, עם הרבה פחות סבלנות להתעקש ולהיאבק על דקות או סתם על מקום בקצה הספסל וחזרו לאירופה להוביל ואשכרה להיות משמעותיים על המגרש.
יש לו חתיכת אופי, זה בטוח.

זה כי מה שאני אומר לא קשור למה שאמרת. אני חשבתי ששאלת איך קשור קאזינס לכספי בהקשר של ההישג שלו להיות מקום רביעי ברשימת הכי הרבה משחקים ללא פלייאוף

השתמשת במילה "אחוק" כדי לתאר את מערכת היחסים ביניהם. ואני עשיתי זאת בהודעה המקורית. הנחתי שזו התייחסות אליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2019 3:58 pm 
Junior

kakon3 כתב:

תגדיר הצלחה סבירה... כספי היה השחקן המוביל משתי הנבחרות הכי כושלות בתולדותינו, זו של אליפות אירופה 2013 וזו של אליפות 2017... (וגם זו של 2015 לא הייתה מצליחה במיוחד, נהנתה מהגרלה קלה מאוד בבתים ועפה בתבוסה מול איטליה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, Majestic-12 [Bot], נורטון ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה