מאנו כתב:
עדיין אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה לומר ואיך זה קשור למה שכתבתי.
אני אמרתי שהתרשמתי (ויתכן שבכך אני טועה, אבל זו הייתה התרשמותי) שכספי ממש טוב בלהתחבר עם מי שצריך להתחבר.
תרצה או לא... בשעה שכספי היה בסקרמנטו, האדם שהיה הכי טוב להתחבר איתו היה קאזינס.
ואני ארחיב מעט -
מתייחסים להישארות שלו בנבא כעל מעין הישג ושיא, ואפשר למצוא כאן גם התייחסויות לכך ש-"תאודוסיץ, שאראס ועוד" הינם שחקנים פחות טובים ממנו לרמות הגבוהות.
עכשיו, אני לא טוען (חלילה) שלעשות מלא מליונים ולחיות בארה"ב ולשחק בליגה הטובה בעולם, זה לא הישג אדיר בעבור בחור ישראלי מיבנה (וזה גם הישג מדהים בשביל אדם שחור מניו-יורק, ת'כלס). זה מדהים.
אבל אני לא חושב שעל רקע זה שכספי נאחז בליגה הזאת כל כך חזק, אפשר לומר דברים כמו -
"מנקודת מבט של בהינתן והוא הכוכב של הקבוצה, וכל שאר השחקנים האחרים זהים, אולי אתה צודק, אבל זה לא בטוח.
מנקודת מבט של משחק כדורסל ברמה הכי גבוהה, למי מהם יש מקום על המגרש, כנראה שכספי בשיאו עדיף על שאראס או דה קולו בשיאם."
יש הרבה כוכבים אירופים שהגיעו לשם, עם הרבה יותר אגו, עם הרבה פחות סבלנות להתעקש ולהיאבק על דקות או סתם על מקום בקצה הספסל וחזרו לאירופה להוביל ואשכרה להיות משמעותיים על המגרש.
יש לו חתיכת אופי, זה בטוח.
זה כי מה שאני אומר לא קשור למה שאמרת. אני חשבתי ששאלת איך קשור קאזינס לכספי בהקשר של ההישג שלו להיות מקום רביעי ברשימת הכי הרבה משחקים ללא פלייאוף