סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 26, 2019 6:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
שמישהו יתקשר דחוף לירון ארבל ויגיד לו שפרוייקט פתיחת העונה לאתר של סלניוז מוכן, שאפו גדול.

אני באמת לא מהבקיאים בכדורסל האירופי, אבל עצם העובדה שיש נדידה של שחקני NBA לגיטימיים לגמרי שיכלו בסיטואציה מסויימת לעבות ספסלים של קבוצות טובות מעבר לים (במקרה של מירוטיץ' גם חמישיה) ובחרו לעבור ליורוליג כבר הופכת את העונה הזו למאוד מעניינת. לי נראה שהצמרת המובהקת כאן היא ברצלונה, ריאל מדריד, צסק"א (למרות סימני השאלה) ושתי הטורקיות. פאו ואולימפיאקוס נראות לי כמו קבוצות עם לא מעט בעיות וההזדקנות של שחקני מפתח תהיה בעיה בשבילן, לפיטינו ובלאט יש עבודה לא פשוטה העונה לדעתי ויש לי תחושה שדווקא אולימפיאקוס, לאור המחלה של בלאט וההזדקנות של ספאנוליס, הולכת לעונה לא קלה בכלל.

איפה מכבי מתברגת בתוך הסיפור הזה? יש לי אופטימיות זהירה שמכבי, אם תעבור עונה בריאה יחסית, כן תתברג לטופ-8. בכנפיים יש למכבי מספיק עומק כדי לחפות על פציעות אפשריות של כספי או שחקנים אחרים, אבל בעמדה 1 ו-5, פציעות של ווילבקין, וולטרס ובלאק אם יקרו, עלולות להיות בעייה מאוד רצינית. מכבי תמשיך לסבול מהעדר של אינטילגנציה על הפרקט, והיא תלויה כאן המון בהסתגלות של וולטרס וברייאנט למערכת ובשיפור מסויים של ווילבקין וג'ון-די שאולי עם הכרות טובה יותר עם ספרופולוס ישפרו במשהו את קבלת ההחלטות. בצד החיובי, אני חושב שההגנה תשתפר משמעותית, אייסי, האנטר, בלאק וקלויארו, תחת מאמן עם אוריינטציה הגנתית כמו ספרופולוס, יכולים להפוך את הצבע של מכבי למקום שבכלל לא נעים לבקר בו.

אני חושב שחמשת הגדולות הן ריאל, ברצלונה, פנר, צסקא ואנדולו (בעיקר בזכות ההמשכיות). אחריהן יהיה מאבק גדול על 3 המקומות הנותרים לפלייאוף בין מכבי, שתי היווניות, מילאנו, חימקי (שלדעתי השתפרה מאוד בעיקר בעמדה 4 ובזכות הצירוף של יוביץ שאולי יאזן קצת את השגעונות של שבד), ויטוריה (עמדת רכז רחבה וטובה ו3 סנטרים מגודלים) ובאיירן. ו6 האחרונות יהיו אלבה (שעשויה להפתיע), ולנסיה, זניט, זלגיריס, הכוכב ווילרבאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 26, 2019 8:46 pm 
Hall of Famer

רוני, אני לא בטוח שאייסי יכול לשחק בעמדה מספר 4 באירופה, אז אני די משוכנע, למרות מחסור בס"מ, שהוא יכול לשחק דקות מסויימות בעמדת הסנטר, אם וכאשר בלאק ייפצע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 7:32 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
רוני, אני לא בטוח שאייסי יכול לשחק בעמדה מספר 4 באירופה, אז אני די משוכנע, למרות מחסור בס"מ, שהוא יכול לשחק דקות מסויימות בעמדת הסנטר, אם וכאשר בלאק ייפצע.

אני חושב שעם העובדה שהוא פיתח קליעה לשלוש ושהוא שחקן די נייד, אז בעמדה 4 לא תהיה לו בעייה באירופה. לגבי העמדה 5, אולי דקות מסויימות, אבל 15-20 דקות לערב כמו שהוא יצטרך לתת אם בלאק יפצע? נשמע לי קצת יותר מדי לדרוש ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 8:42 pm 
Sophomore

אם טיוס יכול לתת 15-20 דקות בעמדה 5, נראה לי שגם אייסי יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 9:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טיוס יכל לעשות את זה כי הוא אתלט משהו בנזונה. אייסי ודאי היה כזה, השאלה אם הוא עדיין כזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 9:56 pm 
Sophomore

טיוס כבר לא אתלט כפי שהיה עד לפני שנתיים-שלוש. בכל מקרה, אייסי נראה הרבה יותר חזק ממנו. כסנטר שלישי (שני, אם בלאק נפצע) זה נראה לי בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 12, 2019 8:32 am 
Junior

חושב שראוי להזכיר שסינגלטון חתם באנאדולו. אמנם עבר עונה לא טובה בברצלונה המסורבלת של פסיץ', אבל עדיין אחד משחקני הפנים הטובים שיש באזור. בעונות שלו בפאו (שם חשבתי שהוא בדרך להיות מעין יורש לבטיסט ויישאר בקבוצה שנים) ניתן היה לראות שיש בו דברים שהפוכים אותו לגבוה מודרני נהדר, כמו יכולת קליעה מצוינת מבחוץ והגנה טובה. בכיף הייתי לוקח למכבי.

אנאדולו היא מועמדת לגיטימית לתואר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2019 9:00 am 
ג'ורדי מדבר על חזרה לשת"פ עם פיב"א.
https://www.newsnow.co.il/goto.php?id=6035598
מעניין כמה זה ברצינות וכמה הוא מוכן לעשות בשביל זה

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2019 10:20 pm 
Junior

זה כמו המו"ם עם הפלשתינים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3, Majestic-12 [Bot], נורטון ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: