סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 11:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז נורטון אמנם עסוק וכנראה גם יכל לעשות את זה יותר טוב מכל אחד אחר פה, אבל בכל זאת כמה משפטים:
ברמת הליגה כולה:
1. הלייקרס ומילווקי פתחו הכי חזק ושתיהן כבר בפער לא זניח מהאחרות כדי לסיים ראשונות בקונפרנס
2. מירוץ קשה ל-MVP. לעת עתה, ובטח ככל שהבאקס יסיימו ראשונים, זה נראה שזה יהיה יאניס בפעם השנייה ברציפות, ומישהו ינסה לעצור אותו. מועמדים חזקים נוספים - דונצ'יץ', הארדן, לברון ואנתוני דיוויס

במזרח:
1. אפשר לציין כמה הפתעות לטובה, כגון מיאמי עם שני רוקיז מוצלחים, טורונטו נטולת קוואי וגם עם חצי-גאסול, ברוקלין נטולת קיירי ודוראנט, אינדיאנה נטולת אולדיפו.
2. בצד המאכזבות, פילדלפיה אמורה הייתה לקחת את העניינים צעד אחד קדימה השנה. נכון, רדיק ובאטלר עזבו, אבל הורפורד וג'וש ריצ'רדסון וההתבגרות של אמביד וסימונס היו אמורים להפוך אותם ליריבה ראויה למילווקי. לעת עתה זה לא שם, כשהנעלם העיקרי הוא בן סימונס. גם דטרויט מדשדשת מחוץ לפלייאוף, כששם הנעלם העיקרי זה בלייק גריפין שנראה כבוי לחלוטין. אולי זו הפציעה, אולי סתם חוסר חשק.

במערב:
1. אחרי הלייקרס, יש דבוקה מכובדת של קבוצות - קליפרס, דנבר, יוסטון, דאלאס וקצת אחריהן גם יוטה. הקבוצה המפתיעה היא מן הסתם דאלאס ולוקה אבל גם פורזינגיס שנותן עונת קאמבק.
2. אחרי יותר מ-20 שנה, ככל הנראה שהעונה תהיה העונה שאנחנו לא נראה את סן אנטוניו בפלייאוף. המכונה של פופוביץ' עדיין תנצח משחקים, אבל נראה שבתחרות של השנה במערב יהיה להם קשה לנצח יותר מהיריבות.
3. עוד אחד שלא צפוי לראות פלייאוף השנה (אלא אם יועבר בטרייד) זה ג'יי ג'יי רדיק. הפליקאנס חטפו מכה קשה עם הפציעה של זאיון ויליאמסון ובמערב כ"כ תחרותי הם לא יכולים לעשות הרבה, למרות עונת פריצה של ברנדון אינגרם.
3. פורטלנד פתחה רע ומתאוששת, הרבה דווקא בזכות כרמלו. מינסוטה פתחה טוב ומאז רק מתדרדרת. שתיהן, יחד עם פיניקס, סן אנטוניו, אוקלהומה, וסקרמנטו ייאבקו על 2 המקומות האחרונים בפלייאוף.
4. הווריורס עוד אולי ייצאו מורווחים מהעונה הזו. בחירת דראפט גבוהה ורוקי מוצלח יחד עם חזרה של קארי ותומפסון לפעילות מלאה, והם יכולים לחזור להיות קבוצה שהיא לא מפחידה כמו שהייתה עם דוראנט, אבל כן כזו שיכולה לנצח כל אחד בכל ערב נתון.
5. כמו עם הבחירות בישראל, שהתמונה הפוליטית ביום ההליכה לבחירות שונה מהתמונה ביום סגירת הרשימות, גם באן בי איי צפויים עוד שינויים. משער שכל אחת מקבוצות הצמרת תנסה להתחמש לקראת פברואר בטרייד שישדרג את סיכוייה לאליפות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 11:37 am 
Hall of Famer

סיכום יפה.
אני חושב שהמערב הרבה פחות תחרותי משנים קודמות, עד כה.
מקום 7 מחזיק במאזן שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 11:43 am 
Hall of Famer

הלייקרס שוחקים את דיוויס ולברון לעומת הקליפרס למשל שמנהלים רוטציה רחבה ובצורה חכמה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 5:09 pm 
Hall of Famer

ברוקלין הפתעה לטובה - מדוע?

בהחלט העומק במערב נשחק דרמטית - גולדן סטייט קרסו, פורטלנד, סן-אנטוניו ואף אוקלהומה מציגים אולי את הקבוצה החלשה שלהם מזה שנים (לפחות עד כה). ממפיס לא בכיוון כמו בחלק משנים עברו.
בעצם עלו במקומם בעיקר הלייקרס ודאלאס, אך לא יותר מכך.
יש כרגע 6 קבוצות טובות, במקום 8-9 כמו שהיו לעיתים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 6:07 pm 
Hall of Famer

תודה על הסיכום. קבוצת השנה מבחינתי היא מיאמי שהגיעה משום מקום ומציגה לא שניים אלא שלושה רוקיס מפתיעים ומעולים ואולי גם את ה MIP בבאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2019 7:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
תודה על הסיכום. קבוצת השנה מבחינתי היא מיאמי שהגיעה משום מקום ומציגה לא שניים אלא שלושה רוקיס מפתיעים ומעולים ואולי גם את ה MIP בבאם

מיאמי מותק של קבוצה. יכולים להביא את ג'רו במקום דראגיץ ואחד או שניים מהרוקיז ולהשתדרג עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2019 10:06 am 
Junior

יש כמה קבוצות שבתחילת העונה התחילו חזק ורק צריך להזכיר לכולם שעשרה משחקים זה מוקדם מדי בשביל לשים את פיניקס בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2019 10:31 am 
Hall of Famer

ואת מינסוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נביא בעירו, נורטון, עופר האדום, רוני דיאון ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: