סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 12:43 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי מחתימה את ווילבקין עד 2022/3.

"אני שמח מאוד ללבוש את החולצה הצהובה לשלוש שנים נוספות", אמר סקוטי ווילבקין לאחר החתימה לאתר הרשמי של המועדון. "יד אליהו זה בית עבורי ואני רעב להצלחה ולתארים עם מכבי. אני רוצה להודות להנהלה, למאמן ולאוהדים על החיבוק החם. יאללה מכבי!".

https://bit.ly/2GyQ9wU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 12:45 pm 
מנהל פורום

כמה לעונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 12:54 pm 
Sophomore

Shiver כתב:
כמה לעונה?

לא אמרו, מה שכן אמרו ש"כששכרו מוערך ביותר מ-5 מיליון דולר לכל התקופה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 12:56 pm 
Junior

Shiver כתב:
כמה לעונה?
5.6 מיליון יורו ל-3 שנים על פי ספורט5: https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 33894.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 3:16 pm 
Freshman

נכון שיש לוילבקין תקופות של התפוצצות בהן הוא בלתי עציר, אבל יש לו גם תקופות שהוא משחק לבד ראש בקיר וטועה במאני טיים. המשחקים האחרונים שלו שראיתי, כולל זריקות מהחצי במהלך ניסיון כושל לסחוט עבירה, הזכירו את המוד הזה שלו. לדעתי, בלי להתעלם מהיכולות הבאמת יוצאות מהכלל שלו, הוא כשחקן שהקבוצה בידיים שלו, יוצר תקרת זכוכית שאני לא בטוח שמתאימה לשאיפות של מכבי ושל האוהדים. (אולי היא באמת יותר מתאימה למטרות הריאליות)

מה וילבקין הביא למכבי שמגיע לו אמון כזה של לתת לו את הקבוצה לשלוש השנים הבאות בשכר כזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 4:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רק שהקבוצה לא אמורה להיות בידיים שלו, לא כרכז בכל אופן. אבל זה כרגע המצב בפועל, עד ש(אם וכאשר) ג'קסון ייראה כמו רכז.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 4:19 pm 
Junior

אני, באופן אישי, משתדל שלא לעשות קניות בסופר כשאני מת מרעב. הכל נראה לי כל כך טעים וחיוני ואז אני מוצא את עצמי בסוף עם קניות ב-1,000 שקל שמלאות בדברים כמו לבבות דקל בחומץ וכיוב'. מכבי כרגע בהיי. היא משחקת כדורסל מעולה לראשונה מזה המון זמן והכל נראה לה ממש מושלם. ווילבקין, לעומת זאת, רחוק מאוד מלהיות שחקן מושלם. אני לא מספיק מכיר את השוק ואין לי מושג מה אפשר להשיג כרגע ב1.8 מיליון דולר לעונה, אבל יש לי תחושה שאפשר לחלום על שחקן קצת יותר שלם מווילבקין וכולי תקווה שבעוד שנה-שנתיים יתברר שמכבי הוציאה 5 וחצי מיליון דולר על קניות כשהיא רעבה ותתקע עם כל החסרונות של ווילבקין הישן והרע שקצת נשכחו בחודשים האחרונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 4:25 pm 
Junior

אני משער כי מיהרו להחתים את ווילבקין כי די ברור שכספי כבר לא ישוב לשחק, כלומר החוזה האסטרונומי שלו נחסך - תזכורת: 1.1 מיליון דולר לעונה. תכפילו ב-2 וזוהי עלות המעסיק כי הוא ישראלי...

לדעתי זו הסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 4:58 pm 
Hall of Famer

החוזה של כספי לפי הפרסומים האחרונים בכל מקרה לא ישב על מכבי, לפחות לא ברובו. פוקס מימנה אותו באופן מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 5:08 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אני, באופן אישי, משתדל שלא לעשות קניות בסופר כשאני מת מרעב. הכל נראה לי כל כך טעים וחיוני ואז אני מוצא את עצמי בסוף עם קניות ב-1,000 שקל שמלאות בדברים כמו לבבות דקל בחומץ וכיוב'. מכבי כרגע בהיי. היא משחקת כדורסל מעולה לראשונה מזה המון זמן והכל נראה לה ממש מושלם. ווילבקין, לעומת זאת, רחוק מאוד מלהיות שחקן מושלם. אני לא מספיק מכיר את השוק ואין לי מושג מה אפשר להשיג כרגע ב1.8 מיליון דולר לעונה, אבל יש לי תחושה שאפשר לחלום על שחקן קצת יותר שלם מווילבקין וכולי תקווה שבעוד שנה-שנתיים יתברר שמכבי הוציאה 5 וחצי מיליון דולר על קניות כשהיא רעבה ותתקע עם כל החסרונות של ווילבקין הישן והרע שקצת נשכחו בחודשים האחרונים...

אני חושב שחלק מהבעיות של מכבי בשנים האחרונות נבעו, או לפחות התחילו, מזה שהיא חשבה שהשחקנים שסחבו אותה רחוק הם לא מושלמים ואפשר למצוא יותר טובים באותו כסף. כמעט תמיד היה נפלה עם פחות טובים, ומשם העסק רק הזין את עצמו והלך והידרדר.
וילבקין לא שחקן מושלם אבל שחקן שכבר עשה כמה דברים, ושחקן שהשנה עשה שדרוג משמעותי לא רק ביכולת אלא בעיקר בגישה למשחק, בין השאר כיוון שהותאם לו תפקיד יותר מתאים למידותיו ויתרונותיו (אבל את היכולת המשופרת בהגנה למשל, אפשר לייחס לגמרי לשינוי בראש שלו). והוא גם בן 26 ויש לו עוד כמה וכמה שנים לתת.
הוא מתקשה יותר לאחרונה הרבה בגלל שוולטרס איננו וגם ג'קסון בעצם איננו, והוא נאלץ לחזור ולעשות את מה שהקשה עליו בשנה שעברה. עדיין אני חושב שזה מקרה שמכבי פעלה בו נכון, מה גם שנראה שלאור היכולת והתוצאות השנה היא תסיים אותה עם יותר כסף. נשאר לתת לו את התפקיד שבו הוא הצליח השנה, שמעצים את יתרונותיו ומחביא את חסרונותיו, כלומר להביא רכזים טובים לשנה הבאה (ולקוות שהם לא יגמרו את העונה בדצמבר). אני מקווה שמכבי למדה את הלקח, כי אם מכבי לא יעשו את זה, אז בהחלט יש סיכוי טוב שההשקעה תרד לטמיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 5:18 pm 
Hall of Famer

ווילבקין נראה לי כמו השקעה טובה בסך הכל.
גיל נכון, חיבור לקבוצה, גו טו גאי בעל יכולת אישית גבוהה.
זה חוזה יקר (אם כי אני לא שולט בסכומים של אירופה) אבל גם לנסות לפגוע מחדש ולא להצליח עולה כסף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 6:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לשנה הבאה הייתי מצרף לצידו את לורנזו בראון שיוכל להשלים אותו מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 7:08 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
נביא בעירו כתב:

אני חושב שחלק מהבעיות של מכבי בשנים האחרונות נבעו, או לפחות התחילו, מזה שהיא חשבה שהשחקנים שסחבו אותה רחוק הם לא מושלמים ואפשר למצוא יותר טובים באותו כסף. כמעט תמיד היה נפלה עם פחות טובים, ומשם העסק רק הזין את עצמו והלך והידרדר.
וילבקין לא שחקן מושלם אבל שחקן שכבר עשה כמה דברים, ושחקן שהשנה עשה שדרוג משמעותי לא רק ביכולת אלא בעיקר בגישה למשחק, בין השאר כיוון שהותאם לו תפקיד יותר מתאים למידותיו ויתרונותיו (אבל את היכולת המשופרת בהגנה למשל, אפשר לייחס לגמרי לשינוי בראש שלו). והוא גם בן 26 ויש לו עוד כמה וכמה שנים לתת.
הוא מתקשה יותר לאחרונה הרבה בגלל שוולטרס איננו וגם ג'קסון בעצם איננו, והוא נאלץ לחזור ולעשות את מה שהקשה עליו בשנה שעברה. עדיין אני חושב שזה מקרה שמכבי פעלה בו נכון, מה גם שנראה שלאור היכולת והתוצאות השנה היא תסיים אותה עם יותר כסף. נשאר לתת לו את התפקיד שבו הוא הצליח השנה, שמעצים את יתרונותיו ומחביא את חסרונותיו, כלומר להביא רכזים טובים לשנה הבאה (ולקוות שהם לא יגמרו את העונה בדצמבר). אני מקווה שמכבי למדה את הלקח, כי אם מכבי לא יעשו את זה, אז בהחלט יש סיכוי טוב שההשקעה תרד לטמיון.

חבל שאין לייקים בפורום. מסכים עם כל מילה.

חשובה מאוד ההמשכיות. ווילבקין שחקן ברמה הגבוהה ביותר והתחבר למועדון ולקהל, ולמאמן שהאריך חוזה בעצמו.
לא רואה שום חיסרון בהארכת החוזה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 8:04 pm 
Junior

צעד ענק.
האמת שהפתיע אותי, הייתי בטוח שהוא בדרך ל NBA אפילו בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 9:05 pm 
Freshman

עכשיו ראיתי דיווחים שהחוזה לוילבקין הוא החוזה הכי גדול שמכבי נתנה אבר לשחקן .. שחקן ששנה שעברה קיבל שריקות בוז.

להרגשתי העונה הטובה שמכבי נותנת עד עכשיו, בטח בסטנדרטים של עונות השפל הקודמות, די מסנוורת שם את המערכת. זה אותו דבר עם יאניס, שעדיין לא באמת הוביל את מכבי לשום דבר מעבר למצופה, הפסיד כבר שני גביעים, ובכל זאת קיבל הארכת חוזה ל3 שנים, וכבוד מלכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2020 10:00 pm 
Hall of Famer

יש הבדל עצום בין יאניס לווילבקין - הן בעלות, והן בכמות החלופות שאתה יכול להשיג במקומו (בפרט שעבור שחקן אתה לא חייב להביא מחליף באותה רמה ועלות בדיוק על אותה עמדה, אלא יכול להעביר חלק מהעלות לעמדות האחרות).
יאניס זה נו-בריינר בעיני, ווילבקין לעומת זאת - הרבה יותר מורכב.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 53 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה