סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2020 1:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
איך שיטת ההצבעה?
פעם השיטה הייתה של שופטים שנותנים ציון. זאת תחרות בידור ולא נגיד תחרות התעמלות מכשירים, לכן אין באמת קריטריונים לניקוד. פשוט התרשמות שופטים. ככה בדיוק נשדד דומיניק ב-88 כשהאולסטאר נערך בשיקגו ומייקל קיבל את התואר (גם שם מייקל קיבל ציון תואם להטבעות שלו, פשוט להטבעה האחרונה של דומיניק נתנו ציון נמוך ממה שהגיע ומייקל זכה). אבל זה לפחות הייתה שיטה עם הגיון.
אח"כ ב-2010 נדמה לי, בתחרות שגריפין זכה שינו את שיטת ההצבעה האחרונה להצבעה של הקהל וזה כבר בעיני היה מטופש. ברור שככל שהשם של השחקן יותר גדול, יהיה לו יותר סיכוי. זה הפך להיות גם תחרות פופולריות ולא רק תחרות הטבעות.
אין לי מושג מה השיטה היום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2020 3:09 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איך שיטת ההצבעה?
פעם השיטה הייתה של שופטים שנותנים ציון. זאת תחרות בידור ולא נגיד תחרות התעמלות מכשירים, לכן אין באמת קריטריונים לניקוד. פשוט התרשמות שופטים. ככה בדיוק נשדד דומיניק ב-88 כשהאולסטאר נערך בשיקגו ומייקל קיבל את התואר (גם שם מייקל קיבל ציון תואם להטבעות שלו, פשוט להטבעה האחרונה של דומיניק נתנו ציון נמוך ממה שהגיע ומייקל זכה). אבל זה לפחות הייתה שיטה עם הגיון.
אח"כ ב-2010 נדמה לי, בתחרות שגריפין זכה שינו את שיטת ההצבעה האחרונה להצבעה של הקהל וזה כבר בעיני היה מטופש. ברור שככל שהשם של השחקן יותר גדול, יהיה לו יותר סיכוי. זה הפך להיות גם תחרות פופולריות ולא רק תחרות הטבעות.
אין לי מושג מה השיטה היום.

אם הבנתי נכון-הצבעת שופטים כשהקהל נספר כשופט נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2020 4:02 pm 
מנהל פורום

אני מבין שזו תחרות בידור, ולכן לא מבין מה זה משנה מי זכה או האם "גנבו" לגורדון את הניצחון.
אם אבל כן רוצים שלכייה יהיה באמת ערך (גם אם לא מדליה אולימפית) אז צריך במינימום שהציון ינתן אחרי שראו את כל ההטבעות באותו שלב.
יוצא שיש הטבעה יפה שמקבלת 50, ואז שחקן אחר עושה הטבעה הרבה יותר קשה ועדיין מקבל 50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2020 4:03 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, ראיתי את תקציר הגמר. פחות התלהבתי.
דרק ג'ונס נתן הטבעות ברמה גבוהה, אבל הוא בערך נתן סמינר על כל הסוגים השונים של הטבעות שניתן לבצע כשמעבירים כדור בין הרגליים. באיזשהו שלב זה שיעמם אותי.
אהרון גורדון נתן 2 הטבעות מאד יצירתיות בשלב הגמר ויכול להיות ששם הוא היה צריך לנצח. לעומת זאת בשלב הדאנק אוף הוא אכזב אותי. ההטבעה הראשונה של כדור בין הרגליים אחרי שהוא קופץ מעל בן אדם הייתה מרשימה, אבל הרבה פחות מרשימה אחרי שדרק ג'ונס עשה את אותו דבר בדיוק, רק מעל 2 אנשים. לא היה צריך לקבל 50 על ההטבעה הזאת. ההטבעה על טאקו פול גם לא הייתה משהו. דבר ראשון כשהוא תפס את הכדור הוא דחף את עצמו למעלה מהכדור. דבר שני, הרגל שלו הורידה את הראש של פול.

עדיין תחרות ההטבעות של וינס קארטר הייתה הגדולה מכולן וכלום לא משתווה לה. הטבעת המרפק היא ההטבעה הכי גדולה שהייתה בתחרות. לא כי היא הכי קשה (גם אצל וינס ההטבעה שהוא הטביע בין הרגליים הייתה הקשה ביותר), אלא בגלל אלמנט ה - OMG. במבט ראשון כשהכדור עבר בטבעת לא הבנת מה קורה פה. אני חשבתי שקארטר רצה להראות מה ההטבעה הכי חזקה שניתן לבצע. רק אחרי איזה חצי שניה הבנת שהוא ממשיך להיתלות. זה לא נעשה מעולם. אני לא חושב שמישהו דימיין כזאת הטבעה ואני בטוח שרוב האנשים שראו את ההטבעה נשארו עם פה פתוח. בנוסף גם צריך להיות מנתר עצום בשביל להגיע לגבהים שוינס הגיע בהטבעה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2020 4:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חייב לציין את הפתטיות הקלה בהצהרה של גורדון שהוא לא מתכוון להשתתף בתחרות בעתיד. מישהו צריך להזכיר לבחור החביב שזו כנראה תהיה האפשרות היחידה שלו להשתתף בסופ"ש האולסטאר, אלא אם יתחיל לעבוד על המשחק שלו כמו שהוא עובד על מציאת הטבעות מרשימות לבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2020 11:31 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע כמה ה-INCENTIVE להופיע בסופ"ש האולסטאר הוא גדול.
בכל מקרה, אני מניח שתפסו אותו רגע אחרי ושאלו אותו כשהוא כעס והרגיש שנלקח ממנו משהו שהגיע לו בפעם השנייה.
הוא לא הפסיד בכבוד אבל נראה לי שצריך לתת לו הנחה בגלל העיתוי.
אני חושב שגורדון צריך להיות שחקן משלים סטייל איגי בווריורס כדי לבוא לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר.
באורלנדו מצפים ממנו ליותר מדי. מה שכן, הוא בהחלט צריך להיות יציב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2020 12:40 am 
Sophomore

אמרו שהשופטים כיוונו לתיקו בהטבעה האחרונה ומישהו טעה, זה הגיוני כי יצא כזה אנטיקליימקס, הטבעה על טאקו מספיק מבדרת כדי לזכות ולא משנה מה דרגת הקושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2020 7:08 am 
Hall of Famer

וואי פתחתי לכמה דקות ואפילו באולסטאר הם עושים פלופים. מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2020 1:47 am 
מנהל פורום

הרבה אומרים שזה היה האולסטאר הטוב שהם זוכרים כבר הרבה זמן.
לא יודע מה בדיוק קרה, אולי זו הייתה רוחו של קובי או סתם הרצון לשבור שגרה. אבל הכוכבים די באו לעבוד.
זה לא היה מופע ההיי-לייטיים המגוחך הרגיל שאנחנו זוכרים בלי הגנות. אשכרה שמרו קצת ובסוף הייתה סיומת נפלאה.

ואפילו קרה האירוע המדהים של אלי-הופ שכריס פול (!) הטביע (!!). זה למעשה האלי הופ הראשון שלו בקריירה.
כולל כל משחקים הליגה והפלייאוף. 15 עונות. מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 56 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה