סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 22, 2020 1:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאוד מחבב את רוסאס אבל הטרייד הזה לא יושב לי טוב. בשנה הבאה יש דראפט חזק מאוד, לפי השמועות.

בכל מקרה, מבין מה אתה אומר יואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 22, 2020 2:23 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
לגבי הוולבס, הבחירה שלהם שנה הבאה עוברת לווריורס (מוגנת 1-3) מעניין איך זה ישפיע עליהם בדראפט הזה], אם בכלל.

במקביל מעניין איך זה ישפיע על גולדן סטייט כעת...
הרי מבחינת חוזים הסגל שלהם סגור לגמרי עד לקיץ 2022 (10 חוזים מובטחים, כולל כל הבכירים), בתוספת לבחירה השנייה השנה, וכאמור אולי בחירה 4 ומטה בשנה הבאה (בהסתברות של לפחות 60% שהבחירה תגיע אליהם).
למשל האם מחפשים כעת את השחקן "בעל הפוטנציאל הגדול ביותר" לשיטתם, או התאמה לסגל כאן ועכשיו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 22, 2020 3:44 pm 
Junior

ספציפית גולדן סטייט במצב ייחודי בו יש להם גם בחירות דראפט וגם שלושה שחקנים במעמד גבוה בליגה (גם אם אחרי פציעות, לא צעירים וכו').
במצב שלהם אי אפשר להגיד מראש מה ההחלטה נכונה. בוא נגיד שבאופן כללי במצב כזה אם מדובר בדראפט עמוק הייתי במקומם מרשה לעצמי ללכת על מידת התאמה, אבל אם לא (כמו הדראפט הנוכחי) הייתי הולך על הפוטנציאל הכי גבוה או זה שהם הכי מאמינים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 23, 2020 3:42 pm 
Junior

sir charles כתב:
itay2 כתב:
stavs כתב:
לא ראיתי ממש כדורסל מכללות העונה, אבל אם אנתוני אדוארדס מספק מספרים כאלו ונראה ככזה קונצנזוס לבחירה ראשונה, זה כנראה דראפט נורא ואיום.
מעניין מה מינסוטה יעשו, אדוארדס לצד ראסל נשמע לי כמו קו אחורי שאף פעם לא ימצה את הפוטנציאל שלו, קצת כמו וויגינס את טאונס.
מצד שני, בדראפט כזה חלש אני לא יודע מה הם כבר יוכלו לקבל על הבחירה הראשונה והשאלה היא גם מה הם מחפשים - שחקנים מוכנים שיוכלו לעזור להם להתחיל לטפס למעלה, טרייד דאון בשביל כמה סיבוב ראשון, או בחירות עתידיות בכלל.
אם זו האפשרות השלישית אז יעשו בשכל גם אם יפטרו מטאונס וראסל.

מסכים איתך, אבל אין למיניסוטה אופציות טובות. כולם יודעים שזה דראפט גרוע. אני הייתי בוחן את אוקונגהו (או איך שלא קוראים לו). אבל לא חושב שיש ג'יאם בליגה שיהיה לו את אומץ לבחור בו בבחירת דראפט ראשונה.

גם אני במקום הוולבס הייתי עושה טרייד דאון (בשביל בחירת סיבוב בשנה הבאה למשל) ובוחר את אוקונגוו. 4 פיזי ומגן נהדר. הם לא צריכים יותר מדי עזרה בסקורינג לצד קא"ט וראסל שיקחו את רוב הזריקות, אלא בעיקר מישהו שישמור ויגבה על טאונס. לא רואה את ראסל ואדוארדס על ההגנה החלשה והמנטליות הסקוררית משתלבים יחד והפרוספקט השני הגבוה בעמדה 4 (טופין) גם לא שומר.

גם אני שמתי עין על אוקונגוו, בהתחלה בתור הפרוספקט שיכול להתאים הכי טוב לווריורס, במידה והם לא מוצאים טרייד על הבחירה תמורת שחקן מוכח (או טרייד-דאון, אם כי גם בתרחיש כזה יתכן שיצליחו לבחור באוקונגוו. בכדורסל של ימינו הוא יכול לשחק גם 5 בכיף, קצת אנדרסייזד אבל מתואר כשומר פוסט טוב. יש לו גם יכולת לשמור על הפרימטר ובהתקפה הוא מושווה להארל ובאם (ועוד השוואה מעניינת שראיתי היא לטאג' גיבסון). עם שלישיית קלעים של ראסל-ביזלי-טאונס, אפשר לקחת ביגמן שאחד מחסרונותיו הבולטים הם שאין לו (עדיין?) טווח קליעה. יכולת להוריד כדור לרצפה ולמסור יש לו (ומכאן ההשוואות לבאם, שלא הכרתי דרך המכללות אבל הספיק לי לראות את סרטון ההיילייטס שלו לאחר שנבחר בדראפט כדי לדעת שמסתתר בו שחקן מיוחד).

השאלה היא עד כמה נמוך הוולבס יוכלו לרדת בלוטרי בשביל לבחור את אוקונגוו בוודאות ומה יש לקבוצות שבוחרות מתחתם לתת בתמורה (כשהעדיפות היא לסמול פורוורד כמובן). האם שארלוט תיתן את ברידג'ס?
תרחיש ריאלי בעיניי הוא שוב לעשות טרייד עם הווריורס - הבחירה הראשונה וג'יימס ג'ונסון (חוזה מסתיים בסך 15+ מיליון) לווריורס תמורת הבחירה השנייה ובחירה מותנית של הווריורס בדראפט 2021. הווריורס מחזיקים בחריגת טריידים של 17 מיליון, שתסתיים כחודש לפני הדראפט. החלפתה בג'ונסון תאפשר להם לבצע טריידים מעבר למועד התפוגה של החריגה, על בסיס החוזה המסתיים שלו (ויחד עם החוזה הבעייתי של וויגינס, הבחירה הראשונה והבחירה של מינסוטה בדראפט 2021, יוכלו להרכיב חבילה מעניינת יותר ממה שיכולים כרגע). בתרחיש הכי פסימי, ג'ונסון נותן להם עוד 4-5 עם סט כישורים דומה לשל דריימונד.

מינסוטה מפנה קאפ ספייס נוסף לפגרה הקרובה, אין יותר מדי סמול פורוורדים איכותיים מהסוג שהיא צריכה לצד שלד של ראסל-ביזלי-אוקונגוו-טאונס, אבל האריסון בארנס פנוי להובלה מהקינגס, שאולי אפילו יצרפו בחירת סיבוב ראשון מוגנת בשביל להיפטר מהחוזה שלו. הבחירה של הווריורס בדראפט הבא תימסר להם בתנאי שהם מאבדים את בחירתם שלהם לאותם ווריורס...וכך לפחות תהיה להם בחירת סיבוב ראשון בדראפט שאמור להיות עמוק ואיכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 23, 2020 4:03 pm 
Sophomore

הייתי רוצה לראות את אוקונגוו באטלנטה (בחירה 6)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 78 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה