סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 7:12 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
מאסטר כתב:
Rondo כתב:
לעומת רוב שחקני מכבי ששיחקו עד סוף יולי, זיזיץ' לא שיחק כדורסל מינואר בערך. אז בטח לא לפי המשחקים הראשונים צריך לשפוט אותו. ייקח לו זמן להסיר את החלודה (רואים את החוסר חדות כמעט בכל תנועה שלו) ואני בטוח שהוא יהיה הרבה יותר טוב בהמשך.

מסכים. קצת סבלנות.
ברור שזה לא בלאק ברמה ההגנתית והאתלטית, אבל הוא אמור לתת למכבי מימד אחר שמעט גבוהים באירופה יכולים לתת.

איזה מימד אחר הוא אמור לתת?
הוא לא איזה מפלצת פוסטאפ, לא כזה ארוך ומאיים בהגנה (להיפך) ובתחום היחיד שחשבתי שהוא אמור להצטיין בו - הריבאונד - הוא מאוד אכזב אותי אתמול. היו כמה וכמה ריבאונדים שהוא היה צריך לקטוף בקלות שהגבוהים הגרמנים הלא מרשימים העיפו לו מהידיים.
זה כן אני כתב:
זיזיץ יהיה בסדר גמור. לאור מה שראינו ממנו בגיל 19 בקבוצה כמו דרושפאקה אין לי ספק שהוא יהיה אחד הסנטרים הטובים ביותר ביורוליג. קשה לי להאמין שהוא כ"כ התקלקל בNBA מאז.

זיזיץ' של דרושפאקה היה הרבה יותר נייד. במנש הוא העלה במשקל ואיבד מהניידות. אם תסתכל על סרטוני ההיילייט שהכינו עם החתמתו, מעט הדאנקים המרשימים שלו הם מהתקופה האירופית ולא מתקופת המנש.

כתבתי פוסט ארוך בת'רד של מכבי עם החתמתו שנמחק לי ברגע האחרון ולא התחשק לי לכתוב מחדש, אבל בקיצור רשמתי שם שהוא מזכיר לי עוד ריבאונדר מצטיין שהגיע למכבי בקול תרועה רמה - חוסיין בשוק, ושאני מקווה שהוא לא יאכזב כמוהו (בשוק בשיאו היה אתלט נהדר לגודלו ובמכבי נראה מאוד גמלוני), אז אני לא אוהב להיות נחרץ אחרי משחק אחד, אבל אלא אם הוא יוכיח שהיכולת הנוכחית היא בשל חלודה שהצטברה, אני צופה חתול בשק.

הוא יכול להיות איש מטרה בצבע, בין אם באמצעות מיקום וכוח פיזי, ובין אם באמצעות פוסט-אפ. האנטר ובלאק לדעתי צריכים שיפעילו אותם וקשה להם לייצר לבד.
בצד ההגנתי אין ספק שמכבי נפגעה עם ההחתמות שלו ושל בנדר (במידה ויהיה משמעותי ויישאר עד סיום העונה), השאלה עד כמה ואם ההתקפה תפצה.
מצד אחד מפתיע בשביל מאמן הגנתי כמו יאניס להחליף שני שומרים נהדרים בצבע עבור שני שחקנים בינוניים מינוס באספקט הזה, מצד שני אני לא מכיר את האלטרנטיבות טוב מספיק.
מסכים שזיזיץ' נראה כבד ומסורבל ביחס לתקופה בדרושפאקה, העלה במשקל והניידות נפגעה. מצד שני, אפשר לחכות ולתת עוד קצת זמן בשביל שיחזור לכושר ויסיר חלודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 10:07 am 
Junior

חייב לציין שאם יש משהו חיובי במשחקים ללא קהל זה שנחסכו מאיתנו הגניחות המופרעות של שי סידי או לפחות ירדו בעוצמתן לרמה נסבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2020 4:48 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
חייב לציין שאם יש משהו חיובי במשחקים ללא קהל זה שנחסכו מאיתנו הגניחות המופרעות של שי סידי או לפחות ירדו בעוצמתן לרמה נסבלת.

!!!!!

בלי קשר, לגביי בלייזר: נדמה לי שהעובדה שהמשחק נערך ללא קהל אולי גם הקלה אליו. אין התרגשות ולחץ מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2020 4:48 am 
Junior

שלושה שחקנים במוסקבה אובחנו חייובים לקורונה.
"חמישה ימים לפני המשחק נגד מכבי תל אביב במסגרת המחזור השני ביורוליג, הודיעה הערב (שבת) צסק"א מוסקבה כי שלושה משחקניה - יאניס סטרלניקס, ניקולה מילוטינוב וסמיון אנטונוב - נמצאו חיוביים לנגיף הקורונה. סטרלניקס ומילוטינוב לא נכללו בסגל הקבוצה במשחק ביום חמישי בברצלונה, ואילו אנטונוב ישב על הספסל לאורך כל 40 הדקות."
https://sports.walla.co.il/item/3390222

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, רלפי ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה