זה כן סותר - שאלתי מה קורה אם 8 מנצחים את 7 ואז 7 מנצחים את 9, לצורך העניין.
ענית ש8 ישחקו מול המקום הראשון, אבל בפועל מה שהבאתי מראה שבמקרה כזה 8 ישחקו מול המקום השני.
sir charles כתב:
Att כתב:
sir charles כתב:
אני לא בטוח כמה לפילי יש יתרון על בוסטון.
אמביד מן הסתם הוא היתרון הגדול אבל אני מתאר לעצמי שלהורפורד יש כמה טריקים בשרוול מולו מהתקופה ששיחקו יחד, ובעיקר הגארדים של הסלטיקס יכולים למרר להארדן את החיים בסדרה ולשבש לסיקסרס את כל משחק ההתקפה, או פשוט להתיש את אמביד שיקח על עצמו יותר.
אמביד השתפר לא מעט מאז ולדעתי הוא יסתדר היטב עם הגבוהים של בוסטון, כולל הורפורד
אבל אני נוטה לחשוב שבוסטון עדיפה ומבחינת פילי, אני חושב שהיא אפילו יותר מאיימת ממיאמי ומילווקי.
אין ספק שאמביד הוא יתרון אדיר, אבל במצב שבו סמארט, ווייט ובראון ממררים להארדן את החיים, אמביד יצטרך לקחת על עצמו עוד יותר ואני בספק אם הוא יצליח להיות יעיל ככה לאורך סדרה שלמה.
אני אוסיף גם שעם כל זה שאמביד משחק כדורסל אדיר העונה ונראה בלתי עציר, יש לו איזו היסטוריה של דעיכה התקפית בפלייאוף. למעשה בכל אחת מ3 העונות האחרונות היו לו כמה משחקי נפל התקפיים בסדרה שבה הסיקסרס הודחו, כל מיני משחקים של 4/20, 5/19 או 2/7. שזה משהו שמשותף גם לאיזה ג'יימס הארדן אחד.
אז אם הייתי צריך להמר, אני חושב שכן הייתי שם את הכסף שלי על אמביד והארדן מול בוסטון, בעיקר כי אמביד המשיך להשתפר אפילו מהעונה שעברה, אבל לא יודע - באיזשהו מקום אני חושב שכן יש איזו חובת הוכחה מסוימת עליהם, לא ראינו אף אחד מהם בלתי-עציר סדרה אחר סדרה עדיין.