סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 2:41 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אה, כי קוואי כרגע לא קיים ואני באופן מסורתי לא מחזיק בשיט מפול ג'ורג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 2:53 pm 
Hall of Famer

אם נשים רגע בצד את הווינגים, אישית אני חושב שהאמריקאים ירוויחו יותר לטווח הארוך אם הם יתחילו להצעיר קצת חלק מהעמדות, למשל עמדת הרכז, יש מספיק רכזים צעירים כמו לאמלו, הליברטון, טריי יאנג וגארלנד שבסופו של דבר יהיו השלד של העמדה הזו בנבחרת לעשור הקרוב, אז לשים 2 מתוכם ליד וטרן אחד (נניח-כריס פול, או קארי) כדי שיצברו ניסיון בינלאומי עדיף בעיני על להביא 3 וטרנים כפי שחלק מההצעות כאן העלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 3:11 pm 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אה, כי קוואי כרגע לא קיים ואני באופן מסורתי לא מחזיק בשיט מפול ג'ורג'

עדיין לא הבנתי איך אי הזמינות העונתית של לאונרד קשורה לתופעה של ירידה בכשרון בווינגים. כשהוא יחזור תיעלם גם התופעה?
וגם, ופה אני באמת משתדל להבין, פול ג'ורג' ודרוזן בעיניך פחות כשרוניים מאינגרם וממיילס ברידג'ס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 3:15 pm 
מנהל פורום

אם הוא יחזור לנבחרת, וזה אם די רציני, ברור שכל הטענה שלי תאלץ להשתנות, הוא פאקינג קוואי.

ולשאלה השניה, כן, לגמרי. אולי על הנייר יש להם יותר כלים, בפועל הם שחקנים פחות טובים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 3:36 pm 
Senior

נעזוב רגע את טענת ג'ורג' מול אינגרם התמוהה מעט בעיני (נניח שאתה לא מחזיק מג'ורג' אבל עוד לא שמעתי אחד שטוען שהוא לא כשרוני), אתה לא חושב שאם היעדרות של שחקן אחד יכולה להפוך את התובנה שלך על פיה, מדובר בתובנה רעועה מעט?

חוץ מזה, דוראנט הוא אכן סוג של תופעת טבע שפחות או יותר ניצח את כל העולם בקיץ שעבר אבל הוא באמת לא לבד. אפילו אם אני לא מתייחס לשמות שהדגשת, טייטום ולאבין, מידלטון וג'מאל מורי (שיחזור אינשאללה), לא נופלים לדעתי מדורות קודמים של נבחרת ארה"ב, שלא לדבר על כל מיני תופעות בקו האחורי (מוראנט, הולידיי) או בקו הקדמי (דייוויס, למרות הירידה ברמה) שמייתרות מעט את הצורך בווינגים פר סה.

לשם התרשמות, זה סגל נבחרת ארה"ב לאולימפיאדת 2016 (הווינגים מודגשים) שאותה הם סיימו ללא הפסדים:
Jimmy Butler, Kevin Durant, DeAndre Jordan, Kyle Lowry, Harrison Barnes, DeMar DeRozan, Kyrie Irving, Klay Thompson, DeMarcus Cousins, Paul George, Draymond Green, Carmelo Anthony

ואגב, בסגל במשחקים של 2008 שגם אותו סיימו בלתי מנוצחים ומול ספרד של אז שיחקו כווינגים (נכון שלצד קובי ולברון) טיישון פרינס, כרמלו אנתוני, קרלוס בוזר וכריס בוש.

אתה באמת רואה כזה הבדל משמעותי?

נערך לאחרונה על ידי תומר בתאריך א' אפריל 17, 2022 3:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 3:39 pm 
Senior

rony כתב:
אם נשים רגע בצד את הווינגים, אישית אני חושב שהאמריקאים ירוויחו יותר לטווח הארוך אם הם יתחילו להצעיר קצת חלק מהעמדות, למשל עמדת הרכז, יש מספיק רכזים צעירים כמו לאמלו, הליברטון, טריי יאנג וגארלנד שבסופו של דבר יהיו השלד של העמדה הזו בנבחרת לעשור הקרוב, אז לשים 2 מתוכם ליד וטרן אחד (נניח-כריס פול, או קארי) כדי שיצברו ניסיון בינלאומי עדיף בעיני על להביא 3 וטרנים כפי שחלק מההצעות כאן העלו.

אני לא חושב שהם רואים את הנבחרת בצורה כזו. מבחינתם הטורנירים הלאומיים הם סוג של תבלין. אין כאן מחשבות על בניה לטווח ארוך והרכב מגובש שרץ הרבה שנים ביחד וצירוף של לאמלו בול לנבחרת לא ישפר את ההתאמה שלו לתפקיד. עוד ארבע שנים הם יבחרו את מי שמתאים ויתאים לו ואלה יהיהו השחקנים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 3:49 pm 
Hall of Famer

מסכים איתך שהם לא בהכרח רואים את הנבחרת בצורה הזו, וזה בהחלט אפשרי שהם ילכו רק עם ווטרנים, אבל לעניות דעתי הבלתי קובעת, הם עלולים לסבול מהחלטה כזו בעתיד. לשחקנים יש איזשהו צורך בהסתגלות למשחק הבינלאומי, החוקים טיפה שונים, השריקות של השופטים טיפה שונות, האינטנסיביות טיפה שונה, ובעוד שנתיים-שלוש, סביר להניח שקארי, פול ולאורי (ואולי גם ג'רו ולילארד) שכבר התנסו בחוויה הזו כבר לא יהיו רלוונטיים לנבחרת, ואולי אפילו בכלל לא לכדורסל פעיל, אז בעיני לתת לרכזים צעירים להשתפשף בחוויה הזו, בטח ובטח כשזה יחד עם ווטרן שכבר עבר שם פעם-פעמיים, רק יועיל להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 4:11 pm 
מנהל פורום

תומר כתב:
נעזוב רגע את טענת ג'ורג' מול אינגרם התמוהה מעט בעיני (נניח שאתה לא מחזיק מג'ורג' אבל עוד לא שמעתי אחד שטוען שהוא לא כשרוני), אתה לא חושב שאם היעדרות של שחקן אחד יכולה להפוך את התובנה שלך על פיה, מדובר בתובנה רעועה מעט?

חוץ מזה, דוראנט הוא אכן סוג של תופעת טבע שפחות או יותר ניצח את כל העולם בקיץ שעבר אבל הוא באמת לא לבד. אפילו אם אני לא מתייחס לשמות שהדגשת, טייטום ולאבין, מידלטון וג'מאל מורי (שיחזור אינשאללה), לא נופלים לדעתי מדורות קודמים של נבחרת ארה"ב, שלא לדבר על כל מיני תופעות בקו האחורי (מוראנט, הולידיי) או בקו הקדמי (דייוויס, למרות הירידה ברמה) שמייתרות מעט את הצורך בווינגים פר סה.

לשם התרשמות, זה סגל נבחרת ארה"ב לאולימפיאדת 2016 (הווינגים מודגשים) שאותה הם סיימו ללא הפסדים:
Jimmy Butler, Kevin Durant, DeAndre Jordan, Kyle Lowry, Harrison Barnes, DeMar DeRozan, Kyrie Irving, Klay Thompson, DeMarcus Cousins, Paul George, Draymond Green, Carmelo Anthony

ואגב, בסגל במשחקים של 2008 שגם אותו סיימו בלתי מנוצחים ומול ספרד של אז שיחקו כווינגים (נכון שלצד קובי ולברון) טיישון פרינס, כרמלו אנתוני, קרלוס בוזר וכריס בוש.

התשובה לשאלה הראשונה היא לא ולאחרונה היא כן. זה לא סתם שחקן, זה קוואי. שפשוט כרגע נותר ברמת רעיון.
וההבדל המשמעותי הוא פה דוראנט וכרמלו כן? ולא שלבאטלר (האפס, חרא שחקן שאני שונא) יש מה להתבייש.
אבל אני לא מבין למה אתה מתייחס לשחקנים האלו בוואקום וטוען שעל פי זה אני טועה בעוד שאני לא טענתי את הטענה בוואקום, עדיין יכול להיות שאני טועה, אבל שוב, לדעתי העמדות הללו חלשות ביחס לעמדות אחרות היום (ועמדה מס' 2 חלשה באופן היסטורי תמיד, דווקא לאחרונה חל בה שיפור). ואצל האמריקאים הן פחות חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 4:25 pm 
Senior

התשובות שלי לשתי השאלות הן דווקא כן ולא. האמירה שלך לא התייחסה לקונסטלציה זמנית אלא לסוג של תהליך או משהו שמאפיין את התקופה האחרונה.

לגבי הסייפא, טוב, לא ראיתי שטענת את זה. כנראה שפספסתי.
אני חושב שאין מחלוקת על כך שזה סוג של תור זהב של גארדים, רק תבחר מבין מליון ספיסמנים חד פעמיים כמו קארי ואירווינג ופול ובוקר ויאנג והולידיי ומוראנט ומיטשל וליליארד (שהאמת כבר בגדר "מי שהיה") ועוד כמה מאות ששכחתי. זה פשוט לא אומר שהכישרון בווינגים התדלדל.

אגב, לדעתי החולשה של האמריקאים בהשוואה לשאר העולם היא בעיקר בגבוהים. מתוך חמשת הגבוהים הטובים בעולם*, רק אחד אמריקאי (אדבאיו) וגם הוא שחקן די מוגבל למען האמת

* לא כולל אנטוני דייויס שלך תדע מה אתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 4:29 pm 
מנהל פורום

כן, מסכים לגבי הגבוהים.

וכמו כן סולומון טוב יותר משאראס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 17, 2022 9:08 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
היי, יש סיבה למה לך ניסיתי לענות, וכנראה שעדיין לא בהצלחה ולמה לעמוס עניתי כמו שעניתי. ואם (וכנראה שכך יצא) נקראתי עוקצני בתגובה כלפיך, אז סליחה.

קראתי שוב פעם את מה שכתבתי ולא כל כך הבנתי למה "זכיתי" לתשובה שניתנה. איפה חטאתי, מה לא היה בסדר. אבל אולי גם לא הצלחתי לקרוא את כל מה שאני כתבתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 3:09 pm 
Sophomore

תומר כתב:

יש להם באמת עומק מדהים ( בלי ג'מאל מארי שהוא בכלל קנדי :) ובלי דיאנדרה אייטון שעדיין אין לו אזרחות אמריקאית וKAT שהוא מהרבפוליקה הדומיניקנית ) :

הנה לדוגמא האפשרויות:
1- סטף, קיירי, לילארד, ג'ה מוראנט, דיארון פוקס , טריי יאנג , קייל לאורי, למאלו בול , לונזו בול.

2-3 - הארדן, קוואי, פול ג'ורג', קליי תומפסון, באטלר, דווין בוקר, דונובן מיצ'ל, ג'ייסון טיטום , בראדלי ביל, דמאר דרוזן, ברנדון אינגרם, אנתוני אדוארדס, סיג'יי מקולום, ג'יילן בראון, זאק לווין, כריס מידלטון .
4-5 - קווין דוראנט, באם אדביו, אנדרה דראמונד , אנתוני דייויס, קווין לאב, דמרקוס קאזינס, דריימונד גרין, ג'ראט אלן, כריסטיאן ווד, ג'וליוס רנדל, מיילס ברידג'ס, מיילס טרנר.

אז אפשר להרכיב המון קבוצות מעולות של 12 שחקנים מהאוסף הזה.
וזה עוד בלי לברון , כרמלו וכריס פול שכנראה לא יגיעו לאולימפיאדה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, עמוס לב ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה