סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 5:52 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה דעתכם על הטרייד הבא:

לייקרס מקבלת: קיירי+KCP. שולחת את ווסטברוק ואי אלו בחירות (יש להם החל מ-2025, בחירות שיכולות להיות רבות ערך).
וויזארדס מקבלת חזרה את ווסטברוק ובחירות. שולחים את ביל וKCP.
הנטס מקבלים את בראדלי ביל, ושולחים את קיירי. שולחים גם בחירה לוויזארדס. יש להם בחירה של פילי בדראפט הבא נניח.

לייקרס מקבלת סרטן, אבל כזה שאולי לברון יודע להכניס לנסיגה, ושכבר לקח איתו אליפות, פלוס קלעי בינוני אבל שכבר שיתף איתו פעולה.
וויזארדס יכולים להחליט אם הם מנסים ווסטברוק לעוד עונה, או זורקים את המשכורת שלו לפח ולנכנסים לפול-און בנייה.
הנטס מקבלים שחקן שיכול לשחק גם ליד סימונס וגם ליד דוראנט באותו זמן. ובמקרה וסימונס בחיים לא יהיה שחקן כדורסל אז לפחות יהיה להם שותף אחד לדוראנט.

הכל כמובן בהנחה שאופציות השחקן של ווסטברוק (לא רואה איך הוא מוותר עליה) או קיירי (אנערף, אני לא חי איתו באותו מימד) יופעלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לייקרס - כן בגדול.
וושינגטון - לאור העובדה שהם רוצים להאריך את החוזה של ביל, לא בגדול. למעט הליכה לבניה מחדש, מה שהם סירבו לעשות העונה, אין שום ערך לטרייד הזה.
נטס - אלא אם לדוראנט יש בעיות עם קיירי, אז גם לא. אתה מוריד את האפסייד של הקבוצה ביג טיים והופך את התלות בסימונס לעוד יותר גדולה. אם יש שחקן אחד באן.בי.איי שלא הייתי רוצה להיות תלוי בו יותר מאשר בקיירי, אז בן סימונס הוא ה - chosen one.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:08 pm 
Hall of Famer

עבור וושינגטון זה זכייה בפיס
ויכול להציל אותם מעצמם מהארכת החוזה המופרכת לביל...

קצת קשור
במקרה נתקלתי ב"דירוג העוצמה העתידי" הזה מהימים האחרונים
https://www.espn.com/nba/insider/inside ... franchises

אז עם כל הפסטיבל שעושים בארץ סביב "הקבוצה העולה" מוושינגטון, ב-ESPN פחות מתרשמים, ושמים אותם במקום ה-29 הלא כה מכובד.
סקרמנטו אחרונים אגב.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:25 pm 
Senior

אז בוא נרחיב עוד.
לייקרס שולחת עם ווסטברוק גם את הורטון טאקר לוויזארדס.
נטס שולחים את קאם תומאס לוויזארדס, את ג'ו האריס ללייקרס, ולא בחירה אחת אלא 2-3 לוויז.
הוויזארדס שולחים לא רק את ביל אלא גם את פורזינגיס לנטס.

זה כבר אינפלוקס רציני של כשרון לנטס. אם סימונס זה לא זה ישחקו עם רכז ברמת מחליף וזו תהיה העמדה הכי חלשה בחמישיה. אם הוא כן זה אז אפשר להקיף את סימונס ב-4 שחקנים שיודעים לקלוע טוב (ביל, דוראנט, קארי, פורזינגיס) ולאפשר לו לחדור ולחיות בצבע כמה שהוא רוצה.

הוויזארדס מקבלים עוד 2 צעירים שאולי יצא מהם משהו, ואיזה 4-6 בחירות דראפט משתי הקבוצות ביחד, וזה כבר מוטיבציה הרבה יותר גבוהה לזרוק את החוזה של ווסטברוק ולבנות.

הלייקרס מאבדים את הורטון טאקר, ומקבלים עוד קלעי אבל אחרי שני ניתוחי קרסול שלא בטוח מה יהיה איתו, אז נראה לי שערך הטרייד קצת יורד מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:42 pm 
Junior

רעיון מעניין, אבל...אי אפשר לשלב ביין אנד טרייד על שחקן עם שחקנים אחרים בטרייד. וושינגטון לא יכולה לספוג בחזרה את החוזה של ווסטברוק (וברור שגם לא תעשה זאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:44 pm 
Senior

אין שום סיין אנד טרייד. לבייל יש אופציה, הוא גם צריך לקחת אותה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:51 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
אין שום סיין אנד טרייד. לבייל יש אופציה, הוא גם צריך לקחת אותה כמובן.

אה, אוקיי...קשה לי להאמין שזה יקרה, במיוחד אם זה אומר להצטרף ללייקרס של לברון ודייויס ובכך אולי להוריד את שווי השוק שלו. אלא אם יש סיכום מוקדם עם הלייקרס שיעניקו לו הארכת חוזה רצינית בהמשך הדרך. עדיין, סביר שיעדיף לחתום מחדש בוושינגטון על כמה שיותר בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:59 pm 
Junior

הנה הצעה משלי, סביב הבעיה הגדולה מכולן אך עם שתי קבוצות אחרות:

לייקרס מקבלת את ברוגדון ופורנייה תמורת ווסטברוק ואי אלו בחירות (תגידו אתם כמה ומי צריכה לקבל אותן כדי להסכים, או שבכלל אין צורך בבחירות כאן).
הניקס מקבלים את ווסטברוק תמורת רנדל ופורנייה.
הפייסרס מחליפים את ברוגדון ברנדל.

מבחינת הלייקרס, ברוגדון-פורנייה-לברון-חדגבה זו כבר התחלה של קבוצת כדורסל נורמלית.

מבחינת הניקס, נפטרים מהחוזים של פורנייה ובעיקר של רנדל. ווסטברוק יגיע לעונה אחת עם החוזה הנגמר שלו, יצליח לייצר באז תקשורתי ובקרב האוהדים, יריץ בחמישייה את בארט, רדיש, טופין ורובינסון (אם יוחתם מחדש), והלאה לפרי אייג'נסי נוסף עם קאפ ספייס בקיץ 23'.

מבחינת הפייסרס, רנדל די מתאים לצד הליברטון וטרנר, כשדוארטה והילד ישלימו חמישיית פייב-אאוט טובה. או שאם רוצים לבנות שם על אייזיאה ג'קסון במיידי, יוכלו לקדם אותו לחמישייה על חשבון טרנר שיועבר בטרייד. רנדל אומנם חתום ליותר שנים לעומת ברוגדון, אבל לפחות הוא בריא ובכך מצדיק מעט יותר את החוזה שלו. אולי ימצא את עצמו מחדש באינדיאנה ותחת קרלייל (זוכר שדובר בזמנו על עניין של דאלאס בו), כפי שראנדולף מצא את עצמו בממפיס לשנים ארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 7:00 pm 
Senior

לא חושב שTHT רלוונטי למשהו יותר, אני חושב שכולם כבר זיהו את הבלוף, אז זה בעצם 4-5 בחירות סיבוב ראשון (2 של הלייקרס המזדקנים ב2027 ו2029 ועוד 2-3 של הנטס המזדקנים, אבל עמוסי 'כוכבים') וקאם תומאס לוויזארדס על ביל ופורזינגיס? עסקה לא רעה בשבילם, בעיני, אבל אני לא באמת רואה אותם עושים את זה. לא כשיש שם כוונה לבנות סביב ביל והרגע הביאו את הלטבי, אבל אני חושב שחבל מבחינתם בתסריט ההיפותטי הזה.

הלייקרס נותנים את ווסטברוק,THT ו2 בחירות תמורת קיירי, KCP וג'ו האריס שלא צריך לבנות על כשירותו יותר מדי? יש מצב שהם ייקחו את זה, אבל בעיני הם לא צריכים. אני אישית חושב שהם באמת לא צריכים למשכן עוד גרם של העתיד שלהם בשביל השנה הקרובה עם לברון, עם כל הכבוד.

הנטס נותנים את קיירי, האריס, קאם תומאס ו2-3 בחירות תמורת ביל ופורזינגיס? אני על הגדר בנוגע לזה. ביל על הנייר התאמה פחות טובה מקיירי לצד דוראנט, אבל כנראה יתעסק קצת יותר בכדורסל. פורזינגיס הימור קצת גדול מידי לטעמי, ועדיין יש שם מחסור חמור בשחקני הגנה. זה לא שסימונס הוא איזה הימור בטוח יותר מפורזינגיס. במקרה שלהם עוד אולי הייתי מוכן להקריב מעט יותר מהעתיד בשביל השנים הקרובות של דוראנט, למרות תמרור האזהרה שהסדרה הזו קצת הייתה. עדיין נוטה קצת לכיוון הלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:55 pm 
Senior

אז בואו ביותר משוגע. רק שתי הקבוצות המאכזבות בליגה עושות סופר טרייד:

הלייקרס שולחת את לברון (כן כן) + ווסטברוק לנטס, תמורת קיירי, בן סימונס וג'ו האריס (צריך אותו בשביל להשוות משכורות). לא נשלחות בחירות אלא אם אחד הGMים מצליח יותר במו"מ.

לברון ודוראנט התאמנו ביחד בעבר והם ככל הנראה חברים טובים.

הנטס יכולה להחליט לראות אם אפשר להוציא מווסטברוק משהו על המגרש או להפטר ממנו. היא נפטרת מההשקעה ארוכת הטווח והמסוכנת בסימונס. בכל מקרה, יש מי שינהל את המשחק (לברון).

הלייקרס מקבלת שני נעלמים דפוקים בשכל שביחד עם דייויס בריא יכולים להביא לה אליפות או להוריד אותה שוב לרמות הלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 10:21 pm 
Hall of Famer

לברון לעולם לא יועבר בטרייד. ואני לא חושב שמישהו בונה על קיירי וסימונס כחומר השלמה לאליפות בתצורתם הנוכחית כדפקטים בכירים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 10:27 pm 
Senior

למה לעולם לא יועבר בטרייד ? אין לו NTC בחוזה (ולא יכול להיות לו). כן יש לו כוח מסויים ולהתנגדות שלו יש משקל, אבל הכוח הזה הצטמצם משמעותית אחרי העונה הזו. חוץ מזה - הנטס זו לדעתי אחת מיעדי הטרייד שהוא צפוי הכי פחות להתנגד אליהם (יש רק קבוצה אחת שלדעתי הוא יעדיף במקרה של טרייד, תנחש איזו).

וההנהלה של הלייקרס כבר בנתה על ווסטברוק, אז תסלח לי אם גם על זה אחלוק עליך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 10:32 pm 
Hall of Famer

אתה בוודאי צודק שאין מניעה חוזית או תיאורטית אחרת, מעשית אני לא רואה את זה קורה. לא מהצד שלו, לא מהצד של הלייקרס. זה עדיין לברון, אגדה של הענף, הוא עדיין מכונה של כסף ויחסי ציבור, הוא עדיין בנזונה תחרותי שלא יעבור בצורה שהיא סוג של הודאה בכשלון.

ווסטברוק הגיע כי לברון רצה אותו. אין סיבה מקצועית או כלכלית/שיווקית להחליף את לברון בשחקן שלא משחק ובשחקן שאולי עדיף שלא ישחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 11:02 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
הלייקרס מקבלת שני נעלמים דפוקים בשכל שביחד עם דייויס בריא יכולים להביא לה אליפות או להוריד אותה שוב לרמות הלוטרי.

אני חושב שצריך להיות מאוד מאוד מאוד מאוד אופטימי כדי לחשוב שקיירי, סימונס, דיוויס (ושום דבר מסביבם) יכולים להביא אליפות, או אף להתקרב לשם.
בלוטרי כן אפשר לראות אותם, אבל הייתי ממליץ לקבוצות המגיעות ללוטרי לשלם פחות משכורות...
וממילא הלייקרס בסכנה להפסיד בחירות שלהם עד 2024 (כולל) להחלפה עם ניו-אורלינס

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, יואי, עמוס לב ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה