סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA כריסטמס
הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 12:44 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קאבס-נטס: 125:117
קיירי ודוראנט 32 נק' כ"א, סימונס 8 אס האריס וקארי לא שיחקו, ווטאנבי עומד על 70% מהשלוש כשהוא חופשי בפינה, אתמול לא נתנו להיות כזה אבל עדיין קלע 2 מ3 מהשלוש.
גרלנד 43 נק' 5-7 מהשלוש יפיפיות ו13 מתוך 15 מהעונשין משעממות, מיטצ'ל 15 והיה די פאסיבי.
המשחק היה של ברוקלין, בסוף הקאבס הצליחו קצת למתוח. ברוקלין נישלה את הקאבס מהמקום השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 12:45 pm 
Hall of Famer

היעדר הקליעה מבחוץ של הלייקרס זו לא גזירה משמיים, אלא בעיה פנים-קבוצתית.
לברון קולע העונה 30.6% מבחוץ, לעומת 34-37% בשש העונות הקודמות.
ווסטברוק קולע 40.5% מהשדה, שזה הכי נמוך שלו מאז עונת הרוקי (בשלוש העונות האחרונות, כולל בלייקרס, היה על 44-47%).
כלומר אני מכוון חלק מהבעיות אל עבר השחקנים המובילים עצמם, שמשום מה לא מקבלים ביקורת כמעט בכלל (פרט לווסטברוק שחוטף עבור כולם...).

ווקר, ריבס ובראיינט נותנים לקבוצה 4 שלשות למשחק ב-40%. נכון שעדיף שהקלעים היותר טובים בקבוצה יהיו ב"ווליום" גבוה יותר, אבל גם זה משהו.
בעונה שעברה אגב, הרביעייה מונק-מלו-אלינגטון ובראדלי סיפקה יחדיו כ-7 שלשות בממוצע למשחק ב-39%. זה עזר ללייקרס יותר מדי? לא
הכשירות של דיוויס אשתקד לא יכולה להוות בעצמה תירוץ, כי גם במשחקים שהוא כן שיחק - הם היו במאזן שלילי של 23-17 (שזה בערך כמו ה-40% של השנה...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 2:13 pm 
Junior

shmueliki כתב:
היעדר הקליעה מבחוץ של הלייקרס זו לא גזירה משמיים, אלא בעיה פנים-קבוצתית.
לברון קולע העונה 30.6% מבחוץ, לעומת 34-37% בשש העונות הקודמות.
ווסטברוק קולע 40.5% מהשדה, שזה הכי נמוך שלו מאז עונת הרוקי (בשלוש העונות האחרונות, כולל בלייקרס, היה על 44-47%).
כלומר אני מכוון חלק מהבעיות אל עבר השחקנים המובילים עצמם, שמשום מה לא מקבלים ביקורת כמעט בכלל (פרט לווסטברוק שחוטף עבור כולם...).

ווקר, ריבס ובראיינט נותנים לקבוצה 4 שלשות למשחק ב-40%. נכון שעדיף שהקלעים היותר טובים בקבוצה יהיו ב"ווליום" גבוה יותר, אבל גם זה משהו.
בעונה שעברה אגב, הרביעייה מונק-מלו-אלינגטון ובראדלי סיפקה יחדיו כ-7 שלשות בממוצע למשחק ב-39%. זה עזר ללייקרס יותר מדי? לא
הכשירות של דיוויס אשתקד לא יכולה להוות בעצמה תירוץ, כי גם במשחקים שהוא כן שיחק - הם היו במאזן שלילי של 23-17 (שזה בערך כמו ה-40% של השנה...).

לא הבנתי את הנקודה בהודעה שלך... ברור שהיעדר הקליעה מבחוץ זו לא גזירה משמיים, גם זה שבן סימונס לא קולע שלשות זו לא גזירה משמיים, מה הנקודה?
בלייקרס אין קלעים טבעיים, לא חושב שאפשר להתווכח על העובדה הזו. גם ווקר שהוא הכי קרוב לזה (וכאמור, מותק של שחקן) השנה עם מספר השלשות הגבוה בקריירה שלו ככה שזה לא שהוא "הלך אחורה".
אתה יכול לצפות משרודר ובברבלי להתחיל להיות קלעים בווליום גבוה ובאחוזים גבוהים, אבל הם לא עשו את זה מעולם אז אני לא רואה סיבה לבנות על הפיצ'ר הזה.

אני רואה לא מעט את הלייקרס ומה לעשות שמבחינה התקפית לברון ודיוויס הם לא הבעיה של הקבוצה... בעיקר לא דיוויס של המשחקים האחרונים עד הפציעה. הבעיה המרכזית של הקבוצה (וזה ככה כבר כמה עונות) זו ההגנה הלא קיימת ואת זה לגמרי אפשר להפיל על לברון בעוד בצד ההתקפי הבעיה היא לגמרי בווסטברוק ובסגל מסייע מוגבל למדי.

גם את הפסקה השניה לא ממש הבנתי... עונה שעברה היו ללייקרס לא מעט בעיות, זה שהם קלעו יותר טוב מהעונה ועדיין נכשלו מצביעות על זה שהעונה הקליעה שלהם זו לא בעיה? לא הבנתי את ההקשר.

עזוב, מה הטייק שלך על הלייקרס? למה הם כל כך גרועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 2:32 pm 
מנהל פורום

הטייק שלו, זה שלמרות המגבלות והבנייה הלא מאוד מוצלחת, דרווין האם יכול וצריך להפיק הרבה יותר מהקבוצה הזו.
ויש משהו בדבריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 4:29 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
חידת טריוויה למחזור חג המולד
איזה שלוש קבוצות מבין 30 הפעילות כרגע מעולם לא נצחו משחק בחג המולד?

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 5:21 pm 
Sophomore

ניחוש בלבד
אוקלהומה, אורלנדו והפליקנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 5:43 pm 
מנהל פורום

אפילו לא אחד מתוך שלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 5:59 pm 
Junior

גם כן ניחוש פרוע - שרלוט, מיניסוטה, ממפיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 7:47 pm 
מנהל פורום

2 מתוך 3
לא אגיד איזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 8:02 pm 
Junior

uriel17 כתב:
2 מתוך 3
לא אגיד איזה

כן, הבנתי. האמת שזה לא היה סתם ניחוש אלא ניחוש מושכל והתלבטתי בין הקבוצה השלישית לקבוצה הנכונה. בגדול זה הקבוצות הכי חדשות בשילוב לא מצליחות ב-NBA. בקבוצה ה-3 הלכתי על הצלחה over ותק וטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 27, 2022 9:11 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
שרודר בן 29, וראינו אותו ביורובאסקט בקיץ (אולי לא סופר מדהים, אבל לא כה רע). אני לא רואה מה כה מיוחד בו כדי להניח שהוא כה רחוק מ"גרסת 19-20" שלו.
בברלי אמנם בן 34.5, אבל כאמור רק בשנה שעברה דובר עליו "גבוה גבוה" בקבוצה לא רעה (טובה מהלייקרס הנוכחית עובדתית) בה קיבל כמעט את אותו מספר דקות.
לפחות בקרב השחקנים הללו - אני לא מזהה את הדפוס "שחקנים שהיו מקבלים x דקות למשחק בקבוצה ממוצעת אחרת, ו-2x בלייקרס, בגלל חולשת הסגל". אם אותם שחקנים מקבלים בערך את אותו מספר דקות וזריקות - אז איפה ההבדל הגדול?

עד עכשיו הלייקרס רצו ללא פציעות.
בתחילת השנה חזו להם (ו"חזו" אומר שמיטב המוחות האמינו בכך פחות או יותר, אחרת אנשים היו פושטים רגל ומפוטרים מעבודתם) 44.5 ניצחונות, שזה קצת מעל 50%, כולל פציעות שמגולמות בדרך (כלומר נניח, צפי למאזן של כ-65% בהרכב מלא, בפועל אנחנו בינתיים ב-40%...).

אפילו נעשה רגע השוואה לוושינגטון המוכרת לנו היטב, שכושלת מעט השנה (גם אם לא בענק), וסביב המאזן של הלייקרס.
האם מוסכם שהטריו ווסטברוק-לברון-דיוויס אמור להיות עדיף משמעותית על ביל-קוזמה-פורזינגיס המושמצים? (קל וחומר כשביל החמיץ 12 משחקים עד כה)
מה יש לוויזאדרס מסביב? מוריס, בארטון, קיספרט, אבדיה, האצ'ימורה (החמיץ מחצית מהמשחקים), גאפורד. זה כה עדיף על מה שיש ללייקרס?

טוב שמוליקי שייקי ענה בשבילי, עם סייג אחד שגבריאל הוא שחקן דו כיווני ברוב קבוצות הליגה וקצה רוטציה בשאר רק כדי לקבל פרופורציה לגבי עמדות הפנים שאפילו לא טרחתי להזכיר.
לגבי הנקודה שלך על וושינגטון כדוגמה, תשמע לפחות יש שם אסופת שחקני כנף שיכולים לקלוע ולשמור (מי יותר ומי פחות), ולא רוטציה שלמה של שחקנים בגובה של 1.88.
לפני זה הזכרת סגלים של הניקס, פייסרס, קינגס, יוטה ופורטלנד שכמובן טובים יותר אחרי הכוכבים אבל כן, אפילו הסגל הבינוני של הוויזרדס אחרי ביל-פורזינגס בכללי מגוון יותר, וספציפית היה מתאים יותר ללברון ודיוויס.
חוץ מזה, אם אתה מנסה להגיד שהמאמנים (ווגל והאם) לא הצליחו להוציא את המיטב ממה שיש אז מסכים במידה מסויימת, אבל אחרי ההלם מהכשלון בעונה הקודמת, השנה רובנו חשבנו שזה סגל לפלייאין.
כדורסל זה עדיין משחק קבוצתי ואי אפשר לדלג על העיניין הזה של 7-8 שחקני רוטציה שמשלימים אחד את השני ומספקים מספיק גיוון כדי להתחרות כראוי ב80-100 משחקים שיש בעונה.
שרודר הפך לשחקן מינימום כמו שאר הסגל מסיבה, וההתרסקות של בב ונאן זה מהדברים האלו שקורים אבל מה לעשות על המגרש הם גם נראים כמו מינימום.
נשארנו עם חמשת השחקנים שהוזכרו אבל הם לא הכי מחמיאים אחד לשני וגם אם היו, זה לא מספיק בליגה הסופר התחרותית של השנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 3:15 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
עזוב, מה הטייק שלך על הלייקרס? למה הם כל כך גרועים?

לי אין טייק מוגדר (אני גם לא צופה במשחקים, אז גם אם היה לי טייק לא הייתי סומך על עצמי בו...).
אבל פשוט קשה לי לקבל את הטייק "הסגל כה כושל, זה מה שהקבוצה הזו יכולה להפיק".

האם אי אפשר לייצר הרכב ושיטת משחק שיהיו מהיעילים התקפית בליגה (ולו לחלקים מהמשחק) עם 3 שחקני חוץ מסוימים לצד לברון ודיוויס?
האם אי אפשר לצוות את ווסטברוק, בברלי, דיוויס ועוד שני שחקנים ולייצר קבוצה יציבה הגנתית לכל הפחות בדקות שלברון על הספסל?
קבוצות אחרות מייצרות "דברים מעניינים" עם חומרי גלם לא יותר טובים בעיניי.
איך דאלאס שורדת 11 דקות במשחק ללא דונצ'יץ' בדרך למאזן חיובי? הרי שם כבר האופציה השנייה (כריסטיאן ווד? דינווידי?) היא בינונית ומטה לקבוצה שנלחמת על סיום בשישייה הראשונה.

אגב, אם המצב של הסגל הוא עד כדי כך קשה (לא קולעים מבחוץ, לא מסוגלים לשמור, שחקני G league וכו'), מדוע הם לא עושים טרייד?
לכאורה מזה לא קשה להשתפר...
בפרט שהשנה יש לכאורה כמה וכמה קבוצות חלשות שאמורות לשמוח למכור קצת

אגב נוסף, בוא נחפש למשל מקבילה היסטורית לקבוצת עם שניים מ-10/15/20 (לא יודע לקבוע - תגידו לי אתם) השחקנים הטובים בליגה - שסיימה 2 עונות ברצף (אם וכאשר) במאזן שלילי (מאוד).
כאמור את הסייג של הפציעות אני לוקח בעירבון מוגבל, כי גם בלי הפציעות המאזן הוא שלילי (גם אשתקד, וגם העונה), וזה ממילא מדד מוטה - כי אנחנו מסתכלים על "קבוצה בלי פציעות" אל מול קבוצות שבשגרה - שחלקן פצועות...

הנווט כתב:
חוץ מזה, אם אתה מנסה להגיד שהמאמנים (ווגל והאם) לא הצליחו להוציא את המיטב ממה שיש אז מסכים במידה מסויימת, אבל אחרי ההלם מהכשלון בעונה הקודמת, השנה רובנו חשבנו שזה סגל לפלייאין.

בסדר גמור
פלייאין זה מקומות 7-10
הלייקרס (קל וחומר לאור ההיעדרות הצפויה של דייויס) לטעמי בדרך לסיים במקום ה-12, וגם זה אולי רק בגלל שאוקלהומה תתחיל בהשבתת שחקנים מתישהו (מה שלייקרס אין אינטרס לעשות - כי אין להם את הבחירה שלהם).
אז בעצם הם צפויים לסיים משמעותית מתחת לתחזית הלא מפרגנת ממילא שהייתה ל"רובנו", ואני מניח מבחינת הפער לעומת תחזית הניצחונות וגאס - הם יהיו קנדידטיים רציניים לבכורה.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ד' דצמבר 28, 2022 11:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 11:37 am 
Freshman

מאחר ואתה לא צופה אני יכול לגמרי להבין את השאלות שאתה מעלה מתוך המספרים היבשים והתפוקה שהיית מצפה מהשחקנים על הנייר. בתור מי שראה את רוב המשחקים יכול לספר שיש כמה גורמים שנראים די ברורים:
לברון עדיין שחקן ענק אבל יש מגמה שהתחילה עוד מסוף הקדנציה בקליבלנד וכמובן מתגברת והיא שפשוט אין לו מספיק רגליים ואוויר ליהיות דומיננטי בסוף משחקים, לדעתי זו הסיבה שהימרו על ראס למרות חוסר ההתאמה על הנייר וזה לא עבד. דיוויס באופן די קבוע קולע פחות ברבע רביעי (בעיה של הפעלה קבוצתית כמובן אבל לא רק) ובקלאץ׳ שם בדרך כלל שחקן צריך ליצור לעצמו והצבע נעול. זה די מספר גם את כל הסיפור של הלייקרס השנה (יותר משנה שעברה עם כל הגריאטרים) בה הם כן מצליחים ליהיות תחרותיים לפחות במקטעים ברוב המשחקים אבל העובדה שאין את השחקן הנוסף שמספיק רב מימדי ליצור מכדרור בקלאץ׳ גם בחדירה וגם בקליעה.
יחד עם העובדה שהם קבוצת הקליעה הגרועה בליגה והסייז (בעיות בנייה שערורייתיות) אתה מקבל קבוצה מאוד מאוד מוגבלת.

שאמרתי קבוצת פלייאין לא התכוונתי למקום 7 לצערי…יותר כמו ציפיתי שיותר קבוצות יעשו טאנקינג ולכן מקומות 9-10 נראו ריאלים מה גם שאחרי שעשו טרייד על בב כולם ציפו להחלפה של ראס בשני שחקני רוטציה שעונים על החוסרים עמו הילד וטרנר לדוגמה וזה לא קרה.

ולשאלת השאלות שלך- למה הם לא עושים טרייד?
יש לי תאוריות אבל זה כבר לתרד אחר, המציאות היא שבסגל הזה ורמת התחרותיות שמציגה הליגה הם נמצאים פחות או יותר איפה שהם מדורגים מבחינת כדורסל וזה באמת באמת פשע לבזבז את העונות המאוחרות המטורפות של לברון ככה, וזה מה שבערך כל אוהדי הלייקרס טוענים כלפי ההנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 12:31 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לי אין טייק מוגדר (אני גם לא צופה במשחקים, אז גם אם היה לי טייק לא הייתי סומך על עצמי בו...).
אבל פשוט קשה לי לקבל את הטייק "הסגל כה כושל, זה מה שהקבוצה הזו יכולה להפיק".

האם אי אפשר לייצר הרכב ושיטת משחק שיהיו מהיעילים התקפית בליגה (ולו לחלקים מהמשחק) עם 3 שחקני חוץ מסוימים לצד לברון ודיוויס?
האם אי אפשר לצוות את ווסטברוק, בברלי, דיוויס ועוד שני שחקנים ולייצר קבוצה יציבה הגנתית לכל הפחות בדקות שלברון על הספסל?
קבוצות אחרות מייצרות "דברים מעניינים" עם חומרי גלם לא יותר טובים בעיניי.
איך דאלאס שורדת 11 דקות במשחק ללא דונצ'יץ' בדרך למאזן חיובי? הרי שם כבר האופציה השנייה (כריסטיאן ווד? דינווידי?) היא בינונית ומטה לקבוצה שנלחמת על סיום בשישייה הראשונה.

אגב, אם המצב של הסגל הוא עד כדי כך קשה (לא קולעים מבחוץ, לא מסוגלים לשמור, שחקני G league וכו'), מדוע הם לא עושים טרייד?
לכאורה מזה לא קשה להשתפר...
בפרט שהשנה יש לכאורה כמה וכמה קבוצות חלשות שאמורות לשמוח למכור קצת

אגב נוסף, בוא נחפש למשל מקבילה היסטורית לקבוצת עם שניים מ-10/15/20 (לא יודע לקבוע - תגידו לי אתם) השחקנים הטובים בליגה - שסיימה 2 עונות ברצף (אם וכאשר) במאזן שלילי (מאוד).
כאמור את הסייג של הפציעות אני לוקח בעירבון מוגבל, כי גם בלי הפציעות המאזן הוא שלילי (גם אשתקד, וגם העונה), וזה ממילא מדד מוטה - כי אנחנו מסתכלים על "קבוצה בלי פציעות" אל מול קבוצות שבשגרה - שחלקן פצועות...

אה אני לא חושב שזו מה שהקבוצה יכולה לספק, אני חושב שקבוצה עם לברון ודיוויס צריכה לתת הרבה יותר. אני כן מספר לך למה עד עכשיו הקבוצה לא מצליחה לפי המשחקים שאני רואה. הבעיות בקליעה קיימות וישארו אבל כנראה שהקבוצה צריכה לשנות סגנון המשחק שלה עם זה מה שקורה.

לגבי השאלות שהעלת :
לצד לברון ודיוויס יש בגארדים את שרודר, בברלי, נאן, ווקר, ריבס, ווסטברוק וטרוי בראון - מי שלושת שחקני החוץ שאתה מרכיב ליד דיוויס ולברון כדי להפוך את ההרכב הזה לאחד היעילים בליגה? בסוף יש סיבה ששרודר, ווקר, נאן וטרוי הגיע על חוזים נמוכים יחסית ( שניים מהם מינימום, נאן על 5.25 ווקר על 6.5) וזה כי המעמד שלהם בליגה הוא לא גבוה במיוחד.
גם השאלה עם לוקה לא ממש ברורה... כן, לדאלאס יש את דינווידי שהיה השחקן המוביל בקבוצת פלייאוף במזרח (נטס) והוא שחקן של 20+ מיל' לעונה (לא נתון שמציג יכולת אבל כן שמציג מעמד בצורה סביר) ואת טימי הארדווי שהוא בהחלט סקורר אחלה לגמרי ( גם פה, 19 מיל' העונה). גם ווד (14 מיל' העונה) בסופו של דבר יכול לשים נקודות ביעילות שאין אף אחד שמתקרב לזה בלייקרס מעבר ללברון ודיוויס... הוא עד עכשיו העונה עם 17.3 נקודות ב60.8 EFG וכל זה שהוא גם זורק 4.1 שלשות למשחק (וקולע 1.6 מהם).

המצב קשה והם לא עושים טרייד מכמה סיבות ברורות -
1) אף אחד בליגה לא רוצה לגעת בווסטברוק, בטח בלי לשפוך המון בחירות איתם. הם כל הקיץ ניסו, אף אחד לא רצה.
2) יעשו טרייד על מה? כמה אנשים עומדים בתור כדי לאסוף את ווין גבריאל או טורי בראון תמורת שחקן תורם? השחקנים היחידים ששווים אולי משהו בטרייד (מעבר ללברון ודיוויס) אלו ווקר וריבס וגם במקרה שלהם אני לא בטוח שהערך גבוה מדי (וגם לא יעזור ללייקרס לוותר דווקא על שחקנים תורמים.
3) אם הכוונה בטרייד היא ללברון ודיוויס אז אתה בעצם מציע ללייקרס ללכת לריבילדינג מלא אם אני מבין נכון וזו אולי צריכה להיות הפעולה אבל אני לא רואה הרבה קבוצות מוותרות על לברון+דיוויס.

גם הבערבון מוגבל של סייג הפציעות הוא לא מדויק כי בסוף עונה שעברה לברון ודיוויס שיחקו 22 משחקים יחד (מתוכם היו במאזן 11-11) ככה שלהניח משהו על סמך 22 משחקים שמפוזרים על עונה על איך היו נראים 82 משחקים זה בעייתי.

בסוף הלייקרס במצב הנוכחי הם קבוצה שאם מתחברת טוב יכולה להכנס לפלייאוף בלי הביתיות... אם ימצאו קבוצה שתיקח את ווסטברוק תמורת 2 שחקנים תורמים אז אני חושב שהתקרה של הלייקרס תעלה משמעותית.
לצורך הענין אם הטרייד שדובר עליו בזמנו של ווסטברוק תמורת טרנר והילד של אינדיאנה היה יוצא לפועל התקרה של הלייקרס הייתה עולה משמעותית בעייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 3:02 pm 
Hall of Famer

אם הכוונה בטרייד היא ללברון ודיוויס, אז אני מצטער שמוליק, באמת באמת שאתה חי בספירה אחרת.
אן.בי.איי הוא לא פחות עסק, אם לא יותר, מאשר ספורט. אפשר לבדוק, אבל אני משוכנע, שהלייקרס הן בין הקבוצות הכי מרוויחות בליגה והכי מוכרות בליגה מרצ'נדייז, למרות המצב המקצועי העגום. והסיבה היא כמובן אך ורק לברון ודיוויס והאהדה והבאזז שהם מייצרים. הנהלה שמוכרת את אחד מהם בסיכוי מאד מאד גבוה, לא תשיג תמורה כלכלית קרובה. אזההצעה להעביר אחד מהם היא להגיד להנהלת הלייקרס לירות לעצמם בראש מבחינה כלכלית, כי אז אפשר יהיה להתחיל בבניה מחדש שתצליח בשנים הקרובות אולי או אולי לא. סה"כ הגיוני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 3:24 pm 
Hall of Famer

רגע רגע
לא לא לא

בטרייד התכוונתי למשהו פשוט - לתת איזה שחקן שמתבזבז בלייקרס לקראת סיום חוזה (ולדבריכם, גם ככה לא מסייע להם) - בברלי למשל עם 13M, פלוס עוד משהו שולי מהצד אם צריך לאזן משכורות, פלוס בחירת דראפט.
דטריוט אומרים לא להצעה שכזו על בוגדנוביץ'?
שארלוט על אוברה (אין לי מושג מה התוכניות העתידיות שלהם לגביו)

ובמחיר נמוך יותר אני מניח:
יוסטון על אריק גורדון
סן-אנטוניו על ג'וש ריצ'ארדסון/מקדרמוט (לא צעירים ולא שייכים ממש לבנייה העתידית שם)

עד כאן אלו קבוצות הטנקינג המוהבקות, אני כבר לא יודע לגבי אינדיאנה (באדי הילד הוא לדעתי התאמה מדהימה ללייקרס) ויוטה - שאולי כבר רוצות לנצח כעת.
אני כמובן הראשון שאסכים שהילד וטרנר תמורת ווסטברוק יכלו באמת להפוך פוטנציאלית את הלייקרס לקבוצה חזקה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 3:59 pm 
Junior

פטריק בברלי ובחירות דראפט של 2025 וצפונה אלו פחות או יותר הדברים היחידים שהלייקרס יכולים לסחור בהם.
מבחינת שכר יש ללייקרס את לברון על 44 מיל', דיוויס על 37 מיל' ווסטברוק על 47 מיל' (וואו) ואת בברלי על 13 מיל'... אחריהם כולם מרוויחים 6.5 מיל ומטה (כמה מיליון מתחת לשכר הממוצע לשחקן בליגה) ככה שמבחינת משכורות הם לא מאוד גמישים באת ניתן לכלול בטרייד.

מעבר לזה אתה עושה טרייד שכולל בחירות עתידיות אם אתה בטוח שהוא ייתן לך משהו. בוגדנוביץ' על בברלי משפר את הקליעה אבל אתה מאבד עליו 2 שחקנים רוטציה (גם אם הם חלשים) וגם בחירת סיבוב ראשון עתידית ובתמורה למה? מה התקרה עם בוגדנוביץ' במקום בברלי ובראון נגיד?
על אוברה אני לא רואה את שארלוט מוותרים בלי לשפוך כמות יפה של בחירות וגם פה - מה אוברה יוסיף ללייקרס שכבר יש להם את לברון ודיוויס שעושים פחות או יותר מה שאוברה עושה? הוא לא ווליום שוטר והוא לא גבוה שיכול לחזק להם את הרוטציה בצורה מהותית...

בסוף הדרך היחידה שלהם להתחזק לתפיסתי היא לתת את ווסטברוק שעליו אפשר לקבל הרבה שחקנים מבחינת משכורות ולרכך את זה עם בחירות דראפט אבל גם פה עולה השאלה - מי אפשר להביא עליו שיקפיץ את הקבוצה להיות קונטנדורית ולא בטוח שיש פה תשובה ששווה מספר בחירות סיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 28, 2022 5:38 pm 
מנהל פורום

בהתחשב ביכולת של ראס לאחרונה, פלוס התפקיד של מנהיג ההרכב השני. לא כל טרייד על ראס ישדרג אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 29, 2022 5:40 pm 
Freshman

זה נכון, אבל יש משהו שנראה שחסר בדיון הזה וזה המשמעות לשתי עונות הבאות.
כמו שראינו עוד הלילה לברון כבר די מיואש מהעיניין ובטח מצטער על הארכת החוזה, כי גם לו אין ציפיות מהעונה הזו אבל ללא טרייד על ראס סביר שהכיוון רע גם לעונות הבאות.
החוזה של ראס זה הסיכוי היחיד להחזיר חוזים שיכולים ליהיות ראויים גם לעונה שתיים הבאות, זכויות בירד שנותנות לך לחרוג מהקאפ או לפחות סחירים כדי שתוכל להמשיך לנסות להשתפר.
דיברנו על ריבס ולוני בתור שני השחקנים הנוספים בסגל והנה הם מחברים 0 נקודות משותפות במשחק, וזה מזכיר לנו את ההבדל בין שחקן עיקבי שנותן מינימום תפוקה דיי אין דיי אאווט לשחקנים מתפתחים או 8 והלאה ברוטציה.
נגיד שמאריכים את שניהם בכל זאת בקיץ בשביל מינימום המשכיות ואמונה שימשיכו להתקדם- זה משאיר כסף לשחקן חריגת מס ועוד שני חוזים ממוצעים אולי, לא בדיוק המתכון לקונטנדריות כנראה.

האפשרות לסחור בחוזים הנגמרים של ראס, בברלי ונאן (יחד עם בחירות כמובן אחרת אף אחד לא יקח) תסתיים בטרייד דד ליין ומשם כל מה שיהיה זה בחירות הדראפט אבל זה יחזיר אותם לאותה טעות בסיסית:
נגיד והם מאמינים שיוכלו בערב הדראפט לסחור ב3 בחירות הלכה למעשה ולהשתמש בכל הקאפ להביא איזה זאק לאבין, הם שוב יצטרכו להשלים את הסגל בשחקני מינימום וג׳י ליג וזה מתכון לכישלון.
השאלה האמיתית היא האם בכלל יש להנהלה שם רצון להמשיך לשלם מס גבוהה או אם יש להם בכלל גב כלכלי להתחייב לזה.
כבר כתבתי שלדעתי לברון האריך בעיקר מתוך לואליות לדייוויס אבל לשניהם יש אופציית שחקן לעונה שאחרי והם יעזבו אם הם ימשיכו ליהיות קבוצת תחתית.
נראה לי הזוי שההנהלה אפילו שוקלת לא למקסם את התקופה שלהם כי אולי הם יחסכו מס אבל כי בלי לברון ודייויס גם ההכנסות ירדו משמעותית, ומי יודע מתי יהיה שם כוכב על או קונטנדרית שוב.
מצב הזוי אבל בלי לפחות ניסיון להביא איזה בוגדנוביץ׳ העונה גם תסתיים מוקדם וגם עם כוכבים חמוצים לגבי הפרוספקט של העונה לאחריה, אוהדים מתוסכלים וכו׳.
ההגיון אומר שהם אמורים לנצל את החוזים של ראס, בב ונאן כדי להתחמש לשתי העונות הבאות אבל אולי אין כסף, אולי אין שכל, אולי שניהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 30, 2022 10:20 am 
Hall of Famer

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 122 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה