סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 3:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בNBA חזרו לשחק כדורסל
הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 7:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
דנבר מזכירים לקאבס היררכיה, מהי ומנצחים אותם בקליבלנד, כשהם בלי ארון גורדון ועם מארי בשעה טובה, יוקיץ בנוהל טריפל דאבל, צ'אנצ'ר, מנצל יפה את הפציעה של גורדון ודנבר מרוויחה שחקן רוטציה שערכו לא יסולא בפז
מנגד, הספסל של הקאבס נראה חיוור ללא ריקי, מובלי מתחיל להתגבש לתבנית הסופרסטאר שמיעדים לו בקאבס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 9:57 am 
מנהל פורום

דנבר 0:3000 כשיוקיץ בטריפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 11:07 am 
מנהל פורום

הפייסרס נותנים משחק מעולה בבוסטון
הליברטון השווה בשתי זריקות עונשין ל125, כשהיו עוד 90 שניות לשחק.
ה90 שניות האלה הפכו לאופרה של החטאות
הקטע המעניין במשחק היה אחרי שלשה של האוזר, שהעלה את הבוסטון ל111:103 וזה נראה כמו סוף הסיפור
הייתם מצפים שאת הקאמבאק לשוויון יובילו הליברטון ועוד מישהו
שאת הריצה לשוויון 111 עשו מת'ורין וטרנר, במשחק בין שניים
זה מאוד מעודד מבחינת אינדי שהיא לא תלויה בהליברטון
ומת'ורין לא איזה אגואיסט חולה זריקה.
אינדי והמג'יק הן הקבוצות שיוכלו להיות בפלייאוף בלי פלייאין בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 11:09 am 
מנהל פורום

אינדי הפסידה בסיום 145:138
הרכבים מלאים בשתי הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 12:34 pm 
מנהל פורום

אז דיברנו על הקונטדריות: בוסטון, דנבר וקליבלנד
אבל היו עוד קונטנדריות ששיחקו
ממפיס ופילי, למשל.
ממפיס עם חיסרון מאוד משמעותי של אדאמס, חשוב להגיד שאדאמס סובל מפציעה לא פשוטה בכלל בברך, שזה סיפור לא פשוט בכלל. ואי אפשר להתייחס לחיסרון שלו כאל משהו שיתוקן בקרוב ובקלות. הוא יכול להתברר כ RW3 מספר 2.
חיסרון שני, הוא פחות מהותי, אבל חשוב כשמחפשים את הגרוש ללירה, לוק קנארד. הם צריכים את 40% פלוס שלו מהשלוש, באופן נואש. נכון צריך להחביא אותו בהגנה, אבל הוא מוציא את הכדור כל כך מהר מהיד, שזה גם מרהיב וגם יעיל.
אז עם שתי החוסרים האלה מול סגל מלא ובריא של פילי התייצבה אותה ממפיס באולם של פילי ושלטה במשחק, עד 2 דקות למחצית כשביין עושה 2 נק והתוצאה 56:37
יענו 19 הפרש
מאותו רגע פילי התקרבה לאט אבל בטוח, חוץ מכמה דקות ששתי הקבוצות לא קלעו כלום, לא היו דקות שרק פילי קלעה וממפיס דממה
ככה שהסיום עם הניצחון של פילי לא היה בליץ של כמה דקות בסוף אלא הצב של זנון
מקסי ואמביד חיברו ביחד 0:11 מהשלוש
לא נורא 10 מ 19 שקימבנו הארדן והאריס פיצו על זה
משחק טוב בסך הכל
105:110 לפילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 1:40 pm 
Freshman

כנראה שיש לאדאמס חשיבות מיבנית יותר ממה שהיה ניראה אבל לא נראה לי שזה מקור הבעיות שלהם, אם אני לא טועה הוא בקושי קיבל דקות בפלייאוף שנה שעברה. ולוק קנארד אני יודע שיש לך חיבת יתר אליו אבל גם קשה להאמין שהוא ישנה משהו מהותי. הם עדיין קבוצת העתיד וג׳ה יעשה הרבה רעש בליגה עוד הרבה שנים קדימה אבל נראה שאולי הם היו צריכים איזה שידרוג יותר משמעותי בדדליין וחסרה איזה נוכחות וטרנית. כל המשבר שלהם דווקא התחיל עם ההפסד ההוא ללייקרס עם הריב עם שאנון שארפ ואולי בכללי סימנו אותם בתור כאלו שמדברים יותר מהגובה שלהם ויש מוטיבציה מוגברת לשים אותם במקומם.
בכל מקרה נראה שיש להם עוד קצת זמן להתבשל לפני שהם יכולים ליהיות קונטנדורית אמיתית.

הלייקרס בנצחון עם הספסל ו26 דק ללברון ודיוויס (אבל ראסל נפצע…) אבל יש להם דרך ארוכה להוות איום על מקום בפלייאוף.
מתחיל לתהות אם גולדן באמת עוד יכולים לשנות את הוייב של העונה הזו עם החזרה של סטף או שמשהו לא מסתדר להם בכוכבים השנה… כרגע מרגיש שהאיום לבוסטון ומילווקי מהמערב זה בעיקר פיניקס אם וכאשר זה מתחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 1:43 pm 
מנהל פורום

צחוק, צחוק אבל ההעברה עם האימפקט הכי ברור עד עכשיו היא זו של יעקב לקנדה
0:3 מאז שהוא בחמישיה, תגידו כולה ניצח את את דטרויט? אז הוא מנצח גם את המג'יק ועושה גם 30 נק, (מתי פעם אחרונה ראיתם סנטר בלי טווח שעושה 30 נק????)
תגידו, נו טוף, כולה מג'יק?
אז הנה אתמול בלי ונוליט טורנטו מנצחים את הפליקאנס, כשאותו יעקב עושה 21 18
יוג'רי שוב יצא גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 1:47 pm 
מנהל פורום

הנווט כתב:
כנראה שיש לאדאמס חשיבות מיבנית יותר ממה שהיה ניראה אבל לא נראה לי שזה מקור הבעיות שלהם, אם אני לא טועה הוא בקושי קיבל דקות בפלייאוף שנה שעברה. ולוק קנארד אני יודע שיש לך חיבת יתר אליו אבל גם קשה להאמין שהוא ישנה משהו מהותי. הם עדיין קבוצת העתיד וג׳ה יעשה הרבה רעש בליגה עוד הרבה שנים קדימה אבל נראה שאולי הם היו צריכים איזה שידרוג יותר משמעותי בדדליין וחסרה איזה נוכחות וטרנית. כל המשבר שלהם דווקא התחיל עם ההפסד ההוא ללייקרס עם הריב עם שאנון שארפ ואולי בכללי סימנו אותם בתור כאלו שמדברים יותר מהגובה שלהם ויש מוטיבציה מוגברת לשים אותם במקומם.
בכל מקרה נראה שיש להם עוד קצת זמן להתבשל לפני שהם יכולים ליהיות קונטנדורית אמיתית.

הלייקרס בנצחון עם הספסל ו26 דק ללברון ודיוויס (אבל ראסל נפצע…) אבל יש להם דרך ארוכה להוות איום על מקום בפלייאוף.
מתחיל לתהות אם גולדן באמת עוד יכולים לשנות את הוייב של העונה הזו עם החזרה של סטף או שמשהו לא מסתדר להם בכוכבים השנה… כרגע מרגיש שהאיום לבוסטון ומילווקי מהמערב זה בעיקר פיניקס אם וכאשר זה מתחבר.

אתה לא סופר את דנבר?
החשיבות הגדולה של אדאמס, היא
1. ריבאונד התקפה שנותן לקבוצה שלו שמרבה להחטיא הזדמנות שניה ושלישית
2. סקרינינג יעיל, הוא כמו קיר
מה קרה שם בפלייאוף, והספסול שלו? שאלה טובה
נבדוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 1:52 pm 
Freshman

מממ נצטרך לראות מה קורה אם ההימור שלו על החוזים המסתיימים של ואן וליט וטרנט אבל מניח שהוא יודע משהו ולא יצא עם ידיים ריקות. יעקב היה ברור שיכול לתרום לקבוצה שבאמת מתחרה אבל בינתיים הם תקועים שם בין להחזיר את אותו סגל שמתקשה לעשות את הצעד הבא לניסיון להשתפר מהשוק החופשי בקיץ וזה יהיה להם קשה.

דנבר אני אוהב ומקווה שיצאו משם (גם הקליפרס יכולים) אבל אני לא רואה אף אחת מהם מנצחת את בוסטון או מילווקי בריאות כי הגנה וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 2:14 pm 
מנהל פורום

השליש האחרון של העונה, רק התחיל, זוכר מה בוסטון עשו בשליש הזה?
טורנטו בהחלט יכולים להתברר כקבוצה שמשנה מגמה אחרי האולסטר
החולשה שלה עד עכשיו הייתה בלתי מובנת ונגדה את תחזיות טרום עונה. אז קצת יעקב, קצת התיישרות של הסטט קצת התבגרות של בארנס
במזרח יש רק שלוש וחצי קבוצות טובות באופן מובהק
בוסטון, פילי ומילווקי
הקאבס חצי טובים, כי מיטצ'ל חרא של בנאדם, וכי אין להם ניסיון פלייאוף בשיט
על רקע זה, אני אומר שטורנטו יכולים למצוא את עצמם בחצי גמר הקונפרנס על חשבון הקאבס
השחקן שהייתי מעזיב לפני ונוליט זה אננובי, שניפח את עצמו ואת האגו שלו לממדים מפלצתיים
הליגה עכשיו מתה עליו ומאמינה בו, המניה שלו בשמיים, לא מבין למה לא השיגו בוחטה בטרייד דדליין
את הניצחון על הפליקאנס אגב,הם עשו בלי ונוליט ובלי אננובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 2:17 pm 
מנהל פורום

לגבי החוזים של שני הגארדים הבכירים של טורנטו
אז בהנחה שהוא הביא את יעקב כדי להאריך לו חוזה
אחד משני יצטרך לפנות את המקום עבור גארד עם חוזה צנוע יותר, אולי בונזי אם לא ישתלב בקליפרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 2:28 pm 
מנהל פורום

הנה הלכתי לבדוק את סיפורו של אדאמס בפלייאוף האחרון
במשחק הראשון עשו עליו וממנו צחוק, קאט לקח אותו רחוק מהסל וחגג עליו, הדקות שלו ירדו והוא הפסיק לפתוח ואז בכלל נפצע
לקראת סוף הסדרה השניה, מול ג"ס חזר לשני המשחקים האחרונים והיה בסדר
כלומר המשוואה אדאמס נזק בפלייאוף, לא חד משמעית בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 4:22 pm 
Freshman

לגבי טורונטו יכול ליהיות, סגל מאוזן ודי רחב אבל כרגע אני לא רואה את זה קורה (זא אולי ראן מהעונה הרגילה לסיבוב ראשון אבל לא לוקחים את אחד מה3 שזכרת בסדרה). ומסכים לגבי אננובי אם באמת הציעו עליו שלוש בחירות+שחקן משמעותי, איכשהו אני פחות קונה את השמועה הזו.

אדאמס אחלה שחקן וזה מאוד תלוי מאצ׳אפ איתו בפלייאוף, דווקא מול מיני עם גובר בטוח צריכים אותו, יש לו גם מקום מול הקליפרס וכו. מצד שני מול קבוצות סמולבול גולדן הוא יהיה נק תורפה ויוקיץ׳ יעשה לו בית ספר. זה גם עיניין של שאר הסגל כי הרוטציה בכל מקרה מצטמצמת ל8 שחקנים -/+ אבל אם שחקנים אחרים יהיו בכושר רע אולי הוא יכנס וישנו גישה. בכל מקרה מסכים מאוד שהוא חסר אבל במחשבה לפלייאוף יש להם חוסרים אחרים, לדעתי אנדרסון היה שם איזה דבק שיהיה חסר בפלייאוף וקדימה למצוא גארד מתאים ליד ג׳ה, לא אתפלא אם טרנט או שחקן מסוגו בסוף יזרום לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2023 5:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הנווט כתב:
לגבי טורונטו יכול ליהיות, סגל מאוזן ודי רחב אבל כרגע אני לא רואה את זה קורה (זא אולי ראן מהעונה הרגילה לסיבוב ראשון אבל לא לוקחים את אחד מה3 שזכרת בסדרה). ומסכים לגבי אננובי אם באמת הציעו עליו שלוש בחירות+שחקן משמעותי, איכשהו אני פחות קונה את השמועה הזו.

אדאמס אחלה שחקן וזה מאוד תלוי מאצ׳אפ איתו בפלייאוף, דווקא מול מיני עם גובר בטוח צריכים אותו, יש לו גם מקום מול הקליפרס וכו. מצד שני מול קבוצות סמולבול גולדן הוא יהיה נק תורפה ויוקיץ׳ יעשה לו בית ספר. זה גם עיניין של שאר הסגל כי הרוטציה בכל מקרה מצטמצמת ל8 שחקנים -/+ אבל אם שחקנים אחרים יהיו בכושר רע אולי הוא יכנס וישנו גישה. בכל מקרה מסכים מאוד שהוא חסר אבל במחשבה לפלייאוף יש להם חוסרים אחרים, לדעתי אנדרסון היה שם איזה דבק שיהיה חסר בפלייאוף וקדימה למצוא גארד מתאים ליד ג׳ה, לא אתפלא אם טרנט או שחקן מסוגו בסוף יזרום לשם.

איזה גארד יהיה מתאים לצד ג'ה יותר מביין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 9:03 am 
מנהל פורום

153:153 תוצאת הזמן החוקי של הקינגס/קליפרס
קליפרס במשחק הראשון, הולכת על ראס על מלא
פותח ומסיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 9:33 am 
מנהל פורום

176:175
חוץ מ"רוצו לראות" אין לי מה להגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2023 9:40 am 
Freshman

איזה משחק מטורף, איזה שחקן מגניב מונק.
שנה שעברה תהיתי אם הוא פשוט בלט כי הלייקרס היו גרועים אבל הוא לגמרי אחד החוזים הטובים בליגה.
הקליפרס הובילו ב13 אם אני לא טועה 2-3 דק׳ לסיום הזמן החוקי והצליחו לחרבן את זה איכשהו, ראס היה טוב ואפילו קלע את מה שיכל ליהיות סל הניצחון 30 שניות לסוף. אבל המזל הרע רודף אחריו… במקום הם הפסידו בהארכה שניה הרבה בגלל כמה איבודים של פלמלי שלא הבנתי למה לו שם אותו על המגרש (או למה שמו אוצו במצבים בהם הוא זה שמכדרר.
ראס מתאים יותר ל קליפרס אבל עדיין אין להם מישהו שישלוט בקצב, קינגס זה אמיתי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה