ודים כתב:
picknroll כתב:
זו שאלה קריטית אם הם בדראפט 2005 או 2006
אתה שואל או אומר?
למען הסר ספק, אני כתבתי 2025 עם סימן שאלה כי היה דיבור על כך שישנו חזרה את החוקים ואפשר יהיה לגשת לדראפט ישר מהתיכון בגיל 18, אבל אני כבר לא זוכר אם זה סופי או לא.
לגבי הסקירה הנרחבת של סבוניס - קודם כל תודה! אני כתבתי רק מהתרשמות שטחית והיה חסר באמת מישהו שמכיר וראה יותר לעומק.
מה דעתך על הבוזר השני? יש לו פוטנציאל בתור גאר/רכז? או שהוא שם יותר כי הוא אח/בן של ובסוף יגיע לעפולה?
ומה לגבי הגבוה Jayden QUAINTANCE? יש לו פוטנציאל?
קיידן בוזר הוא בהחלט לא רק התאום של. רק 1.90 (קצת מוזר כזה הפרש גובה בין תאומים) אבל יופי של רכז אמיתי. מוביל את ליגת התיכונים הכי חזקה בארה"ב (ה-EYBL של נייק) באסיסטים עם כמעט 9 למשחק (משחקים של 32 דקות; המקום השני עם 5.5 אסיסטים למשחק) ויחס אסיסטים איבודים של 1:5, וזה לא רק בגלל שהוא מוסר לאח שלו, למרות שמן הסתם זה לא מזיק. הוא מוביל את הליגה גם בחטיפות וזה כשהתאומים צעירים בשנה מהתחרות. הקליעה שלו קצת חשודה בעיני, אבל הוא עוד לא בן 16 אז יש הרבה זמן לשפר והיא גם ממש לא גרועה (4 מ-7 משלוש באליפות של האמריקות). בסך הכל יופי של שחקן. אין ביטחון שזה יספיק ל-נבא אבל הוא בהחלט מסוגל להגיע לשם על התקן של האחים ג'ונס (קצת יותר גבוה מהם וגם הוא שומר טוב ממה שראיתי).
את קווינאנס לא ראיתי הרבה לפני ובאליפות הזו היה לו תפקיד שולי יחסית. הוא נראה לא כל כך אפוי יחסית לגבוהים כמו קאם בוזר או קואה פיט, שמשחקים כאילו הם בני 20 כבר ועדיין מתקשה לפעמים עם הסיומת. אבל יש לו פרופיל פיזי נהדר -- הוא גבוה, ארוך, חזק ואתלטי, וגם הוא עוד לא בן 16, ככה שהפוטנציאל לסנטר דומיננטי לגמרי שם.
אגב, הדיבורים על הורדת הגיל לדראפט ירדו מהפרק. גם הבעלים וגם השחקנים (בעיקר הותיקים שביניהם) לא ממש התלהבו מלחזור אחורה.