מיכאל כתב:
אחרי שצפיתי במשחק השלישי פעמיים נוספות (מעבר לצפייה במגרש עצמו), אני עדיין לא מבין איך הפועל ביצעה את ריצת ה-17:0 - לא היה שום דבר מיוחד מבחינה הגנתית ו/או התקפית מצידה בדקות אלו.
נראה שמדובר פשוט במומנטום של מכבי שנעצר (בגלל המריבה ליד הספסל של הפועל) ולאחר מכן מומנטום של הפועל שהתפתח בהתחלה מסוג של שאננות מצד מכבי, מלווה לאחר מכן בהחטאות די הזויות ואובדן שליטה מוחלט של קטש.
המזל של מכבי היה בכך ששני המאמנים הנורמליים שלה הם אלו שהיו על המגרש (בראון ובולדווין) - זה די הציל לקטש את כיוון הקריירה.
וגם אחרי 4 ימים זה מרגיש כל כך הרבה יותר כיף לקחת את המשחק בצורה כזו (קרי - כשאוהדי הפועל כבר ראו את האליפות שתי דקות לסוף) מאשר ב-15-20 הפרש. לפחות זה מה שיצא מהתופעה המוזרה ברבע האחרון.
עם כל כמה שמכבי הנוכחית נמאסה עלי, אני חייב להודות שאני שותף לסנטימנט, במיוחד כאשר כמעט כל אושיות התקשורת (בטוויטר לפחות) הם אוהדי הפועל שלא הפסיקו לאחר המשחק גם להתבכיין וגם להתגאות בקבוצה בפוסטים משתפכים (על מה? על זה שהוכח מעבר לכל ספק שהפועל תמיד היתה ותמיד תישאר לוזרית?)
אני לא חושב שיש קבוצה אחרת בארץ שלא היתה מנצחת את מכבי מהרגע שעלו ליתרון בסיום ה-17-0. טוב שיש את הפועל ת"א.